Palliatief/ Oncologie verpleegkundige - Zuid Holland

Dit ga je doen

Als Palliatief/ Oncologie verpleegkundige bij Careyn bied je begeleiding aan mensen met kanker en hun naasten. Dit doe je zowel in de curatieve, maar met name in de palliatieve (85%) fase. Het betreft een functie in opbouw in de regio.
Een Palliatief/Oncologie verpleegkundige is het aanspreekpunt voor ziekenhuizen (aanmeldingen van continuiteitshuizbezoeken). Je hebt een consultfunctie voor de reguliere teams op het gebied van palliatieve zorg en oncologie en ben je betrokken bij het primaire proces, waarover je klinische lessen kan geven. Naast het onderhouden en slim inzetten van de bestaande contacten zie jij het ook helemaal zitten om het netwerk uit te breiden. Je vindt het dan ook leuk om nieuwe contacten te leggen met huisartsen of het plaatselijke ziekenhuis. Om samenwerkingsmogelijkheden verder uit te bouwen participeer je in werkgroepen/netwerken in de eerste en tweede lijn. In deze werkgroepen ontwikkel je de oncologische en palliatieve zorg verder door samen met belangrijke partners. Jij streeft ernaar om zorgpaden te ontwikkelen die ervoor zorgen dat oncologieverpleegkundigen een vanzelfsprekendheid worden binnen dit netwerk. Hiervoor ben je geduldig en motiverend. Naast je directe rol naar cliënten toe ondersteun je ook de wijkteams m.b.v. scholing, consultatie en casuïstiekbespreking. Je hebt een signalerende rol in verbetermogelijkheden t.a.v. uitvoering en organisatie van zorg. Je doet voorstellen t.a.v. beleid en je neemt een actieve rol binnen verbeterprojecten.

Curatieve en palliatieve zorg thuis
Samen met je collega's bedienen jullie als specialisten Oncologie in de regio ZHE, met je collega verdeel je het werkgebied. Jij hebt je eigen cliënten. Tijdens continuiteitshuisbezoeken besteed je aandacht aan somatische, psychische, sociale en spirituele gevolgen van de ziekte zowel bij de cliënt als bij de familie. Jij stelt alles in het werk om de beste zorg te leveren aan jouw cliënten want iedereen verdient de beste zorg. Je werkt daarbij nauw samen met andere zorgverleners/disciplines in zowel de eerste als tweede/derde lijn. Je hebt daarin een proactieve rol. Door mensen samen te laten werken biedt je op die manier continuïteit in de geleverde zorg. Jij bent een ambassadeur van dit gedachtegoed. Tussen de huisbezoeken is er voldoende tijd om steun te zoeken bij collega wanneer de situatie daar om vraagt.

Kom jij ons Careyn team (ZHE) versterken voor minimaal 24 uur? Je bent van harte welkom! #samenwerkthetbeter

Wat wij verwachten


- Je beschikt over HBO Verpleegkunde, Post HBO opleiding palliatieve zorg is een pré.
- Je beschikt over prima sociale en communicatieve vaardigheden;
- Ondanks je zelfstandigheid ben je gericht op samenwerking;
- Je bent initiatiefrijk, ondernemend en creatief en denkt daarbij buiten de gebaande paden. Jij weet mensen mee te krijgen als het op innovatie aankomt;
- Je bent aantoonbaar goed in het opbouwen van nieuwe netwerken;
- Je beschikt over voldoende geduld om in samenwerking met anderen te kunnen ontwikkelen in een dynamische omgeving;
- Je beschikt over rijbewijs en auto.

Arbeidsvoorwaarden


- Regelmatigheid in diensten. Je werkt op vaste dagen (deze stem je af met je team) en je deelt je eigen agenda in.
- Je werkt niet tijdens avond-, nacht-, of weekenddiensten;
- Een salaris dat conform de cao VVT- FWG 50 is. Inschaling is afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring;
- Een zelfstandige en uitdagende functie waarin je kunt bouwen;
- Een lerend en steunend team bij wie je altijd terecht kan;
- Mogelijkheid om een dienstverband voor onbepaalde tijd te krijgen voor 24 uur per week;
- Pensioen bij pensioenfonds Zorg en Welzijn, reiskostenvergoeding en een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantietoeslag 8%

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Werken als wijkverpleegkundige

Ja Ik solliciteer graag als Palliatief/ Oncologie verpleegkundige - Zuid Holland