HBO Verpleegkundige - Snavelenburg - Maarssen

Dit ga je doen

Als HBO Verpleegkundige plan, coördineer en bewaak je de kwaliteit van de zorg en voer je hierbij de regie. Je let op het totale functioneren van bewoners en bent in staat doorslaggevende beslissingen te nemen. Waar nodig ondersteun je het zorgteam op de afdeling bij verpleegtechnische handelingen. Je coacht je collega’s, of neemt het proces over. Met je open houding maak je je sterk voor een goede teamspirit. Je bent pro-actief en hebt veel verantwoordelijkheidsgevoel. Mensen kunnen echt bij jou terecht. Als HBO Verpleegkundige houdt je ontwikkelingen in de gaten. Want jouw vak heeft jouw onverdeelde aandacht.

Wat wij verwachten


 • Jij bent een zorgprofessional in hart en nieren.

 • Je bent in het bezit van het diploma HBO Verpleegkunde en bent BIG-geregistreerd.

 • Je bent een teamspeler, communicatief sterk, proactief, flexibel en oplossingsgericht.

 • Je beschikt over coachingsvaardigheden en hebt inzicht in groepsprocessen voor het professioneel begeleiden van zorgteams. Netwerken gaat jou natuurlijk af en je bent in staat om kansen te zien en te benutten.


Dit kun je van ons verwachten


 • In ruil voor jouw inzet besteden wij veel aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling en zorgen voor gezonde arbeidsomstandigheden.

 • Je gaat werken in een dynamische, ambitieuze organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief.

 • Je kunt kiezen of je op een somatische of psychogeriatrische afdeling wilt werken.

 • Je kunt deze functie al vervullen vanaf 24 uur per week. Wil je minder uren werken? Maak het bespreekbaar en wij kijken naar de mogelijkheden.

 • Voor deze functie zit je in salarisschaal: FWG 50, minimaal € 2.717,16 tot maximaal € 3.942,98 bruto per maand op basis van 36 uur.

 • Daarnaast bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden en ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

 • We bieden jein principe een vast contract aan.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Klik op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature en upload je cv en brief waarom je graag als zorg assistent aan de slag wil.
Wil je eerst meer inhoudelijke informatie? Neem dan rechtstreeks contact op met Arend Visser op nummer 06 51211217 of via email a.visser@careyn.nl of via WhatsApp. Je kunt ook bellen met onze Recruiter Wanda Vermeulen op 06-83483373 of via WhatsApp.

Voor deze functie gelden de voorrangsposities voor re-integrerende en boventallige medewerkers conform het Sociaal Plan en interne procedures.
Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als HBO Verpleegkundige - Snavelenburg - Maarssen