HBO verpleegkundige - 24/28 uur - Wijkteam Maarssendorp - Maarssen

Dit ga je doen

Careyn staat voor kwaliteit van leven. Dit geven wij vorm door persoonlijke zorg en welzijn kleinschalig en in de directe leefomgeving van de cliënt te organiseren. Wij werken met kleinschalige en professioneel gestuurde teams als spil in de wijk. Deze wijkteams regelen zelf wat nodig is; korte lijnen en snelle oplossingen. Werken bij Careyn Thuiszorg betekent: dichtbij en betrokken zijn en de nadruk leggen op zelfregie, preventie & samenwerken.
Onze wijkteams zetten zich dagelijks in voor kwalitatieve zorg voor onze klanten. Elk team is verantwoordelijk voor het leveren van zorg in zijn eigen gebied. Kom je bij ons werken? Samen kijken wij welk wijkteam het best bij jou past!

Voor het wijkteam Maarssen-Dorp Buiten zijn wij op zoek naar:

Een HBO-Wijkverpleegkundige
Uren tussen de 24 en 28 uur. Werkdagen zijn in overleg.
Wij zijn op zoek naar een tweede wijkverpleegkundige die ons team komt versterken. Ons leuke afwisselende werkgebied bestaat uit het gezellige oude dorp Maarssen welke ligt aan de Vecht net als het dorp Oud Zuilen. Maar ook het dorp Tienhoven en de landelijke omgeving ertussenin met oud Maarssenveen en de Molenpolder behoort tot ons werkgebied.

Als Wijkverpleegkundige binnen het wijkteam heb je een afwisselende functie. Samen met je collega’s ben jij het aanspreekpunt voor de klanten in de wijk en sta je dichtbij de zorg. Je maakt deel uit van een zelfsturend wijkteam.

Als wijkverpleegkundige verricht je curatieve en preventieve taken bij de klant thuis. Je bent een belangrijke schakel tussen klant, teamleden en andere zorginstanties. Samen bepaal je welke zorg de klant nodig heeft. Je signaleert veranderingen in de zorgvraag van de klant en onderneemt daarop vervolgens de benodigde acties. Hierdoor voel je aan den lijve hoeveel je kunt betekenen in hun dagelijks leven.

Als Wijkverpleegkundige heb je een sociale houding en kan je daardoor goed omgaan met mensen en je in hen verplaatsen. Je maakt dagelijks ingrijpende beslissingen en het werk is complex en verantwoordelijk. Doordat je proactief, geduldig en doorzettingsvermogen hebt ga je vooruit en laat je je niet uit het veld slaan. Je bent enorm betrokken bij je klanten en bent in staat samen hun persoonlijke doelen te behalen.

In jouw rol van Wijkverpleegkundige verwachten wij het volgende:
Een diploma HBO-V met BIG registratie.
Hart voor mensen: je wilt met warmte en aandacht zorgen voor onze klanten;
Slim werken: je vindt het een sport om efficiënt en toch met kwaliteit te presteren; je bent zelfsturend én je kunt goed samenwerken;
Plezier in wat je doet: je doet er alles aan om jouw werk tot een succes te maken, zowel voor jezelf als voor het wijkteam.

Herken jij jezelf hierin dan pas je goed bij onze organisatie! Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.
Careyn is één van de grootste zorgaanbieders in Nederland en heeft een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden en een reiskostenvergoeding.

Arbeidsvoorwaarden


Het salaris is volgens de CAO VVT ingedeeld in FWG 50, minimaal € 2.554,98 en maximaal € 707,64 o.b.v. een fulltime (36 uur) dienstverband. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 7,4%. Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst met mogelijkheid tot verlenging/vast.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de wijkverpleegkundige Lisette van Veenendaal 06-46103664 (email: l.vanVeenendaal@careyn.nl).

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag vereist.

Ja Ik solliciteer graag als HBO verpleegkundige - 24/28 uur - Wijkteam Maarssendorp - Maarssen