Wijkverpleegkundige - Maassluis of de Lier

Dit ga je doen

Careyn is op zoek naar Wijkverpleegkundige in Maassluis of de Lier!

Als wijkverpleegkundige sta je dichtbij je cliënten en je voelt aan den lijve hoeveel je kunt betekenen in hun leven. Je maakt als HBO verpleegkundige dagelijks ingrijpende beslissingen en het werk is complex en verantwoordelijk. Je verzorgt wonden, verschoont verband, meet bloeddruk of legt een infuus aan. Daarnaast coördineer je en coach je collega’s en zorgt ervoor dat zij zich gezien en gehoord voelen. Je bent de spil in de samenwerking met de huisarts, fysio- en ergotherapeut, specialist en het ziekenhuis. Steeds belangrijker in je werk wordt preventie en je overlegt ook met andere organisaties in de wijk. Als HBO verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de wijkzorg en kijkt steeds of het beter kan. Zo, in alle hectiek en organisatie, ben jij op je allerbest.

Wat wij verwachten


  • Jij bent een zorgprofessional in hart en nieren.

  • Je bent in het bezit van het diploma HBO Verpleegkundige en bent BIG-geregistreerd.

  • Je bent een teamspeler, communicatief sterk, proactief, flexibel en oplossingsgericht.

  • Je beschikt over coachingsvaardigheden en hebt inzicht in groepsprocessen voor het professioneel begeleiden van zorgteams. Netwerken gaat jou natuurlijk af en je bent in staat om kansen te zien en te benutten.


Het aantal uur is bespreekbaar voor deze functie. Kom jij ons Careyn thuiszorg team versterken in Maassluis of de Lier? Je bent van harte welkom! #samenwerkthetbeter

Arbeidsvoorwaarden


In ruil voor jouw inzet besteden wij veel aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling en zorgen voor gezonde arbeidsomstandigheden.
- Je gaat werken in een dynamische, ambitieuze organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief.
- Daarnaast bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden en ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering.
- Voor deze functie zit je in salarisschaal: FWG 50 (2.631,63 tot 3.818,87 o.b.v. 36 uur).
- Bij aanvang krijg je een arbeidsovereenkomst voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband (bij gebleken geschiktheid).

Hier ga je werken

“We hebben De Vloot zelf gezellig en fijn gemaakt”

De Vloot en Maassluis zijn voor elkaar gemaakt: er is veel contact met mensen in de wijk en de nieuwbouw biedt een grandioze plek aan ouderen uit de omgeving. Er is een zorgteam voor 26 mensen die lichamelijke zorg nodig hebben en voor beginnend dementerenden. De andere 2 teams zijn voor de 26 dementerende ouderen die om complexere zorg vragen in een kleinschalige woonvorm. De 3 teams gaan voor de kwaliteit van de bewoners en legt de focus op: wat geeft hun leven betekenis, waarin kunnen wij hen ondersteunen in hun wensen en zelfredzaamheid en hoe helpen we hun veerkracht te vergroten? Ze hebben de sfeer in De Vloot vanaf de bodem zelf opgebouwd. Zo kwam er een buitenterras met behulp van sponsorwerving waar iedereen heel blij mee is. Aan de wanden hangen prachtige platen van Maassluis en is er een snoezelbadkamer.

Het liefst haalt De Vloot de wereld naar binnen: familie komt koken op de afdelingen en eet mee. Dieren worden naar binnengehaald. Er zijn optredens van artiesten. Ook door de activiteiten in het gebouw van seniorenwelzijn (zoals zangmiddagen en jeu-de-boules) gaat het er levendig aan toe bij De Vloot. En met mooi weer kun je gaan fietsen met een bewoner op de duo-fiets.

Kom je hier werken, dan ben je bevlogen en kun je tegen een stootje. Het team waar jij deel van uit gaat maken snapt jou als geen ander. En wil je je verder bekwamen, dan krijg je alle ruimte en opleidingsmogelijkheden.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Sabrina Weij via 06-12028341 of s.weij@careyn.nl
Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

Ja Ik solliciteer graag als Wijkverpleegkundige - Maassluis of de Lier