Wijkverpleegkundige met aandachtsgebied kwaliteit - 24/36 uur - Schiedam

Dit ga je doen

Als ‘Wijkverpleegkundige met aandachtsgebied kwaliteit’ heb je als belangrijkste taak coaching en ondersteuning van teams inzake kwaliteitsontwikkeling. Een mooie kans om je verder te ontwikkelen als Wijkverpleegkundige!

Je versterkt continu het verbeteren van kwaliteit van zorg en het ‘kwaliteitsdenken’, door jezelf en je collega’s steeds de vraag te stellen hoe het nog beter kan. Je zet de teams daarmee zoveel mogelijk in hun kracht op kwaliteitsgebied. Dit doe je door actief verbeteringen door te voeren, bijvoorbeeld m.b.t. zorgdossiers op orde, MOZ-implementatie (meldingen incidenten cliënten) en het verbeteren van de medicatieveiligheid. Daarnaast geef je samen met de manager vorm aan de verdere implementatie van het kader wijkverpleging, voer je audits uit en stelt verbeterplannen op en zorg je voor implementatie van kwaliteitsprojecten.. Het resultaat van jouw handelen is een verbetering van de kwaliteit van zorg en de borging hiervan, ontwikkeling van leiderschap in het team (b.v. eigenaarschap, oplossend vermogen en leerhouding). Je loopt in deze rol zelf geen zorgroutes meer.

Naar je collega’s toe vervul je een coachende rol. Je bent voor hen een vraagbaak en je draagt je ervaring en kennis actief over. Door expertise, eigenaarschap en autonomie weet je je collega’s te enthousiasmeren en mee te krijgen. Je zorgt ervoor dat procedures en processen worden opgenomen in het dagelijks handelen van medewerkers, zodat methodisch werken een tweede natuur wordt. In deze rol werk je ook samen met de wijkverpleegkundigen met aandachtsgebied kwaliteit van de andere regio's.

Je ondersteunt een aantal teams wijkverpleging in Schiedam op twee locaties (totaal 7 wijkteams) of een aantal wijkteams op drie locaties in Vlaardingen (totaal 8 wijkteams). In overleg en afhankelijk van het dienstverband is het aantal teams te bepalen. Iedere locatie en wijkteam heeft zijn eigen karakter en vraagt flexibiliteit in de benadering. De functie is beschikbaar voor 24 tot 36 uur.

Functie-eisen


We zoeken een proactieve, enthousiaste Wijkverpleegkundige met vernieuwende ideeën, gericht op samenwerking en coachend begeleiden. Iemand die het leuk vindt om te bouwen en niet schrikt van wat tegenwind. De volgende zaken zijn voor ons belangrijk:
  • Je bent minimaal in het bezit van het diploma HBO Verpleegkunde inclusief BIG registratie;

  • Je beschikt over goede sociale vaardigheden die zich vertalen naar een open manier van communiceren, maar ook respectvol feedback geven indien nodig;

  • Je weet je kennis en vaardigheden helder en op een coachende manier over te brengen op het team. Daarnaast heb je een goed ontwikkeld empathisch vermogen;

  • Je hebt uitstekend gevoel voor kwaliteit;

  • Je beschikt over vakvolwassenheid en verantwoordelijkheidsgevoel;

  • Je kunt zelfstandig en probleemoplossend werken en bent een kei in prioriteren;

  • Je hebt een goed analytisch vermogen. Methodisch werken kent voor jou geen geheimen;

  • Je bent ondernemend, flexibel en creatief en kan goed zelfstandig werken;


Het gaat in deze vacature om een tijdelijke opdracht, in eerste instantie tot januari 2023. Dit kan eventueel verlengd worden. Je ontvangt een tijdelijke toeslag op het salaris.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Voor informatie kun je bellen met Kim Verzijl (Manager Zorg Schiedam) op telefoonnummer 06-82202230 of Petra Matthijsen (Manager Zorg Vlaardingen) via 06-10921684 op dinsdag t/m vrijdag.
Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Solliciteren op deze vacature kan via onderstaande sollicitatiebutton.

Interne kandidaten hebben voorrang op deze functie. Vermeld als interne kandidaat je voorrangspositie.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Wijkverpleegkundige met aandachtsgebied kwaliteit - 24/36 uur - Schiedam