Wijkverpleegkundige met aandachtsgebied kwaliteit - Delft

Dit ga je doen

Als Wijkverpleegkundige met aandachtsgebied kwaliteit heb je als belangrijkste taak het coachen en ondersteunen van de teams inzake kwaliteitsontwikkeling. Een mooie kans om je verder te ontwikkelen als Wijkverpleegkundige!

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega voor minimaal 28 uur per week. Kom jij onze Careyn teams versterken?

Je bent van harte welkom! #samenwerkthetbeter

De rol van de kwaliteitsverpleegkundige

Je versterkt continu het verbeteren van kwaliteit van zorg en het ‘kwaliteitsdenken’ door jezelf en je collega’s steeds de vraag te stellen hoe het nog beter kan. Je zet de teams daarmee zoveel mogelijk in hun kracht op kwaliteitsgebied. Dit doe je door actief verbeteringen door te voeren, bijvoorbeeld m.b.t. zorgdossiers op orde, MOZ-implementatie (meldingen incidenten cliënten) en het verbeteren van de medicatieveiligheid. Daarnaast geef je samen met de manager vorm aan de verdere implementatie van het kader wijkverpleging, voer je audits uit en stelt verbeterplannen op en zorg je voor implementatie van kwaliteitsprojecten. Het resultaat van jouw handelen is een verbetering van de kwaliteit van zorg en de borging hiervan, ontwikkeling van leiderschap in het team (b.v. eigenaarschap, oplossend vermogen en leerhouding). Je loopt in deze rol zelf geen zorgroutes meer.

Naar je collega’s toe vervul je een coachende rol. Je bent voor hen een vraagbaak en je draagt je ervaring en kennis actief over. Door expertise, eigenaarschap en autonomie weet je je collega’s te enthousiasmeren en mee te krijgen. Je zorgt ervoor dat procedures en processen worden opgenomen in het dagelijks handelen van medewerkers, zodat methodisch werken een tweede natuur wordt. In deze rol werk je ook samen met de wijkverpleegkundigen met aandachtsgebied kwaliteit van de andere regio's.

Wat breng je mee

Wij zoeken een proactieve, enthousiaste Wijkverpleegkundige met vernieuwende ideeën, gericht op samenwerking en coachend begeleiden. Iemand die het leuk vindt om te bouwen en niet schrikt van wat tegenwind. De volgende zaken zijn voor ons belangrijk:
• Je bent minimaal in het bezit van het diploma HBO Verpleegkunde inclusief BIG-registratie;
• Je beschikt over goede sociale vaardigheden, die zich vertalen naar een open manier van communiceren, maar ook respectvol feedback geven indien nodig;
• Je weet je kennis en vaardigheden helder en op een coachende manier over te brengen op het team. Daarnaast heb je een goed ontwikkeld empathisch vermogen;
• Je hebt uitstekend gevoel voor kwaliteit;
• Je beschikt over vakvolwassenheid en verantwoordelijkheidsgevoel;
• Je kunt zelfstandig en probleemoplossend werken en bent een kei in prioriteren;
• Je hebt een goed analytisch vermogen. Methodisch werken kent voor jou geen geheimen;
• Als persoon ben je ondernemend, flexibel en creatief en kan je zelfstandig werken.

Dit mag je van ons verwachten

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar wij bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.
Het salaris is conform CAO VVT, inschaling FWG 50. Wij bieden een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband.
De wijkverpleegkundigen met de rol kwaliteit worden ondersteund door het programma samenwerkend leiderschap. Daarnaast is collegiale ondersteuning beschikbaar.

Hier ga je werken

Je ondersteunt een aantal teams wijkverpleging in Delft. In overleg en afhankelijk van het dienstverband is het aantal teams te bepalen. Iedere locatie en ieder wijkteam heeft zijn eigen karakter en vraagt flexibiliteit in de benadering.

Ontdek het werken bij Careyn

Wil je meer weten? Bekijk de video's en artikelen over onze organisatie, de doorgroeimogelijkheden, het werken bij Careyn en nog veel meer op onze blogpagina en schrijf je in om de nieuwste artikelen en video's te ontvangen.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Neem voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature contact op met Chris Lommerde via 06-55 997 750 of stuur een mail naar c.lommerde@careyn.nl.

Ben je enthousiast en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

N.b. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Wijkverpleegkundige met aandachtsgebied kwaliteit - Delft