Wijkverpleegkundige met aandachtsgebied kwaliteit – Westland

Dit ga je doen

Als ‘Wijkverpleegkundige met aandachtsgebied kwaliteit’ heb je als belangrijkste taak coaching en ondersteuning van teams inzake kwaliteitsontwikkeling. Een mooie kans om je verder te ontwikkelen als Wijkverpleegkundige!

Je versterkt continu het kwaliteitsdenken, door jezelf en je collega’s steeds de vraag te stellen hoe het nog beter kan. Je zet de teams daarmee zoveel mogelijk in hun kracht op kwaliteitsgebied. Dit doe je door actief verbeteringen door te voeren, bijvoorbeeld m.b.t. zorgdossiers op orde, MOZ-implementatie (meldingen incidenten cliënten) en het verbeteren van de medicatieveiligheid. Daarnaast geef je samen met de manager vorm aan de verdere implementatie van het kader wijkverpleging, voer je audits uit en stelt verbeterplannen op en zorg je voor implementatie van kwaliteitsprojecten. Het resultaat van jouw handelen is een verbetering van de kwaliteit van zorg en de borging hiervan, ontwikkeling van leiderschap in het team (b.v. eigenaarschap, oplossend vermogen en leerhouding). Je loopt in deze rol zelf geen zorgroutes meer.

Naar je collega’s toe vervul je een coachende rol. Je bent voor hen een vraagbaak en je draagt je ervaring en kennis actief over. Door expertise, eigenaarschap en autonomie weet je je collega’s te enthousiasmeren en mee te krijgen. Je zorgt ervoor dat procedures en processen worden opgenomen in het dagelijks handelen van medewerkers, zodat methodisch werken een tweede natuur wordt. In deze rol werk je ook samen met de wijkverpleegkundigen met aandachtsgebied kwaliteit van de andere regio's.

Functie-eisen


We zoeken een proactieve, enthousiaste Wijkverpleegkundige met vernieuwende ideeën, gericht op samenwerking en coachend begeleiden. Iemand die het leuk vindt om te bouwen en niet schrikt van wat tegenwind. De volgende zaken zijn voor ons belangrijk:
• Je bent minimaal in het bezit van het diploma HBO Verpleegkunde inclusief BIG registratie;
• Je beschikt over goede sociale vaardigheden die zich vertalen naar een open manier van communiceren, maar ook respectvol feedback geven indien nodig;
• Je weet je kennis en vaardigheden helder en op een coachende manier over te brengen op het team. Daarnaast heb je een goed ontwikkeld empathisch vermogen;
• Je hebt uitstekend gevoel voor kwaliteit;
• Je beschikt over vakvolwassenheid en verantwoordelijkheidsgevoel;
• Je kunt zelfstandig en probleemoplossend werken en bent een kei in prioriteren;
• Je hebt een goed analytisch vermogen. Methodisch werken kent voor jou geen geheimen;
• Als persoon ben je ondernemend, flexibel en creatief en kan je zelfstandig werken;
Het gaat in deze vacature om een tijdelijke opdracht, in eerste instantie tot januari 2023. Dit kan eventueel verlengd worden. Je ontvangt een tijdelijke toeslag op het salaris. We zijn op zoek naar iemand voor 32 uur per week.

Hier ga je werken


Je ondersteunt een aantal teams wijkverpleging in het Westland op 5 locaties te weten in Wateringen, Poeldijk, Naaldwijk, Monster en ‘s Gravenzande (totaal 9 wijkteams). Iedere locatie en wijkteam heeft zijn eigen karakter en vraagt flexibiliteit in de benadering.

Ontdek het werken bij Careyn


Wil je meer weten? Bekijk de video's en artikelen over onze organisatie, de doorgroeimogelijkheden, het werken bij Careyn en nog veel meer op onze blogpagina en schrijf je in om de nieuwste artikelen en video's te ontvangen.

Wat wij bieden


Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.
De wijkverpleegkundigen met de rol kwaliteit worden ondersteund door het programma samenwerkend leiderschap. Daarnaast is collegiale ondersteuning beschikbaar.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Voor informatie kun je bellen met Rianne Hogervorst (wijkverpleegkundig met rol kwaliteit) via 06-12 14 19 65 of Joke Schokker (Manager Zorg Westland) via 06 - 13 92 80 88.
Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Solliciteren op deze vacature kan via onderstaande sollicitatiebutton.

Interne kandidaten hebben voorrang op deze functie. Vermeld als interne kandidaat je voorrangspositie.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Werken als wijkverpleegkundige

Ja Ik solliciteer graag als Wijkverpleegkundige met aandachtsgebied kwaliteit – Westland