Wondverpleegkundige - 32 uur - Utrecht Stad

Dit ga je doen


Samen werkt 't beter! Careyn zet zich in voor de gezondheid en het welzijn van jong & oud, gezond & kwetsbaar. Met professionele medewerkers biedt Careyn zorg, hulp en ondersteuning. Werk jij met ons mee?

Voor Careyn Utrecht Stad en Utrecht West zoeken wij een:
Wondverpleegkundige/Wondconsulent voor 32 uur per week.

Careyn investeert in persoonlijke en professionele groei en is daarmee een aantrekkelijke werkgever. Wil je ook het verschil maken, sluit je dan aan bij ons team.

Recentelijk is het WET (wond Experts Thuis) gestart met de regiefunctie complexe wondzorg.
Als gespecialiseerd wondverpleegkundige heb je een consultfunctie voor cliënten en collega’s in Careyn Utrecht Stad en Careyn Utrecht West. Je begeleidt, adviseert en behandelt cliënten met complexe wonden. Naast huisbezoeken en telefonische consulten bestaan jouw werkzaamheden uit ondersteunen, begeleiden en scholen van de V&V teams intra- en extramuraal, om kennis van wondzorg te vergroten.
Ons team heeft een productietarget te halen. Je bent medeverantwoordelijk dat deze target gehaald wordt.

De specialisatie WIS (Wond-, (In)continentie- en Stomazorg) is volop in ontwikkeling.
Je participeert in netwerken met vakgenoten en werkt samen aan een klantgericht beleid binnen het vakgebied. Je zoekt naar samenwerkingsmogelijkheden, zowel binnen als buiten Careyn met als doel het stroomlijnen en verbeteren van de zorg.

Functie-eisen
•HBO-V vereist, aangevuld met de 1 jarige opleiding tot wondverpleegkundige of wondconsulent (Erasmus of Nijmegen). Wanneer je als verpleegkundige bereid bent de opleiding tot wondverpleegkundige te volgen, nodigen wij jou ook uit te solliciteren;
•Je hebt een klantgerichte instelling, kunt zelfstandig werken en je bent in staat jouw activiteiten goed te plannen en prioriteiten te stellen;
• Je bent in staat om voor de organisatie in overleg verder vorm te geven aan een helder WIS-beleid en tevens zorg te dragen voor de implementatie daarvan;
• Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk;
• Je bent initiatiefrijk, ondernemend creatief en flexibel;
• Je bent in het bezit van een eigen auto.

Arbeidsvoorwaarden
• Een zelfstandige en uitdagende functie waarin je je kunt ontplooien en ontwikkelen, daarnaast kan hier -door het zelforganiserend team- verder vorm en inhoud aan worden gegeven;
• Een functie binnen een groot multidisciplinair netwerk waarbinnen je professioneel optimale zorg kunt verlenen;
• Het salaris is volgens CAO VVT FWG 50. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
• We bieden een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
• Aangesloten bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
• Mogelijkheid tot het fietsplan.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Neem voor meer inhoudelijke informatie contact op met Fenna Horch- van Meegen (wondconsulsulent), zij is te bereiken op: 06-13523305 (dinsdag t/m vrijdag).

Enthousiast geworden? Solliciteer direct via onderstaande sollicitatiebutton!
Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Wondverpleegkundige - 32 uur - Utrecht Stad