Wondverpleegkundige - 32 uur - Utrecht Stad

Dit ga je doen

Samen werkt 't beter! Careyn zet zich in voor de gezondheid en het welzijn van jong & oud, gezond & kwetsbaar. Met professionele medewerkers biedt Careyn zorg, hulp en ondersteuning. Werk jij met ons mee?

Ben jij wondverpleegkundige of wondconsulent die ons team komt versterken?

Careyn investeert in persoonlijke en professionele groei en is daarmee een aantrekkelijke werkgever. Wil je ook het verschil maken, sluit je dan aan bij ons team!

Als gespecialiseerd wondverpleegkundige heb je een consultfunctie voor cliënten en collega’s in Careyn Utrecht Stad en Careyn Utrecht West. Je voert de regie in de complexe wondzorg,
waarbij je de cliënt begeleidt, adviseert en behandelt. Naast huisbezoeken en telefonische consulten bestaan jouw werkzaamheden uit ondersteunen, begeleiden en scholen van de V&V teams intra- en extramuraal, om kennis van wondzorg te vergroten. Het maken van een indicatie voor de te leveren zorg kan ook bij de werkzaamheden behoren. Ook het signaleren van knelpunten in het beleid rondom de wondzorg en deze omzetten in nieuw beleid, samen met andere betrokkenen binnen de organisatie is onderdeel van deze functie. Ons team heeft een productie target te halen. Je bent mede verantwoordelijk dat deze target gehaald wordt.

Ons WET team (Wond Expert Thuis) is volop in ontwikkeling.
Je participeert in netwerken met vakgenoten en werkt samen aan een klantgericht beleid binnen het vakgebied. Je zoekt naar samenwerkingsmogelijkheden, zowel binnen als buiten Careyn met als doel het stroomlijnen en verbeteren van de zorg. Tevens signaleer je vanuit jouw specifieke vakkennis, knelpunten in het beleid op jouw vakgebied en levert een actieve bijdrage voor mogelijke oplossingen. Je verkent scholingsbehoeften binnen en buiten Careyn en ontwikkelt daarvoor lesmateriaal.

Functie-eisen
•HBO-V vereist, aangevuld met de 1 jarige opleiding tot wondverpleegkundige of wondconsulent;
•Minimaal 3 jaar werkervaring als HBO verpleegkundige;
•Je hebt een klantgerichte instelling, kunt zelfstandig werken en je bent in staat jou activiteiten goed te plannen en prioriteiten te stellen. Daarnaast ben je initiatiefrijk, ondernemend creatief en flexibel;
• Je bent in staat om voor de organisatie in overleg verder vorm te geven aan een helder WIS-Beleid en tevens zorg te dragen voor de implementatie daarvan;
• Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk;
• Je bent initiatiefrijk, ondernemend creatief en flexibel;
• Je bent in het bezit van een eigen auto.

Arbeidsvoorwaarden
• Een zelfstandige en uitdagende functie en de mogelijkheid om deze in een klein zelfsturend team verder vorm en inhoud te geven;
• Een uitdagende en zelfstandige functie waarin je je kunt ontplooien en ontwikkelen.
• Een functie binnen een groot multidisciplinair netwerk waar binnen je professioneel optimale zorg kunt verlenen;
• Het salaris is volgens cao VVT FWG 50. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
• We bieden een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband;
• Aangesloten bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
• Mogelijkheid tot het fietsplan.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Neem voor meer informatie contact op met Bart van 't Hof (manager zorg) op 0682119819.

Enthousiast geworden? Solliciteer direct via onderstaande sollicitatiebutton!
Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Wondverpleegkundige - 32 uur - Utrecht Stad