Wondverpleegkundige - Goeree

Dit ga je doen

Als gespecialiseerd wondverpleegkundige heb je een consultfunctie voor cliënten en collega’s in het district. Je voert de regie in de complexe wondzorg, waarbij je de cliënt begeleidt, adviseert en behandelt. Naast huisbezoeken en telefonische consulten bestaan jouw werkzaamheden uit ondersteunen, begeleiden en scholen van de V&V teams extramuraal, om kennis van wondzorg te vergroten. Het maken van een indicatie voor de te leveren zorg kan ook bij de werkzaamheden behoren. Ook het signaleren van knelpunten in het beleid rondom de wondzorg en deze omzetten in nieuw beleid, samen met andere betrokkenen binnen de organisatie, is onderdeel van deze functie.

De specialisatie WIS (Wond-, (In)continentie- en Stomazorg) is volop in ontwikkeling.
Je participeert in netwerken met vakgenoten en werkt samen aan een klantgericht beleid binnen het vakgebied. Je zoekt naar samenwerkingsmogelijkheden, zowel binnen als buiten Careyn met als doel het stroomlijnen en verbeteren van de zorg. Tevens signaleer je vanuit jouw specifieke vakkennis, knelpunten in het beleid op jouw vakgebied en levert een actieve bijdrage voor mogelijke oplossingen. Je verkent scholingsbehoeften binnen en buiten Careyn en ontwikkelt daarvoor lesmateriaal.

Wat wij verwachten


• HBO-V vereist, aangevuld met de 1 jarige opleiding tot wondverpleegkundige of wondconsulent;
• opleidingen op het gebied van stoma en continentiezorg zijn een pré;
• je hebt een klantgerichte instelling, kunt zelfstandig werken en je bent in staat jou activiteiten goed te plannen en prioriteiten te stellen. Daarnaast ben je initiatiefrijk, ondernemend creatief en flexibel;
• je bent in staat om voor de organisatie in overleg verder vorm te geven aan een helder WIS-Beleid en tevens zorg te dragen voor de implementatie daarvan;
• je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk;
• je bent in het bezit van een eigen auto.

De functie is voor 28 uur. Kom jij ons Careyn team versterken? Je bent van harte welkom! #samenwerkthetbeter

Arbeidsvoorwaarden


In ruil voor jouw inzet besteden wij veel aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling en zorgen voor gezonde arbeidsomstandigheden. Je gaat werken in een dynamische, ambitieuze organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief. Daarnaast bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden en ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering. Voor deze functie zit je in salarisschaal: FWG 50 (2.631,63 tot 3.818,87 o.b.v. 36 uur). Bij aanvang krijg je een arbeidsovereenkomst voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband (bij gebleken geschiktheid).

Hier ga je werken

Het uitgestrekte eiland Goeree-Overflakkee kent een sterke vergrijzing en je hebt dan ook veel ouderen als cliënt. Je helpt hen zo lang mogelijk zelfredzaam te blijven, zodat ze het leven kunnen blijven leiden wat ze graag willen. Je bent daar vindingrijk in. Standaard oplossingen zijn er niet, dus je zoekt per cliënt uit wat de beste manier is. Je werkt volgens de pijlers van positieve gezondheid, wat betekent dat je veel verder kijkt dan alleen de aandoening. Je let ook op de sociale omgeving van iemand en betrekt zijn of haar wensen en verlangens. Je haalt het beste uit jezelf en dat wordt gezien en gewaardeerd! Het gebied kent 4 wijkteams van circa 20 helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen. Er is regelmatig multidisciplinair overleg met de huisartsen, ergotherapeuten en fysiotherapie. Er is veel aandacht voor de ontwikkeling van medewerkers.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op sollicitatiebutton onderaan deze vacature. Careyn nodigt jou graag uit om in gesprek te gaan over de invulling van deze vacature. Wil je een dag meelopen? Dit behoort zeker tot de mogelijkheden. Meer informatie? Neem contact op met onze recruiter, Barbara de Geus 06-83166519, b.degeus@careyn.nl. Samen kijken we naar de mogelijkheden!

Interne kandidaten hebben voorrang bij gebleken geschiktheid.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Wondverpleegkundige - Goeree