Helpende - nachtdiensten - Woerdblok

Dit ga je doen

Je doet de dingen met je hart, dat maakt jou ook zo goed in je werk. Je assisteert bij de taken, die mensen niet meer zelf kunnen doen en bent een echte steun. Je helpt bij de toiletgang en de persoonlijke verzorging. In gesprekken heb je een luisterend oor en je voelt precies aan wat mensen bedoelen en nodig hebben. Dit hou je bij in het zorgdossier en waar nodig overleg je met je collega’s in het team. Je stimuleert cliënten om zoveel mogelijk zelf te kunnen blijven doen, want dat vind je belangrijk. Je biedt veiligheid en geborgenheid, want daar ga jij helemaal voor.

Voor onze gezellige locatie Woerdblok in Naaldwijk zoeken wij een Helpende collega, die de nachtdiensten wil invullen voor 24 uur per week.

Wat neem je mee?


- Je hebt het diploma Helpende (Zorg en Welzijn) op zak.
- Je hebt affiniteit met het werken op een PG afdeling.

Dit mag je van ons verwachten:


- In ruil voor jouw inzet besteden wij veel aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling en zorgen voor goede arbeidsomstandigheden.
- Het is mogelijk om in een vast schema van nachten te werken.
- Voor deze functie zit je in salarisschaal FWG 20 (€ 1.977,25 tot € 2.493,78 o.b.v. 36 uur per week) volgens de CAO VVT.
- Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden en ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Hier ga je werken

“Onze teams zijn heel divers en uniek, net als de bewoners van Woerdblok”

Een gezellige drukte, op dit ‘schiereiland’ van Naaldwijk vlakbij de woonboulevard. In Woerdblok kunnen ouderen op drie manieren wonen en als zorgprofessional kun je dan ook kiezen waar jij het beste gedijt.

In de hoge woontorens wonen mensen zelfstandig in een eigen appartement met 24-uurs zorg. Je werkt zoals in de wijkzorg, dus je maakt zelfstandig je ronde langs de diverse adressen, alleen weet je in Woerdblok dat er ergens in de torens nog iemand van je team loopt. Mensen hebben hier ook gewoon hun eigen huisarts, apotheek en therapeuten. Dat is anders bij het ‘beschut’ wonen. Op deze 2 (open) afdelingen wonen elk 8 beginnend dementerende ouderen die nog redelijk zelfstandig functioneren. Zij voelen zich thuis niet meer veilig en gedijen beter in een groep vanwege de structuur en sociale contacten. Er is een gezamenlijke huiskamer en er is veel aandacht voor een gezellige sfeer.

De 3e woonvorm is kleinschalig. Hiervoor zijn 4 (gesloten) woningen met elk 6 dementerende ouderen waar het net gaat als in een gezin: in de open keuken wordt gekookt en in de huiskamer hangt een prettige, veilige sfeer. Je werkt nauw samen met de arts, psycholoog en andere behandelaren en je team bestaat uit helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen. En als het even lukt, trek je de familie er zoveel mogelijk bij, want wat is er nou leuker dat er meer mensen blijven eten, of op de thee komen? Goed voor de oudere, die opknapt met al die bekende gezichten.

Woerdblok heeft een gezellig en vol restaurant, er is een actief programma met activiteiten en een dagvoorziening voor cliënten van buiten. Zo zijn er meer huurders in het complex die dit stukje Naaldwijk leuk en levendig maken. Beneden is een kinderdagverblijf en regelmatig komt de plaatselijke kinderboerderij langs met konijntjes en cavia’s. Dan genieten ouderen, kinderen en dieren even met z’n allen tegelijk, wat prachtige momenten zijn!

Wie hier in Naaldwijk in een van de teams gaat werken, kan rekenen op een professioneel en leuk team. En wil je je verder bekwamen, of je gaan specialiseren, dan krijg je hier alle ruimte en ondersteuning. 

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en wil je meer informatie? Neem dan contact op met:

Petra van Dijk

(Manager Zorg) via 06-21 221 476.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Helpende - nachtdiensten - Woerdblok