Helpende niveau 2 - Hart van Groenewoud Villa 2

Dit ga je doen

Careyn is met ruim 7.000 medewerkers één van de grootste zorgaanbieders in Nederland. Wij staan voor vitaliteit, verbinding, levendigheid en goede zorg. Betrokken zorgprofessionals en ondersteunende medewerkers zetten zich elke dag vol enthousiasme in voor de gezondheid en het welzijn van jong en oud, gezond en kwetsbaar. Wil jij hieraan bijdragen? Dan maken wij graag kennis met jou!

Voor ons superleuke en gemotiveerde team van Hart van Groenewoud Villa 2 zoeken wij een enthousiaste en flexibele Helpende collega voor 16 uur tot 24 uur per week.

Careyn locatie Hart van Groenewoud is een moderne woon- leefomgeving in Nissewaard voor in totaal 112 zorgbehoevende ouderen, verdeeld over 3 gebouwen. In deze manier van wonen is de zorg kleinschalig, maar dichtbij de bewoner georganiseerd. In Villa 2 hebben alle afdelingen gezamenlijke huiskamers waar welzijn wordt aangeboden.

Wat neem je mee?
• Je bent in het bezit van het diploma Helpende (Zorg en Welzijn);
• Je hebt affiniteit met het werken op een PG afdeling;
• Je kunt goed samenwerken met collega's;
• Je bent communicatief, sociaal vaardig en flexibel inzetbaar;
• Je hebt een verzorgd uiterlijk;
• Je bent geduldig en stressbestendig.

Dit mag je van ons verwachten:
Careyn is als een van de grootste zorgaanbieders in Nederland een prettige werkgever met een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een reiskostenvergoeding en een uitgebreid arbeidsvoorwaardenkeuzepakket. De functie is ingedeeld in FWG 20 (Helpende) van de CAO VVT. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Hier ga je werken

‘We zullen het altijd zo organiseren dat het wél kan. ‘Nee’ zul je bij ons niet snel horen’

Aandacht voor wonen en welzijn is in Hart van Groenewoud in Spijkenisse even belangrijk als aandacht voor goede zorg. Niet zo gek, want ze zijn nodig voor welbevinden en gelukkig zijn. Het team doet zijn best om elke bewoner te ondersteunen bij individuele wensen en behoeften en zal net zo lang organiseren en puzzelen tot iets wél kan.

Dat maakt het werken in Hart van Groenewoud meteen zo leuk. Het woonzorgcomplex bestaat uit een villa waar mensen volledig zelfstandig kunnen wonen, een villa waar mensen wonen die nog redelijk zelfredzaam zijn en een villa waar mensen wonen die complexe zorg nodig hebben op lichamelijk of op psychogeriatrisch gebied.

Jouw collega’s zijn helpenden, verzorgenden, (kwaliteits) verpleegkundigen, locatieregisseurs, de klantcoach en zorgassistentes. Bij elkaar telt het team 125  mensen. Ook heb je veel te maken met familie en vrijwilligers die een onmisbare rol hebben bij de dagelijkse gang van zaken. 

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Een dagje meelopen is uiteraard mogelijk!

Neem voor meer informatie contact op met de manager zorg:

Kitty Konings

via 06-23 658 126 of k.konings@careyn.nl.

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Helpende niveau 2 - Hart van Groenewoud Villa 2