Helpende niveau 2 - Hart van Rozenburg - Rozenburg

Dit ga je doen

Je doet de dingen met je hart, dat maakt jou als Helpende ook zo goed in je werk. Je assisteert bij de dagelijkse taken die mensen niet meer zelf kunnen doen en bent een echte steun. Je helpt bij het opstaan, het aan- en uitkleden, de persoonlijke verzorging en bij het eten. In gesprekken bied je een luisterend oor en voel je precies aan wat de mensen bedoelen en nodig hebben. Dit hou je bij in het zorgdossier en waar nodig overleg je met je collega’s in het team. Je biedt veiligheid en geborgenheid, want daar ga jij helemaal voor.

Als Helpende wordt je ingezet binnen het hele huis. Samen met de Verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor 14 bewoners. Daarnaast zijn jullie verantwoordelijk voor de communicatie van buitenaf en dragen een telefoon bij jullie. Zo zijn jullie tijdens de dienst bereikbaar voor de bewoners wanneer zij alarm maken en voor de familie. Medewerkers worden ondersteund door een domotica systeem. De Helpende werkt tijdens de dienst ook samen met bijvoorbeeld een zorgassistent en een welzijnsmedewerker. Het welzijn van onze bewoners is erg belangrijk voor ons. Een belangrijke taak als Helpende om te bieden aan de bewoners. Binnen het team is de mogelijkheid om extra taken op te pakken en eventueel door te groeien.

Voor ons gezellige en gemotiveerde team van Hart van Rozenburg zoeken wij een enthousiaste en flexibele Helpende collega voor 16 uur tot 24 uur per week.

Kom jij ons team versterken in Rozenburg? Je bent van harte welkom! #samenwerkthetbeter

Wat neem je mee?


 • Je bent in het bezit van het diploma Helpende (Zorg en Welzijn).

 • Je hebt affiniteit met de doelgroep.

 • Je kunt goed samenwerken met collega's.

 • Je bent communicatief, sociaal vaardig en flexibel inzetbaar.

 • Je hebt een verzorgd uiterlijk.

 • Je bent geduldig en stressbestendig.


Dit mag je van ons verwachten


 • Je gaat werken in een dynamische, ambitieuze organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief.

 • In ruil voor jouw inzet besteden wij veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling en gezonde arbeidsomstandigheden.

 • Voor deze functie zit je in salarisschaal: FWG 20 (€ 1.977,25 tot € 2.493,78 o.b.v. 36 uur) volgens de CAO VVT.

 • Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden en ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering.

 • Bij aanvang krijg je een tijdelijke arbeidsovereenkomst met uitzicht op een vast dienstverband (bij gebleken geschiktheid).

Hier ga je werken

‘Domotica helpt ons om de bewoners zich thuis te laten voelen’

Het leven door laten gaan zoals het thuis was, dat is wat het team van het Hart van Rozenburg tot in detail wil organiseren. Dus verhuizen mensen vanuit hun woning hierheen, in alle rust en met de familie er zoveel mogelijk bij betrokken. De 28 appartementen zijn nieuw (uit 2017) en elk heeft een eigen keuken, aparte slaapkamer en badkamer. Hier wonen mensen die het thuis niet meer redden. Ze hebben een eigen sleutel, kunnen samen eten en bezoek ontvangen. Er zijn 2 gemeenschappelijke ruimten op elke verdieping en aan de inrichting is zorg besteed. Zoals de enorme foto van een bos op een muur in een van de gangen met daarvoor een echt bankje om op te zitten. Of je hoort ergens vogelgefluit vandaan komen alsof je in een park bent.

In Hart van Rozenburg ondersteunt domotica je werk. Door slimme techniek loop je bijvoorbeeld geen nachtrondes. Bewoners hebben een posbandje dat niet alleen een alarmknop is, maar ook lokaliseert waar ze zijn en die hen binnen bepaalde ‘leefcirkels’ houdt. Ook is er een slimme bedmat: zodra iemand uit bed stapt, gaat deze af. Je hoeft mensen niet massaal in alle vroegte uit bed te halen, zij kunnen op hun eigen tempo en tijd opstaan, een kopje thee nemen en dan hulp krijgen bij het douchen. Vrijheid om zelf het leven in te richten is steeds het uitgangspunt. Je zult vaak meedenken over hoe je dit kunt ondersteunen en merkt hoe vindingrijk jij en je team daarin kunnen zijn. Je werkt samen met mantelzorgers, vrijwilligers, zorgassistenten, helpenden, verzorgenden en (MBO en HBO) verpleegkundigen. Wil jij je ontplooien en specialiseren, dan krijg je alle steun van je team.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Neem voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature contact op met:

Laura Visser via l.visser@careyn.nl.

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Helpende niveau 2 - Hart van Rozenburg - Rozenburg