Helpende plus - Rozenhof - Naaldwijk

Dit ga je doen

Voor onze prachtige locatie tussen de Rozenstruiken de "Rozenhof" zijn wij op zoek naar een Helpende Plus medewerker

Je doet de dingen met je hart, dat maakt jou ook zo goed in je werk. Je assisteert bij de dagelijkse taken die mensen niet meer zelf kunnen doen en bent een echte steun. Je
helpt bij het opstaan, het aan- en uitkleden, de persoonlijke verzorging en bij het eten. In gesprekken heb je een luisterend oor en je voelt precies aan wat mensen bedoelen en
nodig hebben. Dit hou je bij in het zorgdossier en waar nodig overleg je met je collega’s in het team. Je stimuleert cliënten om zoveel mogelijk zelf te kunnen blijven doen, want
dat vind je belangrijk. Je biedt veiligheid en geborgenheid, want daar ga jij helemaal voor. Je hebt je diploma Helpende (Zorg en Welzijn) plus op zak.

Voor de Rozenhof zijn we op dit moment op zoek naar een Helpende plus die voornamelijk de nachtdiensten wilt invullen voor 28 - 33 uur per week. Iemand die affiniteit heeft met het werken op een PG afdeling. Het is mogelijk om in een vast schema van nachten te werken.

Hier ga je werken
“Onze teams zijn heel divers en uniek, net als de bewoners van Rozenhof"
Een gezellige drukte, op dit ‘schiereiland’ van Naaldwijk vlakbij de woonboulevard. Midden in de bloemenbuurt van Naaldwijk, omgeven door prachtige rozenstruiken staat woonzorgcentrum de Rozenhof. Onze kleinschalige opzet beschikt over 26 bewonersplaatsen. Wie hier in Naaldwijk in een van de teams gaat werken, kan rekenen op een professioneel en leuk team. En wil je je verder bekwamen, of je gaan specialiseren, dan krijg je hier alle ruimte en ondersteuning.

Wat ga je doen
Als Helpende plus in de nachtdienst verricht je ondersteundende ADHL werkzaamheden en werk je samen met de Verzorgende IG. Je zorgt ervoor dat de bewoners een fijne en goede nachtrust hebben, je houd toezicht, en bent alert. Ook houd je gegevens bij in het zorgdossier, en waar nodig overleg je met je collega’s in het team. Je biedt veiligheid en geborgenheid, want daar ga jij helemaal voor. Een baan als Helpende plus is jouw op het lijf geschreven. Ook verricht je lichte huishoudelijke taken zoals een vaatwasser in en of uitruimen ed.,

Wat heb je nodig
Je bent in het bezit van een Helpende plus diploma
Je hebt eigen vervoer of kan zonder zorg op je werk komen (nachtdiensten)
Je hebt een groot verantwoordingsgevoel
Je hebt een warm hart en bent zorgzaam
Je bent geduldig
Je werkt nauwkeurig

Wat wij bieden
Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.
Ook hebben wij opleidingsprogramma's waarmee je kan doorgroeien naar de functie verzorgende IG. Binnen Careyn staan jouw ontwikkelmogelijkheden hoog in het vaandel.Hier ga je werken

“Goed als je van jezelf al veel structuur in huis hebt”

Open en onbevangen, dat is hoe het team van Rozenhof wil samenwerken met haar bewoners met dementie. Betrokkenheid is belangrijk, net als attent zijn voor elkaar. Je vindt het hier terug in kleine en grote dingen en zorgt ervoor dat mensen zich veilig voelen. Fijn voor de sfeer! Het traditioneel gebouwde woonzorgcentrum staat midden in de bloemenbuurt in Naaldwijk. Elke oudere (van de 26) heeft een eigen woon-/ slaapkamer met eigen sanitair en er zijn 3 grote huiskamers om elkaar te ontmoeten.

Het zorgteam bestaat uit zo’n 20 helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen en is hecht en betrokken. Het werk is levendig en er is veel te doen. In het programma zit een duidelijke structuur, maar je gaat niet bepaald standaard aan de slag door bijvoorbeeld iedereen tegelijk uit bed te halen. Hier kijk je wat elke bewoner nodig heeft. De ene bewoner doet het rustig aan ’s morgens, de ander heeft wat sturing en motivatie nodig bij het opstaan. En zo vraagt elk moment jouw unieke aandacht: het ontbijt, de koffie, het gezamenlijke middageten, de hele dag door.

Omdat de Rozenhof een grote verpleeghuisafdeling is, zijn er veel prikkels. Het is dan ook fijn als je van jezelf al een sterke eigen structuur hebt waar je je aan vast kan houden. Ook doortastend en zelfstandig werken is handig op een plek waar je soms snel moet beslissen en handelen. En wil je verder groeien? Dan vind je hier alle ruimte en ondersteuning voor je ontwikkeling. Want bouwen aan de kwaliteit van zorg gaat door.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Heb je een vraag over deze functie? Neem dan contact op met Petra van Dijk (Manager Zorg) via 06-21221476.

Direct solliciteren kan via de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

Ja Ik solliciteer graag als Helpende plus - Rozenhof - Naaldwijk