Nacht Helpende of Verzorgende IG Maarssen

Dit ga je doen

Nacht Helpende Of Verzorgende IG - Snavelenburg - Maarssen

Over de vacature
Ben jij als Helpende of Verzorgende IG ben op je best als de rest van Nederland slaapt? In de nacht beman je met twee andere collega’s het hele verpleeghuis Snavelenburg in Maarssen. Het belangrijke van deze functie is de overdracht van en naar de verschillende afdelingen en het contact met je collega’s in de nacht. Door goede kennis van wat er speelt schakel je ’s nachts makkelijk van de ene naar de andere afdeling.

Dit kun je van ons verwachten

  • Wij bieden je in principe een vast contract aan voor 20 tot 26 uur per week.

  • Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald als Helpende in functiegroep 20, minimaal € 1,977,25 en maximaal € 2.493,78 van de CAO VVT bij een fulltime dienstverband (36 uur).

  • Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald als Verzorgende IG in functiegroep 35, minimaal € 2.135,43 en maximaal € 2.937,68 van de CAO VVT bij een fulltime dienstverband (36 uur).

  • Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon. Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

  • We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie waar je wordt aangestoken door het enthousiasme en de gedrevenheid die er heerst.

  • We bieden je een plek waar je je verder kunt ontwikkelen en een waardevolle bijdrage kunt leveren aan het werkplezier van onze medewerkers.


Wat verwachten wij van jou
  • Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding Helpende of Verzorgende IG.

  • Een groot hart voor mensen: je wilt met warmte en aandacht zorgen voor onze bewoners.

  • Slim werken: je vindt het een sport om efficiënt en toch met kwaliteit te presteren, je bent zelfsturend én je kunt goed samenwerken.

  • Plezier in wat je doet: je doet er alles aan om jouw werk tot een succes te maken, zowel voor jezelf als voor Careyn.
Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Meer informatie
Ben je enthousiast geworden? Een nachtje meelopen is uiteraard mogelijk!

Wil je direct solliciteren? Klik op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature en upload je cv en brief met wensen voor als je bij ons komt werken.

Wil je eerst meer inhoudelijke informatie? Neem dan rechtstreeks contact op met Anneke Vietje, op nummer 06-23012532

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.


Ja Ik solliciteer graag als Nacht Helpende of Verzorgende IG Maarssen