Vakantiekrachten - Utrecht Stad - 8 tot 32 uur

Dit ga je doen

De zomer, dat is weer lekker genieten van het mooie weer en met vakantie gaan. Ondertussen gaat de zorg in onze locaties en in de thuiszorg gewoon door. Dat is een flinke klus! Kom jij helpen?

Ben jij in opleiding voor een functie in de zorg en ben je op zoek naar een leuke, afwisselende en vooral zinvolle vakantiebaan waar je ook je ervaring kan uitbreiden? Dan zoeken wij jou!

Careyn is één van de grootste zorgaanbieders in de provincie Utrecht. Wij bieden zorg in verpleeg,- en verzorgingshuis en thuiszorg. Onze kernwaardes waar we voor staan zijn; nabij, nieuwsgierig, geborgen en bewust. We willen hoog scoren in de beleving van mensen: we worden gewaardeerd omdat we betrouwbaar, plezierig, professioneel en goed zijn. Deze waarden verbinden ons en zorgen ervoor dat we samen dezelfde doelen nastreven.

Als vakantiekracht ben jij verantwoordelijk voor de basiszorg van onze bewoners en cliënten. Je helpt mee in de zorg voor onze bewoners in één van onze verpleeg- en verzorgingshuis of bij cliënten thuis. Na een inwerkperiode waarin je alles te weten komt over hoe wij goede zorg leveren ga jij aan de slag en heb je een gewaardeerde vakantiebaan met veel verantwoordelijkheid en waarin je veel kunt leren!

Wat ga je doen?
Je gaat aan de slag om onze bewoners en cliënten te verzorgen, je helpt ze met het uit bed komen, wassen, aankleden, steunkousen aantrekken en overige werkzaamheden ten behoeve van de ondersteuning van onze bewoners en cliënten. Werken als vakantiekracht bij Careyn is uitdagend, afwisselend en dankbaar.

Wat houdt vakantiewerk bij Careyn in?
• Wisselende diensten (ochtend, middag en avond), waarbij je zelf je voorkeuren kunt aangeven. Dus voldoende vrije tijd voor strand, terras en zomertrips;
• Een uitstekend uurloon, en minstens zo belangrijk:
• Mooie extra ervaring bij je opleiding in de zorg;
• Je gaat aan de slag via ons uitzendbureau Duozorg.

Wij vragen?
• Je volgt een MBO, HBO of WO opleiding richting de zorg; (helpende, verpleegkundige of geneeskunde);
• Je bent tussen 8 en 32 uur per week beschikbaar;
• Je bent flexibel, zelfstandig, sociaal en hebt een goed inlevingsvermogen;
• Je bent woonachtig in Utrecht Stad;
• Je bent beschikbaar in de maand juni, juli en augustus.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Enthousiast geworden? Solliciteer direct via onderstaande sollicitatiebutton!
Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Neslihan Caliskan op 06- 23485142 of mail naar N.caliskan@careyn.nl.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Vakantiekrachten - Utrecht Stad - 8 tot 32 uur