Bijbaan in de zorg - Zuid Hollandse Eilanden

Dit ga je doen

Zoek jij een leuke, leerzame, afwisselende, flexibele en vooral zinvolle (parttime) bijbaan bij jou in de regio? Dan ben je bij Careyn aan het juiste adres! Voor onze teams op de Zuidhollandse Eilanden (ZHE) zoeken wij enthousiaste studenten. Onder deze regio vallen de volgende gebieden; Hellevoetsluis, Zuidland, Spijkenisse, Hoogvliet, Portugaal, Rockanje, Hoeksche Waard, Goeree, Brielle en Rozenburg.

Als tweede jaars student help je mee in de zorg voor onze cliënten in de thuissituatie of voor onze bewoners in een van onze verpleeg- en verzorgingshuizen. Na een inwerkperiode waarin je alles te weten komt over hoe wij goede zorg leveren, krijg je bij ons de vrijheid om zelfstandig de wijk in te gaan en onze cliënten te verzorgen, óf je levert deze zorg aan bewoners in onze huizen. Een gewaardeerde bijbaan met veel verantwoordelijkheid, waarin je veel kunt leren!

Bijbaan bij Careyn:

  • Wisselende diensten (ochtend, middag en avond), waarbij je zelf je voorkeuren kunt aangeven. Aan te passen op je schoolrooster

  • Mooie extra ervaring bij je opleiding in de zorg

  • Marktconform salaris


Wat wij verwachten


• Je studeert voor Verzorgende IG, MBO Verpleegkundige, HBO Verpleegkunde of Geneeskunde.
• Je hebt minimaal het eerste leerjaar afgerond (Helpende bekwaam)
• Óf je bent al gediplomeerd vanaf het niveau Helpende.
• Als je in de thuiszorg wilt werken, dan is het noodzakelijk dat je in het bezit bent van eigen vervoer, zoals een fiets.

Arbeidsvoorwaarden


In ruil voor jouw inzet besteden wij veel aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling en zorgen voor gezonde arbeidsomstandigheden. Je gaat werken in een dynamische, ambitieuze organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief. Daarnaast bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden en ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering. Een leerzame bijbaan met een salaris van minimaal €10,54 bruto per uur, afhankelijk van je kennis en ervaring. Werk je in de avonden of in het weekend dan ontvang je een toeslag.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Herken je jezelf in de bovenstaande tekst? We zouden het leuk vinden als jij ons team komt versterken! Graag gaan we met je in gesprek. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze recruiter, Barbara de Geus 06-83166519, b.degeus@careyn.nl. Samen kijken we naar de mogelijkheden!

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Bijbaan in de zorg - Zuid Hollandse Eilanden