Leerling HBO Verpleegkundige (duaal 3e jaar) - Spijkenisse

Dit ga je doen

Ouderenzorg is de toekomst!
Ouderenzorg staat in de schijnwerpers. Dat maakt de uitdaging groot. Er verandert veel in de ouderenzorg en er moet ook nog veel veranderen.
Als HBO verpleegkundige heb je een sociale houding en kan je daardoor goed omgaan met mensen en je in hen verplaatsen. Ook is het nodig om zelfstandig beslissingen en initiatieven te nemen. Doordat je proactief en recht door zee bent is dat voor jou geen probleem. Met jouw geduld en doorzettingsvermogen ga je vooruit en laat je je niet uit het veld slaan. Je bent enorm betrokken bij je cliënten en bent in staat samen hun persoonlijke doelen te behalen.

Je komt in aanmerking voor dit traject als je een 2e jaars hbo-V student bent op de Hogeschool Rotterdam, je propedeuse hebt behaald en een overstap wil maken naar duaal (leren/werken). Daarnaast ben je minimaal 24 uur (verplicht vanuit de opleiding) per week beschikbaar om praktijkervaring op te doen.

Duaal opleidingstraject binnen Careyn
De duale opleiding start in september 2021 en duurt nog twee jaar. De eerste maand zal je vooral meelopen met een directe collega, want we vinden het belangrijk dat je goed landt binnen Careyn. Leren en werken is tenslotte heel anders dan stage lopen.
We hebben een afwisselend traject ontwikkeld waarbij je ervaring gaat opdoen binnen drie verschillende onderdelen in het district Careyn Zuid-Hollandse Eilanden:
- de geriatrische revalidatie,
- de gerontopsychiatrie en
- de extramurale zorg.
Vanzelfsprekend word je begeleid door een hbo werkbegeleider en praktijkopleider. Daarnaast worden er ontwikkelbijeenkomsten georganiseerd waarin het leren met en van elkaar centraal staat. Op deze manier word je volgens ons een competente Hbo verpleegkunde met een brede expertise in de ouderenzorg en Zorg Thuis.
Je vindt hier meer informatie over de opleiding binnen Careyn.

Wat wij verwachten


• je bent een student hbo-V aan de Hogeschool Rotterdam;
• je zit momenteel in je 2de leerjaar en verwacht in september door te gaan naar het 3de leerjaar;
• je bent in het bezit van je Propedeuse of behaalt deze uiterlijk in februari 2021;
• je bent communicatief sterk;
• je beschikt over eigen vervoer;
• én wij vragen een VOG.

Arbeidsvoorwaarden


• Careyn betaalt collegegeld en boeken voor het 3e en 4e leerjaar;
• reiskosten voor de opleiding kun je declareren vanaf het moment dat je in dienst treedt bij Careyn;
• je krijgt een leerarbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding en tijdens de opleiding ontvang je een leerling salaris conform cao VVT;
• de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen (wijkverpleegkundige, kwaliteitsverpleegkundige, verpleegkundig specialist).

Hier ga je werken

Staat bij jou de mens centraal? Ben je ondernemend en enthousiast? En hou je van vernieuwing en toekomstgericht werken? Dan pas je uitstekend bij ons team op de Zuid-Hollandse eilanden. Wij gaan altijd uit van de mens en diens mogelijkheden. Gaat het om zorg dan kijken we naar wat mensen nog wél kunnen; we vragen wat zij belangrijk vinden en bieden daarbij ondersteuning. We willen zo bijdragen aan positieve gezondheid, eigen regie en kwaliteit van leven. Dat vinden we ook belangrijk voor onze medewerkers; we laten je doen waar jij goed in bent en helpen je om je verder te ontwikkelen.

Samen werkt 't beter! Careyn zet zich in voor de gezondheid en het welzijn van jong & oud, gezond & kwetsbaar. Met professionele medewerkers biedt Careyn ZHE zorg, hulp en ondersteuning. Als het nodig is, staan we klaar als betrokken partner met producten en diensten op het gebied van;  Verpleeghuiszorg, Thuiszorg, Wijkverpleegkundige zorg, Ergotherapie, Fysiotherapie, Logopedie, Ouderengeneeskunde et cetera. Verder zijn we gespecialiseerd in Gerontopsychiatrie (Torenhoeve), Geriatrische revalidatiezorg (GRZ, Vier Ambachten) en zorg voor mensen met een Niet Aangeboren Hersenafwijking (NAH de Plantage).

Ons werkgebied is Voorne-Putten/Rozenburg, Hoeksche Waard en Goeree-Overflakkee. Een mooie, landelijke omgeving waar onze cliënten vaak al hun hele leven wonen. Tegelijkertijd ligt de stad nooit ver weg want binnen 30 minuten ben je in Rotterdam. 

Werken bij Careyn op de Zuid-Hollandse eilanden biedt jou de mogelijkheid om dichtbij huis te werken. Gezien Careyn één van de grootste zorgaanbieders is in deze regio. Met volop kansen om door te groeien of jezelf verder te ontwikkelen. Wat wil je nog meer?

Ontdek het werken bij Careyn

Wil je meer weten? Bekijk de video's en artikelen over onze organisatie, de doorgroeimogelijkheden, het werken bij Careyn en nog veel meer op onze blogpagina en schrijf je in om de nieuwste artikelen en video's te ontvangen.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op sollicitatiebutton onderaan deze vacature. Wil je een dag meelopen? Dit behoort zeker tot de mogelijkheden. Meer informatie? Neem contact op met onze recruiter, Barbara de Geus 06-83166519, b.degeus@careyn.nl. Samen kijken we naar de mogelijkheden!

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Leerling HBO Verpleegkundige (duaal 3e jaar) - Spijkenisse