Leerling Verzorgende IG/ MMZ - zijinstroom - Voorne Putten

Dit ga je doen

De VVT (Verpleeg- en Verzorgingshuizen & de Thuiszorg) is de toekomst en staat in de schijnwerpers! Als leerling Verzorgende IG/Medewerker Maatschappelijke Zorg (niveau 3) ben jij de steun en toeverlaat voor je bewoners of cliënten en een belangrijke schakel in de zorg.
Ben je een doener en wil je wat je leert meteen toepassen in de praktijk? Dan is de opleidingsvariant werken en leren (BBL) echt iets voor jou!
Om jou zo veel mogelijk ervaring op te laten doen, werk en leer je op minimaal 3 verschillende locaties binnen Careyn. Careyn heeft veel te bieden: zorg thuis, langdurige zorg, revalidatie, kleinschalig wonen, ouderenpsychiatrie en nog veel meer. De docenten van Albeda Zorgcollege geven les aan de hand van wat jij tegenkomt in de praktijk. Je leert wat belangrijk is op de werkvloer en koppelt deze ervaring aan de theorie. Dezelfde docenten geven ook begeleiding tijdens het werkplekleren, samen met de werkbegeleider en werkbegeleider op je afdeling.

Wat leer je zoal?
Binnen een opleidingsplaats ga je natuurlijk veel leren. Maar waar moet je dan aan denken:
• Het geven van persoonlijke verzorging en een bijdrage leveren aan het welzijn van de zorgvrager;
• Het maken van een zorgplan
• Begeleiden van cliënten om ze zo lang mogelijk zelfredzaam te laten blijven;
• Het verrichten van verpleegtechnische handelingen, zoals injecties geven en een katheter verzorgen;
• Aandacht hebben voor een fijne invulling van de dag
• Contact onderhouden met familie en mantelzorgers;
Tijdens je opleiding krijg je begeleiding van een werkbegeleider, dat is een gediplomeerd verzorgende én van een praktijkopleider. De verantwoordelijkheid voor jouw leerproces ligt bij jezelf, maar zij staan voor je klaar om je te begeleiden en ondersteunen waar nodig.

Wat wij verwachten


  • Je bent in het bezit van vmbo diploma kader of theoretische leerweg, een overgangsbewijs van 3 naar 4 havo of een MBO 2 diploma;

  • Je bent gemotiveerd om in de zorg te werken en hebt mogelijk al ervaring als vrijwilliger of mantelzorger;

  • Je beschikt over een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) of kunt deze aanvragen;

  • Je bent beschikbaar vanaf de start van de opleiding eind augustus 2021;

  • Je beschikt over eigen vervoer.

  • De combinatie van werken en leren vraagt van jou veel inzet. Jij bent dan ook leergierig, je kunt goed plannen & organiseren en je bent gemotiveerd om de opleiding af te ronden.

  • Je maakt gemakkelijk contact en vindt het leuk om samen te werken, maar kunt ook goed zelfstandig werken.

  • Je hebt een goede taalbeheersing en staat stevig in je schoenen.

  • Je hebt ervaring met het werken op de computer (mailen en officeprogramma’s als Word, Excel en Power Point).


Selectieprocedure
• Solliciteer uiterlijk 16 april a.s. Wacht niet te lang met het indienen van je sollicitatie, mochten de toetsingsplekken eerder al vol zijn zullen wij de vacature eerder moeten sluiten;
• Indien je voldoet aan de toelatingseisen qua vooropleidingseisen, word je uitgenodigd voor online testen;
• Bij positieve uitslag word je geïnformeerd over de verdere selectieprocedure.

Arbeidsvoorwaarden


• Een leerarbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding voor minimaal 24 uur per week;
• Een leerling salaris conform CAO VVT;
• Vergoeding van kosten van lesgeld, studiemateriaal en reiskosten;
• Vergoeding van een deel van de studietijd.

Wat moet je verder nog weten
Er is een terugbetalingsregeling van toepassing, bijvoorbeeld als je stopt met de opleiding en nog geen diploma hebt, of je na behalen van het diploma direct vertrekt bij Careyn.

Hier ga je werken

Staat bij jou de mens centraal? Ben je ondernemend en enthousiast? En hou je van vernieuwing en toekomstgericht werken? Dan pas je uitstekend bij ons team op de Zuid-Hollandse eilanden. Wij gaan altijd uit van de mens en diens mogelijkheden. Gaat het om zorg dan kijken we naar wat mensen nog wél kunnen; we vragen wat zij belangrijk vinden en bieden daarbij ondersteuning. We willen zo bijdragen aan positieve gezondheid, eigen regie en kwaliteit van leven. Dat vinden we ook belangrijk voor onze medewerkers; we laten je doen waar jij goed in bent en helpen je om je verder te ontwikkelen.

Samen werkt 't beter! Careyn zet zich in voor de gezondheid en het welzijn van jong & oud, gezond & kwetsbaar. Met professionele medewerkers biedt Careyn ZHE zorg, hulp en ondersteuning. Als het nodig is, staan we klaar als betrokken partner met producten en diensten op het gebied van;  Verpleeghuiszorg, Thuiszorg, Wijkverpleegkundige zorg, Ergotherapie, Fysiotherapie, Logopedie, Ouderengeneeskunde et cetera. Verder zijn we gespecialiseerd in Gerontopsychiatrie (Torenhoeve), Geriatrische revalidatiezorg (GRZ, Vier Ambachten) en zorg voor mensen met een Niet Aangeboren Hersenafwijking (NAH de Plantage).

Ons werkgebied is Voorne-Putten/Rozenburg, Hoeksche Waard en Goeree-Overflakkee. Een mooie, landelijke omgeving waar onze cliënten vaak al hun hele leven wonen. Tegelijkertijd ligt de stad nooit ver weg want binnen 30 minuten ben je in Rotterdam. 

Werken bij Careyn op de Zuid-Hollandse eilanden biedt jou de mogelijkheid om dichtbij huis te werken. Gezien Careyn één van de grootste zorgaanbieders is in deze regio. Met volop kansen om door te groeien of jezelf verder te ontwikkelen. Wat wil je nog meer?

Ontdek het werken bij Careyn

Wil je meer weten? Bekijk de video's en artikelen over onze organisatie, de doorgroeimogelijkheden, het werken bij Careyn en nog veel meer op onze blogpagina en schrijf je in om de nieuwste artikelen en video's te ontvangen.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Herken je jezelf in de bovenstaande tekst? Solliciteer dan snel via de onderstaande link! Voor meer informatie kun je terecht bij onze recruiter, Barbara de Geus 0683166519, b.degeus@careyn.nl

Selectieprocedure
• Nog twee plekken vrij. Wacht niet te lang met het indienen van je sollicitatie, mochten de toetsingsplekken eerder al vol zijn zullen wij de vacature eerder moeten sluiten;
• Indien je voldoet aan de toelatingseisen qua vooropleidingseisen voldoet, wordt je uitgenodigd voor online testen;
• Bij positieve uitslag plannen we graag een selectiegesprek met je in om verder in gesprek te gaan over je motivatie.

Ja Ik solliciteer graag als Leerling Verzorgende IG/ MMZ - zijinstroom - Voorne Putten