Leerling Verzorgende IG - Utrecht Stad

Dit ga je doen

Careyn is één van de grootste zorgaanbieders in de stad en de provincie Utrecht. Voor ons is de relatie tussen de mensen aan wie wij zorg geven en onze medewerkers heel belangrijk. Daarbij willen wij ons steeds richten op ontwikkeling. Als leerbedrijf bieden wij onze medewerkers de mogelijkheid om beroepsopleidingen en cursussen te volgen zodat zij kunnen blijven groeien in hun vak. Ook nemen we veel leerlingen aan die bij ons werken en leren. Je kunt bij Careyn mensen verzorgen die kampen met een langdurige lichamelijke of psychische aandoeningen. Dit kan bij de mensen thuis, in een verpleeghuis of binnen kleinschalig wonen. Kortom, werken zoals jij dat wilt!

Wat verwachten wij?
• Je bent in het bezit van een diploma Helpende(+) Zorg en Welzijn;
• Je hebt een positieve en leergierige instelling en bent oplossingsgericht;
• Je hebt een goede taalbeheersing en staat stevig in je schoenen;
• Je bent gemotiveerd om in de zorg te werken;
• Je hebt een professionele werkhouding en je staat de cliënten correct en respectvol te woord;
• Je bent flexibel en collegiaal;
• Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar.

Wat ga je doen?


Als leerling verzorgende IG (Individuele Gezondheidszorg) combineer je leren en werken. Je werkt 24 tot 32 uur per week als leerling verzorgende IG op één onze locaties en gaat daarnaast naar school. Je levert een bijdrage aan het realiseren van een goed woon-leef en werkklimaat bij Careyn Utrecht Stad. Als leerling verzorgende IG begeleid je bewoners en de zorg rondom hen. Je hebt een breed takenpakket. Je signaleert gezondheidsproblemen en bent aanspreekpunt voor bewoners, vrienden en familie. Je verleent zorg op basis van de zorgvraag en draagt zorg voor een juiste overdracht aan je collega's. Dit alles doe jij in overleg en onder begeleiding van je werkbegeleider.
Aan de slag als Leerling VIG betekent ook: onregelmatigheid, intensief werk, werken in weekenden en feestdagen en een stevige combinatie van werken & leren.
Careyn is een prettige werkgever met een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een vaste eindejaarsuitkering, goede pensioenvoorziening (Zorg en Welzijn) een standaard reiskostenvergoeding en een arbeidsvoorwaarden keuzenpakket (zoals een fietsplan).

Als leerling word je betaald in FWG 25 van de cao VVT. Na diplomering word je betaald in FWG 35. Het opleidingstraject duurt 2 jaar en 4 maanden. Je krijgt een leer/arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met zicht op een vaste aanstelling na diplomering. Ben jij enthousiast? Schijf dan een duidelijke motivatie waarin je aangeeft waarom je graag in de zorg wilt werken en reageer via de sollicitatie button!

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Solliciteren
Solliciteren op deze vacature kan via onderstaande sollicitatiebutton. Geef in je motivatiebrief duidelijk aan:

  • Waarom jij de opleiding wilt volgen en waarom jij hier de juiste persoon voor bent;

  • Waarom je in de zorg wilt werken en welke ervaring je hier in hebt.


Een selectietoets
Na het succesvol doorlopen van de digitale selectietoetsen stroom je in op een opleidingsplaats. Tijdens je opleiding krijg je intensieve begeleiding van een gediplomeerde collega en een praktijkopleider. Zij lopen letterlijk en figuurlijk met je mee. En helpen je in je leer- en ontwikkelproces.

Een persoonlijk gesprek
Als je de toetsen voldoende hebt gemaak, wordt je uitgenodigd voor een selectiegesprek. Tijdens dit gesprek gaan we in op je persoonlijke drijfveren en competenties. Ook bespreken we hoe jij de opleiding praktisch gezien kunt organiseren naast je baan. Tot slot wordt er ingegaan op welke opleidingsvorm en welk opleidingsinstituut het best aansluit bij jouw situatie.

Een klikgesprek
Na het selectiegesprek word je voorgedragen aan een (zorg) team waar je geplaatst zou kunnen worden. Een dagje meelopen kan nadat het selectiegesprek heeft plaatsgevonden.

Een arbeidsvoorwaardengesprek
Na een positief klikgesprek wordt bepaald of je wordt aangenomen en volgt een arbeidsvoorwaardengesprek.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Leerling Verzorgende IG - Utrecht Stad