Leerling Verzorgende IG voor zij-instromers - Utrecht Stad

Dit ga je doen

Altijd al gedroomd van een carrièreswitch naar de zorg? Dit is je kans!
Careyn is één van de grootste zorgaanbieders in de stad en de provincie Utrecht. Voor ons is de relatie tussen de mensen aan wie wij zorg geven en onze medewerkers heel belangrijk. Daarbij willen wij ons steeds richten op ontwikkeling. Als leerbedrijf bieden wij onze medewerkers de mogelijkheid om beroepsopleidingen en cursussen te volgen zodat zij kunnen blijven groeien in hun vak. Kom je ook bij ons werken en leren? Onze doelgroep bestaat voornamelijk uit ouderen die ondersteuning nodig hebben van jou als zorgprofessional. De zorgvragen van onze cliënten zijn erg divers, bij de ene cliënt geef je medicatie voor diabetes, bij een andere cliënt verzorg je een wond. Ook hebben wij cliënten die ondersteund worden bij het omgaan met dementie of geef je samen met familie zorg aan een cliënt in de laatste levensfase. Dit kan bij de mensen thuis, in een verpleeghuis of in een kleinschalig wonen setting.

Wat ga je doen?
Als leerling verzorgende IG (Individuele Gezondheidszorg) combineer je leren en werken. Je werkt 24 tot 32 uur per week op één onze locaties en gaat daarnaast een dag in de week naar school. Je levert een bijdrage aan het realiseren van een goed leef- en werkklimaat bij Careyn Utrecht Stad. Voor bewoners begeleid je de zorg rondom hen. Gezondheidsproblemen worden door jou gesignaleerd en je bent aanspreekpunt voor bewoners, vrienden en familie. Je verleent zorg op basis van de zorgvraag en draagt zorg voor een juiste overdracht aan je collega's. Dit alles doe jij in overleg en onder begeleiding van je werkbegeleider. De opleiding tot verzorgende IG duurt 2 jaar en 4 maanden. Na een jaar rouleer je naar een andere werkplek. We proberen jou hierdoor zoveel mogelijk de verschillende cliënten categorieën die we hebben te laten zien.

Wat neem je mee?
Aan de opleiding tot verzorgende IG zijn instroomeisen verbonden:
• Je hebt een afgeronde MBO opleiding op niveau 3;
• Je beheerst de Nederlandse taal goed. Tijdens de selectieprocedure worden er twee toetsen afgenomen. De toetsen gaan over rekenen en taal en persoonlijke ontwikkeling;
• Je hebt een positieve en leergierige instelling en bent oplossingsgericht;
• Je bent intrinsiek gemotiveerd om in de zorg te werken;
• Je hebt een professionele werkhouding en je staat de cliënten correct en respectvol te woord;
• Je flexibel en collegiaal;
• Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar;
• Je woont in het district Utrecht Stad of binnen een straal van 30 kilometer.

Wat bieden wij?


Careyn is een prettige werkgever met een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een vaste eindejaarsuitkering, goede pensioenvoorziening (Zorg en Welzijn) een standaard reiskostenvergoeding en een arbeidsvoorwaarden keuzenpakket (zoals een fietsplan).
Als leerling word je betaald in schaal FWG 25 van de cao VVT. Je krijgt een leer-arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met zicht op een vaste aanstelling na diplomering. Ben jij enthousiast? Schijf dan een duidelijke motivatie waarin je aangeeft waarom je graag in de zorg wilt werken en reageer via de sollicitatie button!

Zo ziet het selectieproces er uit:
• Je kan vanaf 1 oktober 2021 tot en met 31 oktober 2021 online solliciteren;
• Op 8 of 9 november hoor je of je door bent naar de volgende ronde en ontvang je twee toetsen op de mail;
• Op uiterlijk 26 november laten wij jou weten of je door bent en in aanmerking komt voor een selectiegesprek;
• De selectiegesprekken worden gehouden in de periode van 29 november 2021 tot 10 december 2021;
• Is er een klik?! Dan wordt er tussen 10 december 2021 en 23 december 2021 een arbeidsvoorwaardengesprek ingepland met de HR Adviseur.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Voor meer informatie kun je mailen naar een van onze Praktijkopleiders via praktijkopleiders.utrechtstad@careyn.nl.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Een dagje meelopen kan nadat het selectiegesprek heeft plaatsgevonden.

Ja Ik solliciteer graag als Leerling Verzorgende IG voor zij-instromers - Utrecht Stad