Opleidingsplaats HBO Verpleegkunde - wijkteams - Stichtse Vecht

Dit ga je doen

Je wist al vroeg dat je er wilde zijn voor je medemens! Nu weet je dat je dit wil vormgeven door aan de slag te gaan als verpleegkundige. Het werk is complex en je bent blij dat je met jouw medische kennis en ervaring kan bijdragen om het leven van bewoners en cliënten een stukje mooier te maken. Je houdt ervan om de vraag achter de vraag te ontdekken en denkt nu al na over de verbeteringen van straks. Je kunt eigenlijk niet anders met je langetermijnvisie. Je hebt een flinke dosis verantwoordelijkheid en je wilt na het behalen van je opleiding (en tijdens) een voortrekkersrol nemen.

Heb je al een afgerond MBO-V opleiding? Dan kun je het hele jaar door solliciteren. Heb je nog geen zorggerichte opleiding? Het eerste startmoment voor de opleiding is februari 2022, omdat de septembergroep al vol zit.

Hier ga je werken


“We willen beter en hechter worden en jij hebt veel in te brengen”

Bij de wijkteams van Stichtse Vecht vind je veel ruimte om te doen wat je goed en belangrijk vindt, om je specialisme te ontwikkelen en om te helpen het als team anders en beter te doen. Goed en hecht worden is een ambitie die je hier op veel manieren terug vindt. Dat doe je bijvoorbeeld door samen de dag te beginnen op kantoor met een kopje koffie om ervaringen uit te wisselen.

Bij Stichtse Vecht zijn er 8 wijkteams in Breukelen, Loenen, Maarssenbroek en Maarssendorp. Iedereen draagt verantwoordelijkheid voor de eigen, vaste cliënten en verdiept zich in hen. Ze zijn heel divers en veelal opgeruimd van aard. Je wordt steeds uitgedaagd om op verschillende manieren in contact te raken met je cliënten om de zorg en het vertrouwen te bieden die nodig zijn.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

We ontvangen graag je CV en motivatie. Reageer via de “solliciteer direct” knop.

Heb je nog vragen of wil je een keer een dag meelopen neem dan contact op met onze Praktijk Opleider Mathilde Mol op 06-30353777.

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Opleidingsplaats HBO Verpleegkunde - wijkteams - Stichtse Vecht