Opleidingsplaats HBO Verpleegkundige - 24/36 uur - Zuid-Holland

Dit ga je doen

Als MBO verpleegkundige ben jij de rots in de branding in je team. En je hebt nu de ambitie om als HBO verpleegkundige nog meer de drijvende kracht achter het succes te worden. Bij Careyn bieden we jou de mogelijkheid om deze volgende stap te zetten!

Als HBO Verpleegkundige heb je een sociale houding en kan je daardoor goed omgaan met mensen en je in hen verplaatsen. Soms is het nodig om zelfstandig beslissingen en initiatieven te nemen. Doordat je proactief en recht door zee bent, is dat voor jou geen probleem. Met jouw geduld en doorzettingsvermogen ga je vooruit en laat je je niet uit het veld slaan. Je bent enorm betrokken bij je cliënten of bewoners en bent in staat samen hun persoonlijke doelen te behalen.

Je bent in het bezit van een diploma MBO Verpleegkunde of Inservice A, B of Z.
Voor deze vacature is er een selectieprocedure. Om aangenomen te worden op de opleidingsplaats moet je deze met succes doorlopen. Als dit lukt is het zeer waarschijnlijk dat je de opleiding zal halen!
Daarnaast heb je natuurlijk zin om minimaal 24 uur per week bij ons te komen werken.

Na het succesvol doorlopen van de selectieprocedure stroom je in op een opleidingsplaats. Tijdens je opleiding krijg je intensieve begeleiding van een gediplomeerde collega en een praktijkopleider. Zij lopen letterlijk en figuurlijk met je mee. En helpen je in je leer- en ontwikkelproces.

Binnen een opleidingsplaats ga je natuurlijk veel leren. Hieronder een aantal interessante onderwerpen:
• Het komen tot kwaliteitsverbeteringen en coachen in je team;
• Het stellen van een verpleegkundige diagnose en indiceren;
• Het klinisch redeneren in vooral complexe situaties;
• Het werken vanuit Evidence Based Practice;
• Het initiëren en ontwikkelen van kwaliteitszorg, innovatie, analyse en praktijkonderzoek en professionalisering.

Diploma op zak?
Dan kun je bij ons aan de slag als HBO Verpleegkundige in een van onze zorgcentra of in een van onze vele wijkteams in bijvoorbeeld Maassluis, Maasland, Maasdijk, Wateringen, Naaldwijk, Vlaardingen, Delft, Schiedam, Monster, Hoek van Holland, Pijnacker, Nootdorp, Den Hoorn, Schipluiden, De Lier, Poeldijk en ’s Gravenzande.

Wat moet je verder nog weten?
• Je start de opleiding in september 2020;
• Careyn betaalt het lesgeld en studiemateriaal;
• Reiskosten voor de opleiding kun je declareren;
• Je hebt studieverlof voor de helft van de lestijd met een maximum van 6 uur per week (afhankelijk van je contracturen );
• Salariëring afhankelijk van vooropleiding en ervaring minimaal FWG 20 (o.b.v. cao VVT);
• Er is een terugbetalingsregeling van toepassing, bijvoorbeeld als je stopt met de opleiding en je nog geen diploma hebt.

Hier ga je werken

Of je nu in het kassengebied bent, of in een van de (oude) steden: hier boven de Nieuwe Waterweg, van Hoek van Holland tot Midden Delftland, Delft, Westland en Oostland toe houden we van aanpakken en hebben een vrolijke no-nonsens mentaliteit. Ruwe bolster, blanke pit, zeggen we. Kom je bij ons werken, dan hoef je niet verbaasd te zijn als je de dingen recht voor z’n raap te horen krijgt. En je merkt ook direct dat je gezien en gewaardeerd wordt. Je voelt dat je er echt toe doet. We hebben oprechte aandacht voor elkaars werkgeluk en dat krijgt ook in de organisatie vorm. Tijdens het overleg, in de regelmatige gesprekken met jou en tijdens de teamborrels. Ons gebied is groot en omvat 50 extramurale teams, vier wooncomplexen en drie hospices.

Bij ons geldt: wat jij belangrijk vindt, is belangrijk voor de organisatie, want met jou kunnen we veerkrachtig en betekenisvol verder groeien. Dus hoe meer jij je als een vis in het water voelt, hoe beter! Het vieren van successen staat bij ons op de kaart, net als gezond roosteren om vitaal te blijven. We maken ons sterk voor excellent vakmanschap en innovatie. Ben jij ook zo iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en actief deel wilt uitmaken van je team, dan moet je bij ons zijn. Zo bouwen we samen aan zorg waar we trots op zijn.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Solliciteren op deze vacature kan via onderstaande sollicitatiebutton. Geef in je motivatiebrief duidelijk aan:
- Waarom jij de opleiding wilt volgen en waarom jij hier de juiste persoon voor bent;
- Hoe je de opleiding in combinatie met werk en privé wilt organiseren;
- Of je al eens eerder bent gestart met een opleiding.

De (selectie) procedure bestaat uit de volgende stappen met daarbij de volgende tijdslijnen:
• Brievenselectie
• Digitale selectietoets: rond de 10e van elke maand
• Selectiegesprek: tussen de 10e en de 25e van elke maand
• Klikgesprek met een (zorg)team : binnen 2 weken na de 25e van elke maand
• Arbeidsvoorwaardengesprek met een manager : binnen 2 weken na de 25e van
elke maand

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Eva van Oosten.
Contact: praktijkopleiders.dwo-nwn@careyn.nl - tel. 06 – 83 64 34 73

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Opleidingsplaats HBO Verpleegkundige - 24/36 uur - Zuid-Holland