Vakantiewerk in de zorg - Regio DWO - NWN

Dit ga je doen

Gratis naar de Bios en ook nog een extra zakcentje verdienen? Zoek jij vakantiewerk in zorg? Wij hebben voldoende leuke taken in Voor onze teams in het Westland, Maassluis, Delft, Pijnacker, Vlaardingen en Schiedam!

Vakantie, dat is weer lekker genieten. Ondertussen gaat de zorg op onze locaties en in de thuiszorg gewoon door. Dat is een flinke klus! Kom jij ons helpen tijdens de vakantieperiodes?
Zoek jij een leuke, afwisselende, flexibele en vooral zinvolle vakantiebaan? Dan ben je bij Careyn aan het juiste adres! Voor onze teams in het Westland, Maassluis, Delft, Pijnacker, Vlaardingen en Schiedam zoeken wij enthousiaste vakantiekrachten, die tijdens de vakantieperiodes tijd over hebben om te werken in de zorg en alvast ervaring op te doen.

Als vakantiekracht help je mee in de zorg voor onze cliënten in de thuissituatie of voor onze bewoners in een van onze verpleeg- en verzorgingshuizen. Na een inwerkperiode waarin je alles te weten komt over hoe wij goede zorg leveren, krijg je bij ons de vrijheid om zelfstandig de wijk in te gaan en onze cliënten te verzorgen, óf je levert deze zorg aan bewoners van een van onze huizen. Een gewaardeerde vakantiebaan met veel verantwoordelijkheid, waarin je veel kunt leren!

Vakantiewerk bij Careyn:
• Wisselende diensten (ochtend, middag en avond), waarbij je zelf je voorkeuren kunt aangeven. Dus voldoende vrije tijd over.
• Een uitstekend uurloon, en minstens zo belangrijk.
• Mooie extra ervaring bij je opleiding in de zorg.

Wat wij verwachten


• Je studeert voor Verzorgende IG, MBO Verpleegkundige of HBO Verpleegkunde of Geneeskunde of vergelijkbaar.
• Je hebt minimaal het eerste leerjaar inclusief een stage afgerond.
• Óf je bent al gediplomeerd vanaf het niveau Helpende.
• Als je in de thuiszorg wilt werken, dan is het noodzakelijk dat je in het bezit bent van eigen vervoer, zoals een fiets.

Arbeidsvoorwaarden


In ruil voor jouw inzet besteden wij veel aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling en zorgen voor gezonde arbeidsomstandigheden. Je gaat werken in een dynamische, ambitieuze organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief. Daarnaast bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden en ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkeringWerk je in de avonden of in het weekend dan ontvang je een toeslag. Komt de vakantieperiode ten einde en is alles van beide kanten goed bevallen, dan kijken wij samen met jou naar een bijbaan bij Careyn.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Herken je jezelf in de bovenstaande tekst? We zouden het leuk vinden als jij ons team komt versterken! Graag gaan we met je in gesprek. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze recruiter, Jeanette Schouten op je.schouten@careyn.nl. Samen kijken we naar de mogelijkheden!

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Vakantiewerk in de zorg - Regio DWO - NWN