Vakantiewerk in de zorg - Zuid-Holland

Dit ga je doen

De zomer, dat is weer lekker genieten van het mooie weer.
Ondertussen gaat de zorg in de thuiszorg en verzorgingshuizen gewoon door.
Zeker in deze tijden blijkt dat werken in de zorg er echt toe doet. Kom jij helpen?

Vakantiewerk bij Careyn

Zoek jij een leuke, afwisselende, flexibele en vooral zinvolle vakantiebaan?
Dan ben je bij Careyn aan het juiste adres!
Voor onze teams in het district Delft, Westland, Oostland - Nieuwe Waterweg Noord zoeken wij enthousiaste vakantiekrachten.

Wij hebben vier verpleeghuizen: Rozenhof en Woerdblok in Naaldwijk, De Ark in Wateringen en De Vloot in Maassluis.
Daarnaast hebben we over het hele district thuiszorgteams: Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Maasland, De Lier, Delft, Den Hoorn, Pijnacker, Het Westland en Hoek van Holland.

Vakantiewerk bij Careyn:
• Wisselende diensten (ochtend, middag en avond), waarbij je zelf je voorkeuren kunt aangeven. Dus voldoende vrije tijd over;
• Een uitstekend uurloon, en minstens zo belangrijk;
• Mooie extra ervaring bij je opleiding in de zorg.

Als vakantiekracht help je mee in de zorg voor onze cliënten in de thuissituatie of voor onze bewoners in een van onze verpleeghuizen.

Na een inwerkperiode waarin je alles te weten komt over hoe wij goede zorg leveren, krijg je bij ons de vrijheid om zelfstandig de wijk in te gaan en onze cliënten te verzorgen of je levert deze zorg aan een van onze bewoners in de huizen. Een gewaardeerde vakantiebaan met veel verantwoordelijkheid, waarin je veel kunt leren!

Wat verwachten wij van jou?
• Je studeert voor Verzorgende IG, MBO Verpleegkundige of HBO Verpleegkunde of Geneeskunde of een andere opleiding in gezondheidszorg;
• Je zit minimaal in het tweede jaar van je studie en hebt minimaal een zorgstage afgerond;
• Of je bent al gediplomeerd vanaf het niveau Helpende;
• In de thuiszorg is het noodzakelijk dat je in het bezit bent van eigen vervoer zoals een fiets;
• Je bent ten minste 3 weken inzetbaar in de maanden juli en augustus.

Hier ga je werken

Of je nu in het kassengebied bent, of in een van de (oude) steden: hier boven de Nieuwe Waterweg, van Hoek van Holland tot Midden Delftland, Delft, Westland en Oostland toe houden we van aanpakken en hebben een vrolijke no-nonsens mentaliteit. Ruwe bolster, blanke pit, zeggen we. Kom je bij ons werken, dan hoef je niet verbaasd te zijn als je de dingen recht voor z’n raap te horen krijgt. En je merkt ook direct dat je gezien en gewaardeerd wordt. Je voelt dat je er echt toe doet. We hebben oprechte aandacht voor elkaars werkgeluk en dat krijgt ook in de organisatie vorm. Tijdens het overleg, in de regelmatige gesprekken met jou en tijdens de teamborrels. Ons gebied is groot en omvat 50 extramurale teams, vier wooncomplexen en drie hospices.

Bij ons geldt: wat jij belangrijk vindt, is belangrijk voor de organisatie, want met jou kunnen we veerkrachtig en betekenisvol verder groeien. Dus hoe meer jij je als een vis in het water voelt, hoe beter! Het vieren van successen staat bij ons op de kaart, net als gezond roosteren om vitaal te blijven. We maken ons sterk voor excellent vakmanschap en innovatie. Ben jij ook zo iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en actief deel wilt uitmaken van je team, dan moet je bij ons zijn. Zo bouwen we samen aan zorg waar we trots op zijn.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Heb je interesse in deze vacature? Reageer dan door je CV met korte motivatie te sturen! Vermeld daarbij ook of je voorkeur uitgaat naar werken in een thuiszorgteam of in één van onze huizen.

Wil je graag meer weten? Neem dan contact op met Kim Voormeeren, Recruiter, via telefoonnummer 06-82184132 (maandag tot en met donderdag).

Ja Ik solliciteer graag als Vakantiewerk in de zorg - Zuid-Holland