Coördinerend MBO Verpleegkundige - Rosendael Groenhoven- Utrecht Stad

Dit ga je doen

Careyn Utrecht Stad is met ruim 1.000 medewerkers één van de grootste zorgaanbieders van de stad Utrecht. Bij Careyn werken enthousiaste professionals en daar zijn wij trots op! Al onze medewerkers draaien mee in een toegewijd team met een gemeenschappelijk doel: samen werken én samenwerken aan het leveren van kwalitatief hoogwaardige zorg, verbeteren van de kwaliteit van leven van onze cliënten.

Wij staan voor vitaliteit, verbinding, levendigheid en goede zorg in elke wijk, buurt of woongemeenschap. Wij stimuleren zelfredzaamheid en eigen regie zo veel mogelijk. Als het nodig is staan we klaar als betrokken partner met producten en diensten op het gebied van welzijn, wonen en zorg voor iedereen: jong en oud, gezond of kwetsbaar.

Wij zijn per direct op zoek naar een nieuwe collega Coördinerend MBO Verpleegkundige met coördinerende taken voor 32 uur per week. Een collega die zich thuis voelt binnen een organisatie waarin ontwikkeling de boventoon voert, waar goede zorg en plezier in het werk deel uitmaken van de visie en waar een echte uitdaging en perspectief wacht!

Als MBO Verpleegkundige op onze locatie Rosendael (team Groenhoven) is de zorgverlener de expert en heeft zij of hij de leiding. Er wordt tevens naar haar of hem geluisterd en de waardering vanuit de organisatie voor alle zorgverleners is dan ook erg groot. Doordat we kiezen voor een nieuwe manier van zorgen is de rol van de verpleegkundige op de afdeling bij ons anders dan je misschien kent. Je helpt niet alleen mee in de zorg, maar hebt een coördinerende, motiverende en organiserende rol. Aan jou de taak om als regisseur van de kwaliteitsonderwerpen op de afdeling het overzicht te hebben. Je durft veranderingen door te voeren, en weet dat dit enkel kan wanneer je jouw collega’s hierover enthousiasmeert en daarmee beweegt. Jij kan als MBO verpleegkundige echt het verschil maken. In deze functie werk je nauw samen met de kwaliteitsverpleegkundige van de afdeling.

Wat ga je doen?
- Je geeft uitvoering aan de verpleging en begeleiding van bewoners die dit niet meer zelfstandig kunnen;
- Je hebt coördinerende taken binnen het zorgteam maar bent tegelijk ook veel uitvoerend in de zorg bezig;
- Je begeleidt de leerlingen (MBO leerlingen) in hun leerproces en zorgt dat zij regie hebben over hun leerproces;
- Je coördineert en bewaakt de continuïteit van de zorg op basis van het kwaliteitsbeleid. De uitdaging is om de professionele deskundigheid in te zetten voor de toenemende zware zorg in ons verpleeghuizen Hierbij coach jij de collega’s;
- Je werkt samen in een zorgteam van o.a. verpleegkundigen, verzorgenden en helpenden;
- Je onderhoudt contact met familie en mantelzorgers;
- Je bent in staat om ondersteuning te bieden bij de wensen en behoeften vanuit de individuele zorgvraag.

Arbeidsvoorwaarden
Careyn is één van de grootste zorgaanbieders in Nederland en heeft een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden en een reiskostenvergoeding. Het salaris is volgens cao VVT, FWG schaal 45. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering. Je ontvangt in eerste instantie een contract voor één jaar met uitzicht op vast dienstverband.

Hier ga je werken

‘De enige reden dat we hier zijn is omwille van de bewoners, het is hún huis’. Een warm bad, zo voelt het als je gaat werken in Rosendael in de Utrechtse wijk Overvecht. Teams zijn blij met nieuwe collega’s en dat merk je. In alles ademt het verpleeghuis gezelligheid en een gevoel van ‘thuis’ uit. Bewoners kunnen kiezen uit veel activiteiten, zoals ‘Uit eten in eigen huis’, schilderen en high tea-en. Het team (waaronder circa 100 vrijwilligers!) doet er alles aan om die goede sfeer te versterken voor de 126 bewoners. Een keer per week draait een vrijwilliger golden oldies muziek op het Rozenplein midden in het huis en op dat moment gaat iedereen uit z’n dak.

Er zijn afdelingen (grootschalig en kleinschalig) voor ouderen met een psychogeriatrische zorgvraag en voor ouderen met een somatische zorgvraag. Iedere bewoner beschikt over een eigen kamer en er is op iedere afdeling een gemeenschappelijke huiskamer. Daarnaast is er een afdeling voor bewoners met dubbelproblematiek en een afdeling voor bewoners met een islamitische achtergrond.

Medewerkers op Rosendael zetten de schouders eronder om iedere dag, en 24 uur per dag, goede en veilige zorg te bieden. Wil jij je verder ontwikkelen? Dan ben je hier aan het goede adres, want je krijgt alle ruimte en mogelijkheden!

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en wil je direct reageren? Solliciteer met de ‘sollicitatiebutton’ onder aan deze pagina.

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Yvonne Pouw, Manager Zorg op 06-53134643 of via de mail y.pouw@careyn.nl.

Een dagje meelopen kan altijd!

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist .

Ja Ik solliciteer graag als Coördinerend MBO Verpleegkundige - Rosendael Groenhoven- Utrecht Stad