Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV) - Herman Gorterhof - Spijkenisse

Dit ga je doen

Als eerst verantwoordelijk verzorgende (EVV’er) geef je uitvoering aan de verzorging en begeleiding van bewoners die dit niet meer zelfstandig kunnen. Je werkt samen in een zorgteam van o.a. verzorgenden en verpleegkundigen. Tevens onderhoud je contact met familie en mantelzorgers. Je bent in staat om ondersteuning te bieden bij de wensen en behoeften vanuit de individuele zorgvraag. Je coördineert en bewaakt de continuïteit van de zorg op basis van het kwaliteitsbeleid.

Kom jij ons Careyn team versterken in Herman Gorterhof te Spijkenisse voor 24 uur? Je bent van harte welkom! #samenwerkthetbeter

Wat wij verwachten


 • Je bent in het bezit van een diploma VIG, aangevuld met EVV
 • Je kunt zorgvuldig omgaan met complexe zorgsituaties.

 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en beschikt over een goed ontwikkeld empathisch vermogen.

 • Je bent in staat om vooruit te denken, zelfstandig en probleemoplossend te werk te gaan en je binnen de dynamiek van de werkomgeving aan te passen.

 • Je bent bereid om extra taken op te pakken
 • Daarnaast heb je ervaring met de coördinatie van zorg rondom de cliënt.

 • Tot slot kun je goed samenwerken en ben je flexibel inzetbaar.


Dit kun je van ons verwachten • We bieden je een plek waar je je verder kunt ontwikkelen en een waardevolle bijdrage kunt leveren aan het werkplezier van onze medewerkers.

 • Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald in functiegroep 40, minimaal € 2.068,21 en maximaal € 3.060,18 van de CAO VVT bij een fulltime dienstverband (36 uur).

 • Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon en je wordt opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

 • Wij bieden je een arbeidsovereenkomst voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband (als we het met elkaar kunnen vinden).

 • We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie waar je wordt aangestoken door het enthousiasme en de gedrevenheid die er heerst.


Hier ga je werken

‘Met lichamelijke en emotionele uitdagingen vinden we spannender en mooier dan alleen kijken naar ziekte’

Met het mooiste uitzicht van iedereen zitten er 22 appartementen bovenin de Herman Gorterhof voor mensen die net een stukje zorg nodig hebben, oftewel ‘laagcomplexe zorg’. Zij houden hun eigen huisarts en apotheek (dat kan toevallig beneden in het pand bij de huisartsenpost en apotheek zijn, maar hoeft niet), maar als er iets gebeurt is de zorg 24 uur per dag dichtbij.

Het team is er exclusief voor de bewoners van de Herman Gorterhof, maar werkt op een manier die vergelijkbaar is met de wijkzorg: de verzorgenden en verpleegkundigen delen hun werk in aan de hand van klantroutes en het gevoel is ook dat ze echt langs gaan bij de mensen thuis. Dat is een bewuste keuze. Bij het team staat niet de ziekte van de bewoner centraal, maar zijn vermogen om met lichamelijke, emotionele en sociale uitdagingen om te gaan. In deze benadering is de bewoner een completer mens en ook de zorgprofessional werkt completer en op meerdere gebieden tegelijk.

Ga jij dit team versterken, dan mag je je ook als mens ontwikkelen. Je krijgt naast je werk alle ondersteuning en ruimte voor je ambities en scholing. Dat maakt het waardevol en boeiend!

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op sollicitatiebutton onderaan deze vacature. Careyn nodigt jou graag uit om in gesprek te gaan over de invulling van deze vacature. Wil je een dag meelopen? Dit behoort zeker tot de mogelijkheden. Meer informatie? Neem contact op met onze recruiter, Barbara de Geus 06-83166519, b.degeus@careyn.nl. Samen kijken we naar de mogelijkheden!

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV) - Herman Gorterhof - Spijkenisse