Helpende - nachtdiensten - 16 uur - Naaldwijk

Dit ga je doen

Je doet de dingen met je hart, dat maakt jou ook zo goed in je werk. Je assisteert bij de dagelijkse taken die mensen niet meer zelf kunnen doen en bent een echte steun. Je
helpt bij het opstaan, het aan- en uitkleden, de persoonlijke verzorging en bij het eten. In gesprekken heb je een luisterend oor en je voelt precies aan wat mensen bedoelen en
nodig hebben. Dit hou je bij in het zorgdossier en waar nodig overleg je met je collega’s in het team. Je stimuleert cliënten om zoveel mogelijk zelf te kunnen blijven doen, want
dat vind je belangrijk. Je biedt veiligheid en geborgenheid, want daar ga jij helemaal voor. Je hebt je diploma Helpende (Zorg en Welzijn) op zak.

Voor Woerdblok zijn we op dit moment op zoek naar een Helpende plus die voornamelijk de nachtdiensten wilt invullen voor 16 uur per week. Iemand die affiniteit heeft met het werken op een PG afdeling. Het is mogelijk om in een vast schema van nachten te werken.

Hier ga je werken

“Onze teams zijn heel divers en uniek, net als de bewoners van Woerdblok”

Een gezellige drukte, op dit ‘schiereiland’ van Naaldwijk vlakbij de woonboulevard. In Woerdblok kunnen ouderen op drie manieren wonen en als zorgprofessional kun je dan ook kiezen waar jij het beste gedijt.

In de hoge woontorens wonen mensen zelfstandig in een eigen appartement met 24-uurs zorg. Je werkt zoals in de wijkzorg, dus je maakt zelfstandig je ronde langs de diverse adressen, alleen weet je in Woerdblok dat er ergens in de torens nog iemand van je team loopt. Mensen hebben hier ook gewoon hun eigen huisarts, apotheek en therapeuten. Dat is anders bij het ‘beschut’ wonen. Op deze 2 (open) afdelingen wonen elk 8 beginnend dementerende ouderen die nog redelijk zelfstandig functioneren. Zij voelen zich thuis niet meer veilig en gedijen beter in een groep vanwege de structuur en sociale contacten. Er is een gezamenlijke huiskamer en er is veel aandacht voor een gezellige sfeer.

De 3e woonvorm is kleinschalig. Hiervoor zijn 4 (gesloten) woningen met elk 6 dementerende ouderen waar het net gaat als in een gezin: in de open keuken wordt gekookt en in de huiskamer hangt een prettige, veilige sfeer. Je werkt nauw samen met de arts, psycholoog en andere behandelaren en je team bestaat uit helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen. En als het even lukt, trek je de familie er zoveel mogelijk bij, want wat is er nou leuker dat er meer mensen blijven eten, of op de thee komen? Goed voor de oudere, die opknapt met al die bekende gezichten.

Woerdblok heeft een gezellig en vol restaurant, er is een actief programma met activiteiten en een dagvoorziening voor cliënten van buiten. Zo zijn er meer huurders in het complex die dit stukje Naaldwijk leuk en levendig maken. Beneden is een kinderdagverblijf en regelmatig komt de plaatselijke kinderboerderij langs met konijntjes en cavia’s. Dan genieten ouderen, kinderen en dieren even met z’n allen tegelijk, wat prachtige momenten zijn!

Wie hier in Naaldwijk in een van de teams gaat werken, kan rekenen op een professioneel en leuk team. En wil je je verder bekwamen, of je gaan specialiseren, dan krijg je hier alle ruimte en ondersteuning. 

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Heb je een vraag over deze functie? Neem dan contact op met Petra van Dijk (Manager Zorg) via 06-21221476 of met Kim Voormeeren (Recruiter) via 06-82184132.

Direct solliciteren kan via de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

Ja Ik solliciteer graag als Helpende - nachtdiensten - 16 uur - Naaldwijk