MBO Verpleegkundige - Buitenhof - Utrecht Stad

Dit ga je doen

Prettig wonen en leven in Utrecht Oost, dat vind je bij onze zorglocatie Buitenhof.

Wil jij aan de slag in een modern verpleeghuis? Dan is onze zorglocatie Buitenhof wellicht de perfecte nieuwe werkplek voor jou!

‘Wonen als thuis’ – dat is de slogan van Buitenhof. Onze zorg is kleinschalig, warm en persoonlijk van opzet resulterend in een goed gevoel van thuis en een hoge mate van geborgenheid.

Bewoners kunnen er met zowel hun somatische en/of psychogeriatrische zorgvraag terecht. Het complex bestaat uit 68 appartementen verdeeld over 7 etages, met op iedere etage een eigen huiskamer en op de begane grond een buitenterras.

Buitenhof is gelegen in een groene buitenwijk in Oost Utrecht. Er is een centrale ontmoetingsruimte met buitenterras. Winkelcentrum De Gaard ligt binnen 200 meter. Op loopafstand vindt u het Griftpark, Fort De Bilt en Fort Blauwkapel. We zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Lijn 55 stopt om de hoek.

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste en krachtige Verpleegkundige die onze collega’s mee kan nemen in de steeds complexer wordende zorg.

Dit ga je doen
Als MBO Verpleegkundige maak jij deel uit van een team dat kwalitatief hoogwaardige (complexe) zorg levert in een intramurale setting. Binnen dit mooie team ben je mede verantwoordelijk voor alle dagelijkse zorg voor onze bewoners. Daarbij houd je natuurlijk rekening met de wensen, behoeften en mogelijkheden van de bewoners. Je bent dan ook van grote toegevoegde waarde voor de bewoner en diens directe omgeving. Je werkt in een multidisciplinaire setting om de zorg rondom de bewoners zo optimaal mogelijk te organiseren. Je bent in staat om de zelfredzaamheid van de bewoners zoveel mogelijk te stimuleren.

Wat vragen wij van jou?
• Je beschikt over het diploma Verpleegkunde op MBO niveau 4 en bent BIG geregistreerd.;
• Je hebt een groot zorghart en werkt graag mee aan het creëren van geluksmomenten voor onze bewoners, veelal kwetsbare ouderen;
• Je bent communicatief vaardig en flexibel en voor jou is het geen probleem om onregelmatige diensten te werken;
• Je bent in staat om cliënt- en teamgericht te werken;
• Je bent in staat om de kar te trekken en de zorg naar een hoger niveau te tillen (bijvoorbeeld door jouw kennis te delen met collega’s);
• Je staat stevig in je schoenen en durft collega’s aan te spreken en feedback te geven;
• Ervaring in complexe zorg en gedragsproblematiek is een pré.

Als persoon ben je
• Iemand met een groot zorghart;
• Geduldig en tegelijkertijd gedreven;
• Betrokken bij de bewoners maar ook met je collega’s;
• Een doorzetter die geen uitdaging uit de weg gaat;
• Intrinsiek gemotiveerd om door te leren en om je verder te ontwikkelen in het zorgvak;
• Stressbestendig; je bent in staat om je hoofd koel te houden en laat je niet leiden door gevoel of emotie. Als er complexe en moeilijke (onverwachte) situaties zijn dan kun je deze overzien en handel je op een adequate wijze.

Wij bieden
• Een boeiende en zeer uitdagende functie waarin je een spilfunctie vervult voor bewoners met bijzondere zorgbehoeften.
• Toegang tot trainingen en scholingen zodat jij je continu kunt blijven ontwikkelen. Zo werk je aan jouw eigen doorgroeimogelijkheden;
• Je wordt onderdeel van een leuk team waar jullie samen met plezier en toewijding maar tegelijktijdig hard werken aan behoefte van de bewoners;
• Een meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden, waardoor je minder betaalt voor bijvoorbeeld een fiets .
• Een marktconform salaris volgens cao FWG schaal 45 en een vaste eindejaarsuitkering (8,33%) en vakantietoeslag (8%);
• Een goede pensioenvoorziening via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn en natuurlijk diverse collectieve zorgverzekeringen;


Hier ga je werken

Tuindorp Oost is een complex van appartementen. De appartementen zijn ruim met een wijds uitzicht op de Dom en de groene rand van Utrecht. Alle appartementen hebben een aparte slaapkamer, eigen sanitair en een keuken.

Ook in Tuindorp Oost zijn de veranderingen van de laatste jaren in de zorg merkbaar. Maar ondanks de landelijke veranderingen zijn wij trots over de wijze waarop wij met de ‘schouders eronder’ mentaliteit aan de slag gaan. Samen met elkaar rooien we het en werken we naast elkaar en met elkaar om optimale zorg voor de bewoners te bieden. Tuindorp Oost is een thuis voor onze bewoners.

Careyn is volop bezig met nieuwbouw voor locatie Tuindorp Oost. Wij werken hier met plezier naartoe om een zo mooi mogelijke nieuwe locatie met maar liefst zeven etages op te zetten voor onze bewoners én medewerkers. De nieuwe locatie zal naar verwachting juli 2020 haar deuren openen. Careyn zal voor al haar 69 bewoners een thuis creëren en deze nieuwe locatie draagt bij aan warme, persoonlijke en kleinschalige zorg. Binnen Careyn werken wij vanuit onze kernwaarden.
1. Nabij
2. Nieuwsgierig
3. Geborgen
4. Bewust

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Reageer dan snel via onderstaand button.
Mocht je meer informatie over deze vacature willen, neem dan contact op Norbert van der Hoeven via 06-13615734 of N.vanderHoeven@careyn.nl.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als MBO Verpleegkundige - Buitenhof - Utrecht Stad