Verpleegkundige achterwacht - zwangerschapsvervanging - Utrecht stad

Dit ga je doen

Careyn is een echt ontwikkelbedrijf. We ontwikkelen mee met de veranderende buitenwereld en we ontwikkelen onszelf om elke dag weer de beste zorg aan onze cliënten en bewoners te geven.
Wij zijn met circa 7.000 medewerkers een van de grootste zorgaanbieders in Nederland. Met professionele medewerkers biedt Careyn zorg, hulp en ondersteuning aan ouderen. Careyn is verdeeld in 4 districten en wordt ondersteund door diensten zoals Financiën, Facilitair, Personeels- en Salarisadministratie en ICT. Het district Utrecht-Stad omvat 4 verpleeghuizen, 4 kleinschalig wonen locaties en 23 thuiszorg teams en er werken circa 1.000 medewerkers.

In het kader van zwangerschapsvervang van juni-november 2020 zoeken wij een Avond-, Nacht- en Weekendcoordinator voor Utrecht stad intramuraal voor 30 uur per week.

Als verpleegkundige achterwacht maak je deel uit van een team verpleegkundigen die met hun expertise ondersteuning bieden in de avonden, nacht en weekenden op 9 intramurale locaties binnen Utrecht stad.

Binnen deze intramurale locaties wordt zorg geboden aan verschillende doelgroepen zoals: revalidatie, somatiek, psychogeriatrie en dubbelproblematiek. Op deze locaties is het uitgangspunt dat de bewoners zo lang mogelijk hun eigen regie behouden en zo veel mogelijk hun eigen leven kunnen blijven leiden. Onze medewerkers helpen, verzorgen en ondersteunen hen waar dat nodig of gewenst is. Als verpleegkundige achterwacht is het jouw uitdaging om hen met raad en daad bij te staan, je bent er voor hen.

De kerntaken van de functie van de verpleegkundige achterwacht zijn:

 • Eerste aanspreekpunt voor collega’s in geval van calamiteiten voor alle negen locaties binnen Careyn District Utrecht stad;

 • Triage en signalerende functie op het gebied van verpleegtechnische en/of medische vragen (telefonisch en op locatie) tijdens avond- nacht- en weekenddienst en beoordeling van de noodzaak om een dienstdoende arts in te schakelen. Je fungeert als schakel tussen de verzorging en de arts;

 • Het uitvoeren van en coaching in (complexe) verpleegtechnisch handelingen.


Wat neem je mee?
 • Je bent in het bezit van een diploma MBO Verpleegkunde;

 • Je bent BIG geregistreerd;

 • Je hebt affiniteit met de doelgroepen revalidatie, somatiek, psychogeriatrie en dubbelproblematiek. Ervaring in een soortgelijke functie en/of ziekenhuis-ervaring is een pré;

 • Je bent in het bezit van een rijbewijs;

 • Je hebt een BHV-certificaat, of bent bereid deze te behalen;

 • Op het gebied van competenties ben je communicatief sterk, toont initiatief, je bent besluitvaardig, daadkrachtig, adequaat en in staat om verantwoordelijkheid te nemen en zelfstandig beslissingen te nemen;

 • Emotioneel sta je stevig in je schoenen. Je bent niet snel van slag en dat werkt door op de collega’s die je ondersteunt;

 • In je rol als professional stel je het welbevinden van de bewoner centraal. Daarnaast ben je in staat collega’s te adviseren en coachen op zowel zorginhoudelijke prestaties als cliëntgericht zorgen. Je toont een flexibele instelling en kunt goed samenwerken;

 • Voor het team ben je een enthousiaste en professionele collega die graag dat stapje meer zet;

 • In deze rol sta je verder van 'het bed' af, maar ben je nog wel bekwaam;

 • Tot slot ben je flexibel inzetbaar op alle diensten.


Wij bieden
Careyn is een van de grootste zorgaanbieders in Nederland en heeft een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden en een reiskostenvergoeding. Het salaris is volgens CAO VVT, deze functie is ingeschaald in FWG 45. Daarnaast ontvang je ORT, 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Je ontvangt een tijdelijke arbeidsovereenkomst.

Hier ga je werken

‘De enige reden dat we hier zijn is omwille van de bewoners, het is hún huis’. Een warm bad, zo voelt het als je gaat werken in Rosendael in de Utrechtse wijk Overvecht. Teams zijn blij met nieuwe collega’s en dat merk je. In alles ademt het verpleeghuis gezelligheid en een gevoel van ‘thuis’ uit. Bewoners kunnen kiezen uit veel activiteiten, zoals ‘Uit eten in eigen huis’, schilderen en high tea-en. Het team (waaronder circa 100 vrijwilligers!) doet er alles aan om die goede sfeer te versterken voor de 126 bewoners. Een keer per week draait een vrijwilliger golden oldies muziek op het Rozenplein midden in het huis en op dat moment gaat iedereen uit z’n dak.

Er zijn afdelingen (grootschalig en kleinschalig) voor ouderen met een psychogeriatrische zorgvraag en voor ouderen met een somatische zorgvraag. Iedere bewoner beschikt over een eigen kamer en er is op iedere afdeling een gemeenschappelijke huiskamer. Daarnaast is er een afdeling voor bewoners met dubbelproblematiek en een afdeling voor bewoners met een islamitische achtergrond.

Medewerkers op Rosendael zetten de schouders eronder om iedere dag, en 24 uur per dag, goede en veilige zorg te bieden. Wil jij je verder ontwikkelen? Dan ben je hier aan het goede adres, want je krijgt alle ruimte en mogelijkheden!

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Neem voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature contact op met Yvonne Pouw, tel: 06 53134643.

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Interne kandidaten hebben voorrang bij gebleken geschiktheid.

Ja Ik solliciteer graag als Verpleegkundige achterwacht - zwangerschapsvervanging - Utrecht stad