Verpleegkundige Beschermde Revalidatie - Weddesteyn - Woerden

Dit ga je doen

Als MBO verpleegkundige Beschermde Revalidatie op de Geriatrische Revalidatie Zorg (GRZ) afdeling in het verpleeghuis Weddesteyn in Woerden stel je samen met het multidisciplinaire team en de cliënt het revalidatieplan op en help je mee dat uit te voeren. Je dient medicijnen toe, je geeft injecties en legt een infuus aan. Je combineert jouw oog voor de lichamelijke kant van mensen met hun psychische en sociale aspecten. Super boeiend vind je dat. Je kunt dan ook goed observeren, overstijgend denken, prioriteiten stellen en snel handelen. Als MBO verpleegkundige ben je blij dat je zoveel kunt betekenen en soms nét dat tikkeltje extra kunt regelen om mee te werken aan het herstel van de cliënt. Je bent een spil in het team en artsen. Je hebt een flink verantwoordelijkheidsgevoel en daardoor kun je veel betekenen.

Debby Colje, verpleegkundige: “Wat mijn werk zo uitdagend maakt op de GRZ afdeling? Het is het totaalpakket, de afwisseling, de verschillende cliënten, de vooruitgang zien, steun en toeverlaat zijn voor de cliënt en trots zijn op wat er bereikt kan worden met het multidisciplinaire team.”

De afdeling


Herstel en zelfstandigheid van de revalidant zijn belangrijk op de Geriatrische Revalidatie Zorg (GRZ) afdeling in Weddesteyn. Het verpleeghuis Weddesteyn ligt op slechts 10 minuten lopen van het station in Woerden. De GRZ afdeling biedt revalidatie aan geriatrische cliënten en werkt persoonsgericht. Een deel van de clienten heeft cognitieve problemen waardoor zij behoefte hebben aan beschermde revalidatie.

Met geriatrische revalidatiezorg worden mensen geholpen om te werken aan hun herstel en daarmee aan hun zelfstandigheid. De focus van het multidisciplinaire onder leiding van een specialist ouderengeneeskunde en het team van paramedici, verzorgenden en verpleegkundigen ligt op veerkracht, op mogelijkheden en op wensen van de cliënt. Elk teamlid bereidt vanuit zijn expertise een goede overgang van de cliënt naar huis voor, waar deze verder kan werken aan zijn/haar herstel. Het revalidatieplan is niet alleen gericht op therapieën, maar ook gericht dagelijkse handelingen. Die manier van kijken en werken doet een beroep op creativiteit en organisatievermogen. Er heerst een fijne collegiale sfeer en je zult merken dat het samen ontwikkelen inspirerend is.

Wat wij verwachten


  • Je hebt een diploma Verpleegkundige niveau 4 en BIG registratie op zak.

  • Je hebt affiniteit met geriatrische cliënten met een cognitieve aandoening (dementie, delier of depressie).

  • Je vindt het leuk om samen met multidisciplinair team te werken en doelen te bereiken.

  • Je bent bereid alle diensten te draaien, maar we houden zoveel als mogelijk rekening met jouw voorkeuren.

  • Het gaat om een nieuwe afdeling, dus je vindt het leuk om te pionieren en de GRZ afdeling op te bouwen.


Kom jij ons Careyn team versterken in Weddesteyn? Je bent van harte welkom! #samenwerkthetbeter

Dit kun je van ons verwachten


  • We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie waar je wordt aangestoken door het enthousiasme en de gedrevenheid die er heerst.
  • We bieden je een plek waar je je verder kunt ontwikkelen en een waardevolle bijdrage kunt leveren aan het werkplezier van onze medewerkers. Je kunt deze functie ervullen voor 24 uur per week.

  • Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald in functiegroep 45, minimaal € 2.492,51 en maximaal € 3.362,22 van de CAO VVT bij een fulltime dienstverband (36 uur).

  • Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon en je wordt opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

  • Als jij de zorgtopper bent die wij zoeken, dan bieden we jou in principe een vast contract.

Hier ga je werken

"Gelukkig zijn en je goed voelen is belangrijk in Weddesteyn"

Hier wonen mensen die lichamelijk zorg nodig hebben, mensen met dementie en ouderen die revalidatie nodig hebben op tijdelijke basis. De focus van het multidisciplinaire team ligt op veerkracht, op mogelijkheden en op wensen van de bewoners. Het betekent dat het bewoners begeleidt in hun welzijn in plaats van al zorgend de dingen uit handen nemen.

Die manier van kijken en werken doet een beroep op creativiteit en organisatievermogen. Dat zit ‘m in kleine dingen: iemand die graag doucht voordat hij in bed stapt, hoeft niet per se ’s morgens onder de douche. En revalideren hoeft niet persé binnen, het kan ook tijdens een wandelingetje buiten als dat nou veel beter in iemands leven past. Ook familieparticipatie is belangrijk. Daarom doen de mensen in Weddesteyn hun best om de sociale omgeving te betrekken in het leven binnenshuis. Er heerst een fijne collegiale sfeer en je zult merken dat het samen ontwikkelen inspirerend is.

Ook het restaurant zorgt ervoor dat dit grote huis in Woerden een levendige plek binnen de gemeenschap inneemt. Het is voor bewoners en voor mensen ‘van buiten’, met uitzicht op de speelplaats van het kinderdagverblijf. Hoe leuk wil je het hebben?

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Een dagje meelopen is uiteraard mogelijk!

Wil je direct solliciteren? Klik op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature en upload je cv en brief met wensen voor als je bij ons komt werken.

Wil je eerst meer inhoudelijke informatie? Neem dan rechtstreeks contact op met Tara Landa op nummer 06-827109096.

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Verpleegkundige Beschermde Revalidatie - Weddesteyn - Woerden