MBO Verpleegkundige - Pijnacker

Dit ga je doen

Als verpleegkundige in de wijk kun je goed overstijgend denken en klinisch redeneren. Je vraagt door waar nodig. Je legt een infuus aan, dient medicijnen toe en injecties. Je houdt je cliënten goed in de gaten en denkt preventief, vooral in situaties die snel veranderen. Zo regel je tijdig een decubitusmatras of schakel je nachtzorg in. Bij de volledige verzorging van een cliënt ben jij het aanspreekpunt en houdt contact met de huisarts. Je betrekt familie en mantelzorgers en je bent de steun en toeverlaat van de wijkverpleegkundige. Jij bent blij dat je je eigen (deeltijd) werktijden kunt indelen en geen nachtdiensten hoeft te draaien. Dat je complexe zorg coördineert en een flinke verantwoordelijkheid hebt vind je prettig, want het betekent dat je ook veel kunt betekenen!

Je hebt je diploma Verpleegkunde niveau 4 en BIGregistratie op zak. Het aantal uur voor deze functie is bespreekbaar!

Hier ga je werken

“Als we hier horen ‘het valt wel mee’ gaan we extra opletten”

Hardwerkende tuinders zijn het in Pijnacker en Nootdorp, die doorwerken tot het gaatje en hun gewassen het allerbelangrijkste vinden. Zijzelf komen pas in de laatste plaats aan de beurt, vinden ze. Goed om dat als zorgverlener in je achterhoofd te houden! Want het betekent ook, dat er pas op ’t laatst om hulp wordt gevraagd. En dan valt het helemaal niet ‘reuze mee’, integendeel. Deze plek is uniek om te werken en je moet een goede speurneus hebben om je weg te vinden tussen al die glazen kassen. De douche staat niet in huis, maar ergens achterin de kas en je weet snel genoeg hoe het gesteld is met de persoonlijke hygiëne als je hoort dat ‘1x per maand eronder wel genoeg is’. Of als je ziet dat je de was rechtop in de hoek kunt zetten. Als hier een zorgvraag vandaan komt, weet je: die is hard nodig. En dan moet je nog enorm je best doen om de cliënt te helpen zorg te aanvaarden.

Je moet hier goed kunnen observeren en je verplaatsen in de cliënt. Niet teveel praten, maar gerichte vragen stellen en vertrouwen winnen. Als je dat vertrouwen eenmaal hebt, kun je niet meer stuk. In Pijnacker werkt een wijkteam en eentje in Nootdorp. De laatste is iets stadser van karakter. 

Ontdek het werken bij Careyn

Wil je meer weten? Bekijk de video's en artikelen over onze organisatie, de doorgroeimogelijkheden, het werken bij Careyn en nog veel meer op onze blogpagina en schrijf je in om de nieuwste artikelen en video's te ontvangen.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Neem voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature contact op met Chris Lommerde op telefoonnummer 06-55 997 750 of stuur een mail naar c.lommerde@careyn.nl.

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als MBO Verpleegkundige - Pijnacker