MBO Verpleegkundige Snavelenburg Maarssen

Dit ga je doen

Kom jij ons Careyn team versterken in Maarssen locatie Snavelenburg? Je bent van harte welkom! #samenwerkthetbeter.

Als MBO Verpleegkundige kom jij in Snavelenburg in een warme kleine omgeving met 88 bewoners terecht. Hier ben jij hard nodig om de kwaliteit van zorg extra verdieping te geven. Dit vraagt om specialistische kennis op het gebied van somatiek, gerontologie, dementie en verpleegtechnische handelingen. In deze functie draag je actief bij aan het dagelijkse zorgproces conform het zorg leef plan, ben je vraagbaak voor familieleden en voer je verpleegtechnische handelingen uit. Je werkt zelfstandig volgens een wisselend dienstrooster. Daarnaast denk je mee in beleidszaken en versterk je de kwaliteit van zorg en welzijn van onze bewoners.

Wat breng jij mee

  • Je hebt een diploma op niveau drie;

  • Hart voor mensen: je wilt met aandacht onze cliënten stimuleren;

  • Slim werken: je vindt het een sport om efficiënt en toch met kwaliteit te presteren;

  • Plezier in wat je doet: je doet er alles aan om jouw werk tot een succes te maken, zowel voor jezelf als voor Careyn;

  • Jij bent een kei in observeren, overstijgend denken, prioriteiten stellen en jij kunt adequaat handelen.


Wat bieden wij
  • We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie waar je wordt aangestoken door het enthousiasme en de gedrevenheid die er heerst. We bieden je een plek waar je je verder kunt ontwikkelen en een waardevolle bijdrage kunt leveren aan
  • het werkplezier van onze medewerkers.

  • Je kunt deze functie al vervullen vanaf 8 uur per week;

  • Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald in functiegroep 45, minimaal € 2.422,65 en maximaal € 3.471,49 van de CAO VVT bij een fulltime dienstverband (36 uur);

  • Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon. Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).


Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Klik op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature en upload je cv en brief waarom je graag als zorg assistent aan de slag wil.

Wil je eerst meer inhoudelijke informatie? Neem dan rechtstreeks contact op met Arend Visser op nummer 06 51211217 of via email a.visser@careyn.nl of via WhatsApp. Je kunt ook contact opnemen met onze Recruiter Wanda Vermeulen op 06-83483373 of via WhatsApp.

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als MBO Verpleegkundige Snavelenburg Maarssen