MBO Verpleegkundige - team Noord/Hospice - Spijkenisse

Dit ga je doen

Samen werkt 't beter! Careyn zet zich in voor de gezondheid en het welzijn van jong & oud, gezond & kwetsbaar. Met professionele medewerkers biedt Careyn zorg, hulp en ondersteuning. Hospice de Waterlelie een thuis aan mensen die zich in de laatste fase van hun leven bevinden. Vrijwilligers spelen hierin een belangrijke rol.
Als MBO verpleegkundige in het hospice draag je zorg voor de professionele zorgverlening op het gebied van verpleging en verzorging. Wij zijn een deskundig en professioneel team. Kwaliteit van zorg is voor ons belangrijk. We blijven ons ontwikkelen op gebied van palliatieve zorg en dat verwachten we ook van jou. We streven als verpleegkundig team naar een goede samenwerking met het hospice, huisartsen en andere betrokken disciplines. Je vaste werkplek is Hospice de Waterlelie in Spijkenisse, maar je bent onderdeel van het thuiszorgteam Noord/ Hospice Careyn. Door de wisselende zorgzwaarte in het hospice variëren de werkuren die je per dienst draait. Deze worden aangepast aan de zorgzwaarte op dat moment.

Wat wij verwachten


- Wij zoeken een collega die affiniteit heeft met palliatieve zorg.
- Je werkt dag- of avonddiensten, door de weeks en in het weekend. De nachtzorg wordt door professionele nachtzorg en vrijwilligers verzorgd.

Kom jij ons Careyn team versterken in de Waterlelie in Spijkenisse voor 16 of 24 uur per week (contracturen zijn bespreekbaar)? Je bent van harte welkom! #samenwerkthetbeter

Arbeidsvoorwaarden


- In ruil voor jouw inzet besteden wij veel aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling en zorgen voor gezonde arbeidsomstandigheden.
- Je gaat werken in een dynamische, ambitieuze organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief.
- Daarnaast bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden en ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering.
- Voor deze functie zit je in salarisschaal: FWG 45.
- Bij aanvang krijg je een arbeidsovereenkomst voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband (bij gebleken geschiktheid).

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op sollicitatiebutton onderaan deze vacature. Careyn nodigt jou graag uit om in gesprek te gaan over de invulling van deze vacature. Wil je een dag meelopen? Dit behoort zeker tot de mogelijkheden. Meer informatie? Neem contact op met onze recruiter, Barbara de Geus 06-83166519, b.degeus@careyn.nl. Samen kijken we naar de mogelijkheden!

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als MBO Verpleegkundige - team Noord/Hospice - Spijkenisse