MBO Verpleegkundige - 8/28 uur - Wijkteam - Harmelen

Dit ga je doen

Als verpleegkundige in de wijk kun je goed overstijgend denken en klinisch redeneren. Je vraagt door waar nodig. Je brengt een catheter aan, dient medicijnen toe en injecties. Je houdt je cliënten goed in de gaten en denkt preventief, vooral in situaties die snel veranderen. Zo regel je tijdig een decubitusmatras, of schakel je nachtzorg in. Bij de volledige verzorging van een cliënt ben jij het aanspreekpunt en houdt contact met de huisarts. Je betrekt familie en mantelzorgers en je bent de steun en toeverlaat van de wijkverpleegkundige. Jij bent blij dat je je eigen (deeltijd) werktijden kunt indelen en geen nachtdiensten hoeft te draaien. Dat je complexe zorg coördineert en een flinke verantwoordelijkheid hebt, vind je prettig, want het betekent dat je ook veel kunt betekenen! Je hebt je diploma Verpleegkundige niveau 4 en BIG registratie op zak.

Team Harmelen
Nelleke van den Berg, wijkverpleegkundige: “Careyn is de hoofd-thuiszorgaanbieder in Harmelen. Dit maakt dat we bekend zijn bij verschillende disciplines en korte lijntjes hebben. Cliënten worden door 1e lijnshulpverleners en het ziekenhuis veelal naar ons doorverwezen, waardoor we diverse complexiteit tegenkomen. Van medische zorg, terminale zorg en wondzorg tot persoonlijke zorg of begeleiding bij bijvoorbeeld dementie. We hebben een groot en flexibel team, en zijn betrokken naar elkaar. Dat maakt dat het ruilen van een dienst vaak lukt. Ook werken we met een vast basisrooster die we in overleg met elkaar maken. Hierdoor weet je waar je aan toe bent. Je privéleven kun je dus prima plannen. Heb je voorkeur voor dag- of avonddiensten, dan houdt de planner daar rekening mee. Ook zetten we je zoveel mogelijk in bij de doelgroep waar jouw kwaliteiten liggen (psycho-geriatrisch, somatisch, medisch of bijvoorbeeld begeleiding.) We houden rekening met jouw voorkeur voor complexiteit van cliënten."

Voor het team Harmelen is het van belang dat je het naar je zin hebt op je werk en dat je doet waar jouw kwaliteiten liggen. “Werk op maat, dat is wat wij je kunnen bieden!”

Wat wij verwachten


• Je hebt een diploma Verpleegkundige niveau 4 en BIG registratie op zak.
• Hart voor mensen: je wilt met aandacht onze cliënten stimuleren.
• Slim werken: je vindt het een sport om efficiënt en toch met kwaliteit te presteren en je bent zelfsturend.
• Plezier in wat je doet: je doet er alles aan om jouw werk tot een succes te maken, zowel voor jezelf als voor Careyn.

Kies het aantal uur dat bij jou past
We hebben in Harmelen de ruimte om een contract te bieden van 8 tot 28 uur per week. We horen graag van jou waar je voorkeur naar uit gaat. Kom jij ons Careyn team in Harmelen versterken?

Hier ga je werken

“We hebben veel vertrouwen in elkaar en zijn open en eerlijk als team. Dat geeft werkplezier!”

Een klein dorp tegen Utrecht met een groot gebied eromheen, dat is Harmelen. Hier vind je landhuizen en flatjes en hier heeft het wijkteam korte lijnen met de enige huisartsenpraktijk van het dorp, de enige apotheek, de casemanager dementie en de specialist ouderengeneeskunde. De teams bestaan uit 15-16 collega-helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen, ieder met een eigen karakter en energie. Er is veel vertrouwen onderling en de sfeer is open en eerlijk. Dat geeft werkplezier!

Intervisie is belangrijk. Want ook al heb je je eigen cliënten in de wijk, je staat samen met je collega’s voor een casus. Jullie bespreken of je op de goede weg bent en of er iets moet veranderen. Dat kan snel, er is altijd iemand bereikbaar bij acute problemen. Jullie kunnen tot het uiterste gaan om goede zorg te leveren.

In Harmelen werk je met een basisrooster, dus je hebt in principe vaste dagen en vaste tijden (die je samen vaststelt). Slechts 10% van je tijd is onregelmatiger vanwege vakanties en invalwerk.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Een dagje meelopen is uiteraard mogelijk!

Wil je direct solliciteren? Klik op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature en upload je cv en wensenbrief.

Wil je eerst meer inhoudelijke informatie of heb je vragen naar aanleiding van de vacature? Neem dan rechtstreeks contact op met Karin de Paauw op nummer 06 13 64 78 98 of Nelleke van den Berg, wijkverpleegkundige, op nummer 06 22 94 96 30..

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als MBO Verpleegkundige - 8/28 uur - Wijkteam - Harmelen