MBO Verpleegkundige - 8/16 uur - Wijkteam - Vinkeveen

Dit ga je doen

Werken in de wijk als verpleegkundige is een uitdaging! Je maakt van alles mee waarbij klinisch redeneren en overstijgend denken heel belangrijk is. Je probeert een volledig beeld te krijgen van de cliënt om zo de cliënt optimaal te kunnen helpen. Coördinatie van zorg is een belangrijk aspect tijdens en na de zorgroute. Je evalueert bij elke cliënt de zorgverlening en bent vindingrijk in de zoektocht naar oplossingen samen met je cliënt, de mantelzorgers en andere zorgprofessionals. Je werkt veel multidisciplinair. Een groot deel van je werk gaat ook over preventieve zorg, denk aan het voorkomen van valincidenten. Het belangrijkste is dat je probeert de cliënten in staat te stellen een leven te laten leiden die zij de moeite waard vinden in hun vertrouwde omgeving.

Zoek je een nieuwe uitdaging? Wil je energie uit je werk halen en je dienst voldaan afsluiten? En werk je graag zelfstandig? Wijkteam Vinkeveen biedt een gezellige werksfeer, in een mooie omgeving, waar we professionele zorg bieden om cliënten zo lang mogelijk thuis te laten functioneren.

Hier ga je werken


Het wijkgebied Vinkeveen/Waverveen kenmerkt zich door diversiteit. Van de Amsterdamse glamour tot de (boeren) nuchterheid en van de arbeidershuisjes tot woonarken en villa’s, dit karakteriseert de wijk. Voorbeelden hiervan zijn zorgmijders, maar ook gehospitaliseerde cliënten, waardoor afwisseling en het aanpassen/schakelen per cliënt noodzakelijk is. Vinkeveen, bekend om de Vinkeveense Plassen en Waverveen, bekend om de weidsheid en natuurgebied de Botshol staan lijnrecht tegenover de steegjes en de bruggetjes, waardoor je al fietsend snel tussen de straten schakelt en binnen no-time voor de volgende voordeur staat. De mogelijkheid om met een (elektrische) fiets bijna alle routes te werken, getuigt van vrijheid en de gelegenheid om gezond je werk te verrichten. Juist die vrijheid die kenmerkt dit team. Je hebt zelf inspraak op je rooster, waardoor er flexibiliteit ontstaat en alle teamleden tevreden zijn.
Het wijkteam is sinds een jaar gelokaliseerd in het gezondheidscentrum van Vinkeveen. De samenwerking met huisartsen, POH-ouderenzorg, fysiotherapie en de apotheek zijn goed en zijn er korte lijnen. Dit zijn randvoorwaarden voor het bieden van kwaliteit van zorg, waar naar wordt gestreefd.

Team Vinkeveen


Het wijkteam kenmerkt zich door kwaliteit. Het is een hecht team, waar men waarde hecht aan sociaal contact. Dit uit zich in verschillende teamuitjes, waarin verbinding met elkaar centraal staat.

Corina Groeneveld, wijkverpleegkundige: "Elke dag is uitdagend, je weet niet wat je te wachten staat. Het is fijn om bij de mensen thuis te komen in hun persoonlijke omgeving. En je hebt een gevoel van vrijheid omdat je van huis naar huis gaat."
Zdravka Hoffmans, wijkverpleegkundige: "Het fijne aan mijn werk is de ruimte voor eigen inbreng en de mogelijkheid om de eigen ideeën te ontwikkelen en implementeren in de wijk en organisatie."
Marrianne Seeleman, wijkverpleegkundige i.o.: "De diversiteit aan cliënten, het samenwerken binnen het team en de vrijheid vanuit de organisatie maken mijn werkplek tot een fijne plek!"

Dit kun je van ons verwachten


  • We bieden je een flexibel rooster, met een vast basisrooster. Je weet voor het hele jaar wanneer je werkt.

  • We bieden je een contract aan voor 8 tot 16 uur per week.

  • Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald in functiegroep 45, minimaal € 2.419,91 en maximaal € 3.264,29 van de CAO VVT bij een fulltime dienstverband (36 uur).

  • Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon. Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

  • We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie waar je wordt aangestoken door het enthousiasme en de gedrevenheid die er heerst.

  • We bieden je een plek waar je je verder kunt ontwikkelen en een waardevolle bijdrage kunt leveren aan het werkplezier van onze medewerkers.


Wat wij verwachten


  • Je hebt een diploma Verpleegkundige niveau 4 en BIG registratie op zak.

  • Je kunt solistisch werken, waarbij je beslissingen neemt in acute/complexe situaties en motiverende gesprekken kunt voeren.

  • Je werkt actief mee in kwaliteitsverbetering, door inzet van innovatieve oplossingen, Evidence Based handelen en overstijgend denken.

  • Door het inzetten van jouw specifieke kwaliteiten draag je je steentje bij.


Kom jij ons Careyn wijkteam Vinkeveen versterken? Je bent van harte welkom! #samenwerkthetbeter

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Een dagje meelopen is uiteraard mogelijk!

Wil je direct solliciteren? Klik op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature en upload je cv en wensenbrief.

Wil je eerst meer inhoudelijke informatie of heb je vragen naar aanleiding van de vacature? Neem dan rechtstreeks contact op met Karin de Paauw op nummer 06 13 64 78 98.

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als MBO Verpleegkundige - 8/16 uur - Wijkteam - Vinkeveen