MBO Verpleegkundige - Wijkteam - Wilnis

Dit ga je doen

Als verpleegkundige in de wijk kun je goed overstijgend denken en klinisch redeneren. Je vraagt door waar nodig. Je brengt een catheter aan, dient medicijnen toe en injecties. Je houdt je cliënten goed in de gaten en denkt preventief, vooral in situaties die snel veranderen. Zo regel je tijdig een decubitusmatras, of schakel je nachtzorg in. Bij de volledige verzorging van een cliënt ben jij het aanspreekpunt en houdt contact met de huisarts. Je betrekt familie en mantelzorgers en je bent de steun en toeverlaat van de wijkverpleegkundige. Jij bent blij dat je je eigen (deeltijd) werktijden kunt indelen en geen nachtdiensten hoeft te draaien. Dat je complexe zorg coördineert en een flinke verantwoordelijkheid hebt, vind je prettig, want het betekent dat je ook veel kunt betekenen!

Wat wij verwachten


  • Je hebt een diploma Verpleegkundige niveau 4 en BIG registratie op zak.

  • Hart voor mensen: je wilt met aandacht onze cliënten stimuleren.

  • Slim werken: je vindt het een sport om efficiënt en toch met kwaliteit te presteren en je bent zelfsturend.

  • Plezier in wat je doet: je doet er alles aan om jouw werk tot een succes te maken, zowel voor jezelf als voor Careyn.


Kom jij ons Careyn wijkteam versterken in Wilnis? Je bent van harte welkom! #samenwerkthetbeter

Dit kun je van ons verwachten


  • We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie waar je wordt aangestoken door het enthousiasme en de gedrevenheid die er heerst.

  • We bieden je een plek waar je je verder kunt ontwikkelen en een waardevolle bijdrage kunt leveren aan het werkplezier van onze medewerkers.

  • Je kunt deze functie al vervullen vanaf 8 uur per week tot maximaal 28 uur per week.

  • Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald in functiegroep 45, minimaal € 2.492,51 en maximaal € 3.362,22 van de CAO VVT bij een fulltime dienstverband (36 uur).

  • Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon. Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

Hier ga je werken

“Bijzonder dat je voor je eigen cliënten deel kunt nemen aan het multidisciplinair overleg”

De tijd nemen voor mensen, dat is waar het wijkteam Wilnis helemaal voor gaat. Een verademing die je lang niet overal aantreft! Je neemt niet alleen de tijd om te doen waar je rechtstreeks voor gekomen bent, maar maakt ook een praatje en observeert hoe iemand erbij zit. Klinisch redeneren zul je ook doen, of je nu niveau 3 of 4 geschoold bent. Wat doe je als iemand er grauw uitziet? Komt het door het warme weer en moet hij iets drinken, of is hij in de war? De cliënten in Wilnis wonen in een landhuis of in een boerderij, een rijtjeswoning of twee-onder-een-kap en bij iedereen is de hulpvraag divers en eigen.

Het team

Het team van 11 mensen bestaat uit verzorgenden en verplegenden en iedereen kan doen wat hij of zij prettig vindt om te doen onder het motto ‘goed voor anderen zorgen is ook goed voor jezelf zorgen’. Zo zal Tineke van der Paauw, de wijkverpleegkundige, je stimuleren om ook zelf je uitdagingen te kiezen. Symposia bezoeken bijvoorbeeld, of een eigen aandachtsveld oppakken zoals gespecialiseerde verpleegkunde zorg als wondverpleging, dementie of psychiatrie. Je krijgt alle ruimte voor je enthousiasme en werkplezier. Ook bijzonder: jij neemt deel aan het multidisciplinair overleg voor je eigen cliënten. Je werkt vanuit het gezondheidscentrum aan de Wagemaker, waar ook de huisarts, apotheek zit en fysiotherapeut gevestigd zijn. En moet je naar het buitengebied, dan stap je op de e-bike van Careyn. Lekker gezond.

Ontdek het werken bij Careyn

Wil je meer weten? Bekijk de video's en artikelen over onze organisatie, de doorgroeimogelijkheden, het werken bij Careyn en nog veel meer op onze blogpagina en schrijf je in om de nieuwste artikelen en video's te ontvangen.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Een dagje meelopen is uiteraard mogelijk!

Wil je direct solliciteren? Klik op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature en upload je cv en wensenbrief.

Wil je eerst meer inhoudelijke informatie of heb je vragen naar aanleiding van de vacature? Neem dan rechtstreeks contact op met Karin de Paauw op nummer 06 13 64 78 98 of Anneke Vietje op nummer 06 10 27 27 41.

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Werken in de wijk als MBO verpleegkundige

Ja Ik solliciteer graag als MBO Verpleegkundige - Wijkteam - Wilnis