Verpleegkundige - Buitenhof - Utrecht Stad

Dit ga je doen

Prettig wonen en leven in een gloednieuw zorgcentrum in Utrecht Oost: Buitenhof

Wil jij aan de slag in een gloednieuw verpleeghuis? Dan is onze zorglocatie Buitenhof wellicht de perfecte nieuwe werkplek voor jou!

‘Wonen als thuis’ – dat is de slogan van Buitenhof. Onze zorg is kleinschalig, warm en persoonlijk van opzet resulterend in een goed gevoel van thuis en een hoge mate van geborgenheid.

De eerste bewoners hebben reeds hun intrek genomen. Zij kunnen er met zowel hun somatische en/of psychogeriatrische zorgvraag terecht. Het complex bestaat uit 68 appartementen verdeeld over 7 etages, met op iedere etage een eigen huiskamer en op de begane grond een buitenterras.

Buitenhof is gelegen in een groene buitenwijk in Oost Utrecht. Er is een centrale ontmoetingsruimte met buitenterras. Winkelcentrum De Gaard ligt binnen 200 meter. Op loopafstand vindt u het Griftpark, Fort De Bilt en Fort Blauwkapel. We zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Lijn 55 stopt om de hoek.

Wat ga jij doen?
Als MBO Verpleegkundige lever jij, samen met je team, complexe zorg in een intramurale setting op een PG-afdeling. Daarbij houd je natuurlijk rekening met de wensen, behoeften en mogelijkheden van de bewoners. Je werkt in een multidisciplinaire setting om de zorg rondom de cliënten zo optimaal mogelijk te organiseren. De zelfredzaamheid van de bewoner wordt hierbij zoveel mogelijk gestimuleerd.

Functie eisen
• Je beschikt over het diploma Verpleegkunde op MBO niveau 4;
• Je bent BIG-geregistreerd;
• Je beschikt over een goed zelfstandig oplossend vermogen, bent communicatief vaardig;
• Je bent flexibel ingesteld en staat ervoor open om alle diensten (dag, avond en nacht te werken waarbij werkuren bespreekbaar zijn);
• Je bent in staat om cliënt- en teamgericht te werken;
• Je bent in staat om het team te ondersteunen en te begeleiden bij het verlenen van complexe zorg;
• Je bent in staat om de kar te trekken en de zorg naar een hoger niveau te tillen (bv d.m.v. kennisverspreiding);
• Je staat stevig in je schoenen en durft collega’s aan te spreken en feedback te geven;
• Je bent in staat om je collega’s te enthousiasmeren en te stimuleren bij veranderingen;
• Ervaring met complexe zorg en gedragsproblematiek is een pré;
• Ervaring binnen een kleinschalige woonzorgzetting is een pré.

Wat wij bieden
Een boeiende en zeer uitdagende functie in een nieuw verpleeghuis waarin je een spilfunctie vervult door de unieke zorgbehoeften van de bewoners.

Careyn heeft een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden en een reiskostenvergoeding. Het salaris is volgens cao VVT, FWG schaal 45. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Je krijgt direct een contract voor onbepaalde tijd.

Wil je meer zien over Buitenhof? Bekijk dan dit Impressiefilmpje Buitenhof

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en wil je inhoudelijk meer weten over deze functie dan kun je contact opnemen met:

- Norbert van der Hoeven (Manager Zorg) op 06-13615734 of mail N.vanderHoeven@careyn.nl

Een dagje meelopen kan altijd!

Wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist

Ja Ik solliciteer graag als Verpleegkundige - Buitenhof - Utrecht Stad