Nacht Verpleegkundige Plus - 17 uur - Weddesteyn - Woerden

Dit ga je doen

Wedden dat jij Weddesteyn leuk vindt?

Als verpleegkundige in de nacht werk je samen met collega verpleegkundigen en verzorgende IG op verschillende somatische afdelingen en psychogeriatrische paviljoens in Woerden en Kamerik. Je bent het aanspreekpunt voor nachtcollega’s en het artsenteam. Het gaat om een totaal van 7 teams en 155 patiënten en bewoners. Belangrijk in deze functie als nachtverpleegkundige is de overdracht van en naar de verpleegkundige avond- c.q. dagdienst en het contact met je collega’s. Door goede kennis van wat er speelt schakel je ’s nachts makkelijk van de ene naar de andere afdeling/paviljoen.
Ben je als verpleegkundige op je best als de rest van Nederland slaapt? Vind jij het leuk om bewoners/patiënten te ondersteunen met elk een eigen zorgvraag? Wil jij als verpleegkundige letterlijk in het nachtleven van je klant stappen? Dan zijn op zoek naar jou! Voor onze locatie Weddesteyn in Woerden zoeken wij een nachtverpleegkundige voor
17 uur per week. Kom jij ons Careyn nachtteam versterken? Je bent van harte welkom! #SamenwerkthetBeter

Wat wij verwachten


 • Je bent in het bezit van een diploma MBO Verpleegkundige en BIG geregistreerd.

 • Je bent in het bezit van een auto, omdat je reist naar en vanuit Kamerik (Waterschapshuis).

 • Hart voor mensen: je wilt met warmte en aandacht zorgen voor onze bewoners.

 • Slim werken: je vindt het een sport om efficiënt en toch met kwaliteit te presteren, je bent zelfsturend én je kunt goed samenwerken.

 • Plezier in wat je doet: je doet er alles aan om jouw werk tot een succes te maken, zowel voor jezelf als voor Careyn.


 • Ons Team


  Hoi, ben jij onze aankomende collega? Wij kunnen niet wachten om kennis met je te maken.
  Wij zijn (zie foto onderaan van links naar rechts): Petra, Yvonne en Gerrie. Het ziet er wat afstandelijk uit maar dat komt natuurlijk door de huidige maatregelen. Wij zijn een gemotiveerd, collegiaal, flexibel en last but not least een gezellig team.
  Met jou erbij zijn wij het verpleegkundig nachtteam!

  Het leuke en afwisselende aan de baan is dat je op het ene moment assisteert omdat het onrustig is op een gesloten paviljoen en op een ander moment is er een patiënt op de revalidatie benauwd of pijnlijk en is je expertise daar nodig. En mocht het nodig zijn dat neem je contact op met de dienstdoend arts. Verder kan het nodig zijn om assistentie te bieden op onze locatie in Kamerik, dan stap je in de auto en ga je daar aan de slag. Je kunt zorgen en helpen waar nodig en daarnaast je verpleegkundige kennis en vaardigheden (lees klinisch redeneren en triage) gebruiken op het moment dat het erop aan komt.
  Daarbij is er ook ruimte voor extra taken. En mocht je interesse hebben in aandachtsgebieden of voor verbeteringen gaan, dan wordt je expertise op prijs gesteld.
  Ook ben je het aanspreekpunt bij calamiteiten, denk aan de BHV of technische storingen.

  De dienst is van 22:45 tot 07:15 uur. Je start met een overdracht met de avond verpleegkundige en sluit af met de overdracht met de dag verpleegkundigen.

  Arbeidsvoorwaarden


  In ruil voor jouw inzet besteden wij veel aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling en zorgen voor gezonde arbeidsomstandigheden. Je gaat werken in een dynamische, ambitieuze organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief. Daarnaast bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden en ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering. Voor deze functie zit je in salarisschaal: FWG 45 minimaal € 2.419,91 en maximaal 3.264,29 bruto per maand bij een 36 urige werkweek. Bij aanvang krijg je een arbeidsovereenkomst voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband (bij gebleken geschiktheid).

  Hier ga je werken

  "Gelukkig zijn en je goed voelen is belangrijk in Weddesteyn"

  Hier wonen mensen die lichamelijk zorg nodig hebben, mensen met dementie en ouderen die revalidatie nodig hebben op tijdelijke basis. De focus van het multidisciplinaire team ligt op veerkracht, op mogelijkheden en op wensen van de bewoners. Het betekent dat het bewoners begeleidt in hun welzijn in plaats van al zorgend de dingen uit handen nemen.

  Die manier van kijken en werken doet een beroep op creativiteit en organisatievermogen. Dat zit ‘m in kleine dingen: iemand die graag doucht voordat hij in bed stapt, hoeft niet per se ’s morgens onder de douche. En revalideren hoeft niet persé binnen, het kan ook tijdens een wandelingetje buiten als dat nou veel beter in iemands leven past. Ook familieparticipatie is belangrijk. Daarom doen de mensen in Weddesteyn hun best om de sociale omgeving te betrekken in het leven binnenshuis. Er heerst een fijne collegiale sfeer en je zult merken dat het samen ontwikkelen inspirerend is.

  Ook het restaurant zorgt ervoor dat dit grote huis in Woerden een levendige plek binnen de gemeenschap inneemt. Het is voor bewoners en voor mensen ‘van buiten’, met uitzicht op de speelplaats van het kinderdagverblijf. Hoe leuk wil je het hebben?

  Wat wij bieden

  Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

  Interesse?

  Ben je enthousiast geworden? Een nachtje meelopen is uiteraard mogelijk!

  Wil je direct solliciteren? Klik op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

  Wil je eerst meer inhoudelijke informatie? Neem dan rechtstreeks contact op met Pieter Tilroe, Manager Zorg via 0348 - 573911.

  Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

  Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Nacht Verpleegkundige Plus - 17 uur - Weddesteyn - Woerden