Nacht Verpleegkundige - Weddesteyn - Woerden

Dit ga je doen

Als verpleegkundige in de nacht werk je samen met collega verpleegkundigen en verzorgende IG op verschillende somatische afdelingen en psychogeriatrische paviljoens in Woerden en Kamerik. Je bent het aanspreekpunt voor nachtcollega’s en het artsenteam. Het gaat om een totaal van 7 teams en 155 patiënten en bewoners. Belangrijk in deze functie als nacht verpleegkundige is de overdracht van en naar de verpleegkundige avond- c.q. dagdienst en het contact met je collega’s. Door goede kennis van wat er speelt schakel je ’s nachts makkelijk van de ene naar de andere afdeling/paviljoen.

Dit kun je van ons verwachten


  • Je gaat werken in een dynamische, ambitieuze organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief.

  • Je werkt tussen 22:45 tot 7:15 uur.

  • Wij bieden je in principe een vast contract aan voor 16 tot 24 uur per week. Wil je meer uren werken, dan kun je dit aanvullen met avonddiensten

  • Je wordt ingeschaald in FWG 45 minimaal € 2.492,51 en maximaal 3.362,22 bruto per maand bij een 36 urige werkweek.

  • Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon. Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).


Ons Team


Het leuke en afwisselende aan de baan is dat je op het ene moment assisteert omdat het onrustig is op een gesloten paviljoen en op een ander moment is er een patiënt op de revalidatie benauwd of pijnlijk en is je expertise daar nodig. En mocht het nodig zijn dat neem je contact op met de dienstdoend arts. Verder kan het nodig zijn om assistentie te bieden op onze locatie in Kamerik, dan stap je in de auto en ga je daar aan de slag. Je kunt zorgen en helpen waar nodig en daarnaast je verpleegkundige kennis en vaardigheden (lees klinisch redeneren en triage) gebruiken op het moment dat het erop aan komt. Daarbij is er ook ruimte voor extra taken. En mocht je interesse hebben in aandachtsgebieden of voor verbeteringen gaan, dan wordt je expertise op prijs gesteld. Ook ben je het aanspreekpunt bij calamiteiten, denk aan de BHV of technische storingen. Je start met een overdracht met de avond verpleegkundige en sluit af met de overdracht met de dag verpleegkundigen.

Wat wij verwachten


  • Je bent in het bezit van een diploma MBO Verpleegkundige en BIG geregistreerd.

  • Je bent in het bezit van een auto, omdat je reist naar en vanuit Kamerik (Waterschapshuis).

  • Hart voor mensen: je wilt met warmte en aandacht zorgen voor onze bewoners.

  • Slim werken: je vindt het een sport om efficiënt en toch met kwaliteit te presteren, je bent zelfsturend én je kunt goed samenwerken.

  • Plezier in wat je doet: je doet er alles aan om jouw werk tot een succes te maken, zowel voor jezelf als voor Careyn.

Hier ga je werken

"Gelukkig zijn en je goed voelen is belangrijk in Weddesteyn"

Hier wonen mensen die lichamelijk zorg nodig hebben, mensen met dementie en ouderen die revalidatie nodig hebben op tijdelijke basis. De focus van het multidisciplinaire team ligt op veerkracht, op mogelijkheden en op wensen van de bewoners. Het betekent dat het bewoners begeleidt in hun welzijn in plaats van al zorgend de dingen uit handen nemen.

Die manier van kijken en werken doet een beroep op creativiteit en organisatievermogen. Dat zit ‘m in kleine dingen: iemand die graag doucht voordat hij in bed stapt, hoeft niet per se ’s morgens onder de douche. En revalideren hoeft niet persé binnen, het kan ook tijdens een wandelingetje buiten als dat nou veel beter in iemands leven past. Ook familieparticipatie is belangrijk. Daarom doen de mensen in Weddesteyn hun best om de sociale omgeving te betrekken in het leven binnenshuis. Er heerst een fijne collegiale sfeer en je zult merken dat het samen ontwikkelen inspirerend is.

Ook het restaurant zorgt ervoor dat dit grote huis in Woerden een levendige plek binnen de gemeenschap inneemt. Het is voor bewoners en voor mensen ‘van buiten’, met uitzicht op de speelplaats van het kinderdagverblijf. Hoe leuk wil je het hebben?

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Een nachtje meelopen is uiteraard mogelijk!

Wil je direct solliciteren? Klik op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

Wil je eerst meer inhoudelijke informatie? Neem dan rechtstreeks contact op met Esther van Haastert op telefoonnummer 06-82509183.

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Nacht Verpleegkundige - Weddesteyn - Woerden