Nacht Verpleegkundige - wijkteams - Utrecht en Utrecht West

Dit ga je doen

Als verpleegkundige Nachtzorg heb je een uitdagende baan! Je verleent zorg gedurende de hele nacht bij een terminale cliënt waarbij je de cliënt, maar ook zijn/haar naasten begeleidt. Het werkgebied is Utrecht en Utrecht West (De Ronde Venen, Stichtse Vecht en regio Woerden). In onderling overleg met je collega's word je ingezet in dit gebied.
Als verpleegkundige in de nacht begeleid je de cliënt en ben je verantwoordelijk voor de zorg. Naast de verzorgende taken voer je ook verpleegtechnische handelingen uit. Je verleent zorg op basis van de zorgvraag en draagt zorg voor een juiste overdracht aan je collega’s. Je werkt van 22.30 tot 6.30 uur.

Careyn staat voor kwaliteit van leven. Dit geven wij vorm door persoonlijke zorg in de directe leefomgeving van de cliënt te organiseren. Werk jij met ons mee in de Nachtzorg?

Wat wij verwachten


  • Je hebt een diploma Verpleegkundige niveau 4 en BIG registratie op zak.

  • Je hebt affiniteit voor de laatste levensfase van onze cliënten.

  • Je bent in staat om te reageren op de zorgvraag van de cliënt en zijn familie.

  • Je hebt een groot empathisch vermogen.


Kom jij ons Careyn nachtteam versterken in Utrecht en Utrecht West? Je bent van harte welkom! #samenwerkthetbeter

Dit kun je van ons verwachten


  • Wij bieden je een0-urencontract aan.

  • Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald in functiegroep 45, minimaal € 2.492,51 en maximaal € 3.362,22 van de CAO VVT bij een fulltime dienstverband (36 uur).

  • Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon. Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

  • We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie waar je wordt aangestoken door het enthousiasme en de gedrevenheid die er heerst.

  • We bieden je een plek waarin je een grote rol kunt vervullen in de laatste fase van het leven van de cliënt.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Wil je meer weten of heb je nog vragen? Neem dan contact op met het nachtteam. Zij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar op 030-2588208 tussen 13.00 en 15.00 uur. Je kunt hen ook mailen: nachtzorgutrechtwest-stad@careyn.nl.

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Werken in de wijk als MBO verpleegkundige

Ja Ik solliciteer graag als Nacht Verpleegkundige - wijkteams - Utrecht en Utrecht West