Praktijkopleider - Zuid Holland

Dit ga je doen

Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière, heb je een passie voor leren en ontwikkelen en wil je ons team praktijkopleiders Zuid-Hollandse Eilanden versterken? Dan komen we graag met jou in contact!
Als praktijkopleider maak je deel uit van het HR-team Careyn Zuid-Hollandse Eilanden (Voorne Putten, Rozenburg, Goeree Overflakkee en Hoeksche Waard), dat verder bestaat uit HR-adviseurs, Specialisten Verzuimbegeleiding & Mobiliteit, een recruiter, opleidingsadviseur en MBO & HBO praktijkopleiders. Dit team wordt aangestuurd door de HR-businesspartner.
De praktijkopleiders vormen hierbinnen een eigen team praktijkopleiding. Jullie werken met elkaar aan continuïteit en kwaliteit van de begeleiding en beoordeling van het praktijkleren. Iedere praktijkopleider is gekoppeld aan een locatie of aan extramurale teams.
In 2021 is het team praktijkopleiders gestart met een verander- en ontwikkeltraject ter versterking van de werkbegeleiding door middel van beeldend leren, versterking van het leerklimaat en de coachende rol van de praktijkopleider. In 2021 wordt in het district gestart met een leer- en ontwikkeltraject werkplekleren.

Wat zijn je werkzaamheden?
Je begeleidt en coacht de werkbegeleiders en studenten. Ook adviseer je managers over het leerklimaat op hun afdeling en andere overkoepelende thema’s op het gebied van opleiden. Daarnaast ondersteun je uiteraard onze stagiaires en zorgprofessionals in opleiding en ben je actief betrokken bij de nieuwe (onderwijs)ontwikkelingen binnen Careyn ZHE.

Wat wij verwachten


- Diploma MBO Verpleegkunde (BIG-geregistreerd);
- Minimaal 2 jaar ervaring in het coachen en begeleiden van leerlingen als mbo-verpleegkundige;
- Een diploma praktijkopleider HBO is een pré (of bereid deze te volgen);
- Visie op leren & ontwikkelen;
- 24 - 36 uur per week beschikbaar
Daarnaast ben je enthousiast en beschik je over empathisch vermogen, overtuigingskracht en coachende vaardigheden. Door jouw communicatieve vaardigheden ben je een netwerker die zowel in- als extern draagvlak weet te creëren. Je hebt een flexibele werkhouding, kunt overzicht houden en bent vaardig in het organiseren van je werk. Gezien de omvang van het werkgebied is het van belang dat je beschikt over een rijbewijs en een eigen auto.

Arbeidsvoorwaarden


- Ouderenzorg doet er toe in onze samenleving. Careyn doet er toe op de Zuid-Hollandse Eilanden. Jouw werk bij ons daarmee ook. Het is werk dat zowel professioneel als persoonlijk voldoening geeft. We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie in beweging en bieden je een plek waar je wordt aangestoken door het enthousiasme dat er leeft. We zijn er trots op dat wij een organisatie zijn waar ontwikkeling centraal staat en het is leuk dat anderen dat ook zien. Je komt te werken in een team van enthousiaste praktijkopleiders, die graag samenwerken.
- Je arbeidsduur, werkdagen en tijden zijn in overleg te bepalen (minimaal 24 uur, maximaal 36).
- Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald in FWG 45 van de CAO VVT (minimaal € 2.773,54 en maximaal € 3.362,22). Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon. Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).
- Je krijgt een telefoon en laptop, zodat je plaats- en tijdonafhankelijk kunt werken.
- We bieden een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Hier ga je werken

Staat bij jou de mens centraal? Ben je ondernemend en enthousiast? En hou je van vernieuwing en toekomstgericht werken? Dan pas je uitstekend bij ons team op de Zuid-Hollandse eilanden. Wij gaan altijd uit van de mens en diens mogelijkheden. Gaat het om zorg dan kijken we naar wat mensen nog wél kunnen; we vragen wat zij belangrijk vinden en bieden daarbij ondersteuning. We willen zo bijdragen aan positieve gezondheid, eigen regie en kwaliteit van leven. Dat vinden we ook belangrijk voor onze medewerkers; we laten je doen waar jij goed in bent en helpen je om je verder te ontwikkelen.

Samen werkt 't beter! Careyn zet zich in voor de gezondheid en het welzijn van jong & oud, gezond & kwetsbaar. Met professionele medewerkers biedt Careyn ZHE zorg, hulp en ondersteuning. Als het nodig is, staan we klaar als betrokken partner met producten en diensten op het gebied van;  Verpleeghuiszorg, Thuiszorg, Wijkverpleegkundige zorg, Ergotherapie, Fysiotherapie, Logopedie, Ouderengeneeskunde et cetera. Verder zijn we gespecialiseerd in Gerontopsychiatrie (Torenhoeve), Geriatrische revalidatiezorg (GRZ, Vier Ambachten) en zorg voor mensen met een Niet Aangeboren Hersenafwijking (NAH de Plantage).

Ons werkgebied is Voorne-Putten/Rozenburg, Hoeksche Waard en Goeree-Overflakkee. Een mooie, landelijke omgeving waar onze cliënten vaak al hun hele leven wonen. Tegelijkertijd ligt de stad nooit ver weg want binnen 30 minuten ben je in Rotterdam. 

Werken bij Careyn op de Zuid-Hollandse eilanden biedt jou de mogelijkheid om dichtbij huis te werken. Gezien Careyn één van de grootste zorgaanbieders is in deze regio. Met volop kansen om door te groeien of jezelf verder te ontwikkelen. Wat wil je nog meer?

Ontdek het werken bij Careyn

Wil je meer weten? Bekijk de video's en artikelen over onze organisatie, de doorgroeimogelijkheden, het werken bij Careyn en nog veel meer op onze blogpagina en schrijf je in om de nieuwste artikelen en video's te ontvangen.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op sollicitatiebutton onderaan deze vacature. Careyn nodigt jou graag uit om in gesprek te gaan over de invulling van deze vacature. Meer informatie? Neem contact op met onze recruiter, Barbara de Geus 06-83166519, b.degeus@careyn.nl. Samen kijken we naar de mogelijkheden.

Interne kandidaten hebben voorrang bij gebleken geschiktheid.

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Ja Ik solliciteer graag als Praktijkopleider - Zuid Holland