Verpleegkundige - wijkteam Leidsche Rijn - Utrecht Stad

Dit ga je doen

Careyn is met ruim 7.000 medewerkers één van de grootste zorgaanbieders in Nederland en de grootste thuiszorgaanbieder in de stad Utrecht. Wij staan voor vitaliteit, verbinding, levendigheid en goede zorg in elke wijk, buurt of woongemeenschap. Wij stimuleren zelfredzaamheid en eigen regie zo veel mogelijk. Als het nodig is staan we klaar als betrokken partner met producten en diensten op het gebied van welzijn, wonen en zorg voor iedereen: jong en oud, gezond of kwetsbaar.

Voor ons wijkteam Leidsche Rijn zoeken wij een:
Verpleegkundige niveau 4 voor 16-30 uur per week

Werken in de wijk trekt je omdat je direct bij mensen thuis komt en goed contact hebt. Doe jou maar een ingewikkelde situatie, dan ben je op je best. Je kunt overstijgend denken en klinisch redeneren en je vraagt door op momenten dat je intuïtie zegt dat er nog iets is wat je moet weten. Bij de volledige verzorging van een cliënt ben jij het aanspreekpunt en houdt contact met de huisarts. Je denkt preventief, vooral in situaties die snel veranderen. Zo regel je bijvoorbeeld tijdig een decubitusmatras, of schakelt tijdig nachtzorg in. Je betrekt familie en mantelzorgers en bent de steun en toeverlaat van de wijkverpleegkundige. Jij bent blij dat je je eigen (deeltijd) werktijden kunt indelen en geen nachtdiensten hoeft te draaien. Dat je complexe zorg coördineert en een flinke verantwoordelijkheid hebt, vind je prettig, want het betekent dat je ook veel kunt oplossen!

Wijkteam Leidsche Rijn is een klein zelfsturend team bestaande uit twee Wijkverpleegkundigen, drie Verpleegkundigen en drie Verzorgenden IG. Het team kenmerkt zich o.a. door een hechte band onderling en met hart voor het werk en de cliënten. Het is een stabiel team, er is haast geen verloop van personeel. De collega’s staan altijd voor elkaar klaar, ook in moeilijke situaties en gaan probleemoplossend te werk. Er is een goede samenwerking. De collega's kunnen op elkaar terugvallen en elkaar advies/positieve feedback geven, daarnaast staat vertrouwen en eerlijkheid voorop. Een keer per maand is er een teamoverleg waarin beleids- en cliëntzaken besproken worden. Verder zijn er de contacten met andere organisaties en netwerken in de wijk en daarbuiten op gebied van welzijn en zorg.

Leidsche Rijn is een redelijk nieuwe en jonge wijk die bestaat diverse inwoners van jong tot oud waardoor de zorgvragen ook erg divers zijn wat het werk ook afwisselend en aantrekkelijk maakt. Er zijn kort- en langdurende zorgvragen.
Om de onderlinge teamband te versterken hebben we ook jaarlijks een teamuitje. Een nieuwe collega wordt met open armen ontvangen en zal wegwijs worden gemaakt in de zorg en in de wijk. De mogelijkheid tot verdere (persoonlijke) ontwikkeling in het vak is aanwezig.

Dit neem jij mee:
• Je bent in het bezit van een diploma MBO Verpleegkunde en geldige BIG registratie;
• Je kunt zorgvuldig omgaan met (complexe) zorgsituaties;
• Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en beschikt over een goed ontwikkeld empathisch vermogen;
• Je bent in staat om vooruit te denken, probleemoplossend te werk te gaan en je binnen de dynamiek van de werkomgeving aan te passen;
• Je bent bovenal proactief en enthousiast en neemt graag eigen initiatief;
• Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag vereist;
• Tot slot ben je in het bezit van eigen vervoer. In onze wijk kun je de cliënten op de fiets bereiken.

Wat bieden wij:
Careyn is als één van de grootste zorgaanbieders in Nederland een prettige werkgever met een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een reiskostenvergoeding en een uitgebreid arbeidsvoorwaardenkeuzepakket. Het salaris is volgens CAO VVT, FWG schaal 45. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering (8,33%). Je komt te werken in een gezellig en hecht wijkteam en ontvangt een vaste arbeidsovereenkomst!

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Een dagje meelopen is uiteraard mogelijk!

Neem voor meer informatie contact op met Tijmen Huitink, tel. 06 52508226 of mail hem via t.huitink@careyn.nl.

Werken in de wijk als MBO verpleegkundige

Ja Ik solliciteer graag als Verpleegkundige - wijkteam Leidsche Rijn - Utrecht Stad