Verpleegkundige - 24/32 uur - Swellengrebel leerafdeling- Utrecht Stad

Dit ga je doen

Alles tegelijk, denk je wel eens, als je binnenkomt. Een collega heeft zich verslapen, de boodschappendienst heeft de deur open laten staan en er is iemand gevallen. Breuk of complicaties, je moet gauw kijken. Je doet de deur achter je dicht en denkt na. Echt wat voor jou. Je kunt goed overstijgend denken en prioriteiten stellen en je hebt al snel versterking geregeld. Even later later buig je je over de dame heen. Je hebt jouw medisch-technische kennis paraat en het is fijn dat je de situatie kunt analyseren. Maar ook vraag je door op momenten dat je intuïtie zegt dat er nog iets is wat je moet weten. Dat je soms net dat stukje extra kunt regelen waardoor iemand gelukkig is, maakt je blij. Je hebt je diploma Verpleegkundige niveau 4 op zak en dat je een flinke verantwoordelijkheid hebt, vind je prettig. Het betekent dat je ook veel kunt oplossen.

Doordat we kiezen voor een nieuwe manier van zorgen is de rol van de verpleegkundige op de afdeling bij ons anders dan je misschien kent. Je helpt niet alleen mee in de zorg, maar hebt een overstijgende, motiverende en organiserende rol. Aan jou de taak om als regisseur van de kwaliteitsonderwerpen op de afdeling het overzicht te hebben. Je durft veranderingen door te voeren, en weet dat dit enkel kan wanneer je jouw collega’s hierover enthousiasmeert en daarmee beweegt. Jij kan als verpleegkundige echt het verschil maken.

Functie eisen
• Je beschikt over het diploma Verpleegkunde op MBO niveau 4;
• Je bent BIG-geregistreerd;
• Je beschikt over een goed zelfstandig oplossend vermogen, bent communicatief vaardig;
• Je bent flexibel ingesteld;
• Je bent in staat om cliënt- en teamgericht te werken;

Wat wij bieden:
We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie en bieden je een plek waar je wordt aangestoken door het enthousiasme dat er leeft. We zijn er trots op dat wij een organisatie zijn waar ontwikkeling centraal staat, en het is leuk dat anderen dat ook zien. Zo zijn we verkozen door het ROC Midden Nederland als beste leer/werk bedrijf in de zorg.
Je komt te werken op een leerafdeling, waar een groot aantal leerlingen en stagiaires werkzaam zijn die ondersteund worden door meewerkend werkbegeleiders en andere teamleden. Op deze afdeling staat het leren centraal.

  • Samenstelling van het team: Voedingsassistente / Helpende / Verzorgende (IG) / EVV’er / Verpleegkundige MBO of HBO.

  • Er wordt samengewerkt in een multidisciplinair team, bestaande uit de zorgmedewerkers, de arts (SO), de psycholoog, de fysiotherapeut, de ergotherapeut, de diëtiste, de logopediste en de geestelijk verzorger.

  • Taken en verantwoordelijkheden liggen laag in de teams, waardoor je samen met het team vorm kan geven aan de verschillende werkprocessen.

  • De bewoners beschikken allen over een eigen appartement met badkamer en keukenblok. Samen met de zorgmedewerkers geven de bewoners vorm aan hun eigen levensinvulling.

  • Wij hechten waarde aan de autonomie van onze bewoners en willen recht doen aan zijn/haar eigen persoonlijke wensen en behoeften. Dit doen wij samen met een multidisciplinair team.


Arbeidsvoorwaarden
• Het salaris is volgens CAO VVT, FWG 45.
• Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
• Een arbeidsovereenkomst van een jaar (maand proeftijd) met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.
• Aangesloten bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
• Mogelijkheid tot het fietsplan.

Hier ga je werken

‘We leggen het accent op het gezellig maken van de dag’

Hoe zorg je ervoor dat bewoners een fijne dag hebben? Elke dag zingt deze vraag rond in het Utrechtse verpleeghuis Swellengrebel waar mensen wonen met somatische of psychogeriatrische klachten. Een lekker muziekje erbij is fijn. Of dat iemand eerst in ochtendjas een beschuitje kan eten en dan pas onder de douche gaat. Werkgroepen van zorg, welzijn, de behandeldienst en de cliëntenraad zorgen samen voor speciale dingen als een mooi behangetje in de huiskamers. Of om die mooie oude telefoon en radio op de kop te tikken.

Op woensdag is het gemakkelijk. De ‘Swellengrebels’ zijn echte Utrechters. Die willen op die dag een fricandel. Ook dat is lol maken. Swellengrebel roept jou als helpende, verzorgende of verpleegkundige op je eigen talenten in te zetten om het goed te hebben met de bewoners. Kun je goed zingen? Zing dan tenminste 5 minuten per dag. Hou je van voorlezen? Dan doe je dat.

Swellengrebel telt 102 appartementen en 120 aanleunwoningen. Jij mag je hier als mens ontwikkelen en het gedachtengoed van Anneke van der Plaats (verder) ontdekken: hoe een fijne omgeving een geweldige invloed heeft op alles.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Wil je direct solliciteren? Klik op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature en upload je cv en brief met wensen voor als je bij ons komt werken. Voor ons hoef je geen motivatiebrief te schrijven.

Wil je eerst meer inhoudelijke informatie? Neem dan rechtstreeks contact op met Susan Weijman (Manager Zorg, Locatie Swellengrebel): 06 - 13782807.

Ja Ik solliciteer graag als Verpleegkundige - 24/32 uur - Swellengrebel leerafdeling- Utrecht Stad