Verpleegkundige - 24/32 uur - Utrecht Stad

Dit ga je doen

Careyn is met ruim 7.000 medewerkers één van de grootste zorgaanbieders in Nederland en de grootste thuiszorgaanbieder in de stad Utrecht. Wij staan voor vitaliteit, verbinding, levendigheid en goede zorg in elke wijk, buurt of woongemeenschap. Wij stimuleren zelfredzaamheid en eigen regie zo veel mogelijk. Als het nodig is staan we klaar als betrokken partner met producten en diensten op het gebied van welzijn, wonen en zorg voor iedereen: jong en oud, gezond of kwetsbaar.

Alles tegelijk, denk je wel eens, als je binnenkomt. Een collega heeft zich verslapen, de boodschappendienst heeft de deur open laten staan en er is iemand gevallen. Breuk of complicaties, je moet gauw kijken. Je doet de deur achter je dicht en denkt na. Echt wat voor jou. Je kunt goed overstijgend denken en prioriteiten stellen en je hebt al snel versterking geregeld. Even later later buig je je over de dame heen. Je hebt jouw medisch-technische kennis paraat en het is fijn dat je de situatie kunt analyseren. Maar ook vraag je door op momenten dat je intuïtie zegt dat er nog iets is wat je moet weten. Dat je soms net dat stukje extra kunt regelen waardoor iemand gelukkig is, maakt je blij. Je hebt je diploma Verpleegkundige niveau 4 op zak en dat je een flinke verantwoordelijkheid hebt, vind je prettig. Het betekent dat je ook veel kunt oplossen.

Doordat we kiezen voor een nieuwe manier van zorgen is de rol van de verpleegkundige op de afdeling bij ons anders dan je misschien kent. Je helpt niet alleen mee in de zorg, maar hebt een overstijgende, motiverende en organiserende rol. Aan jou de taak om als regisseur van de kwaliteitsonderwerpen op de afdeling het overzicht te hebben. Je durft veranderingen door te voeren, en weet dat dit enkel kan wanneer je jouw collega’s hierover enthousiasmeert en daarmee beweegt. Jij kan als verpleegkundige echt het verschil maken.

Functie eisen
• Je beschikt over het diploma Verpleegkunde op MBO niveau 4;
• Je bent BIG-geregistreerd;
• Je beschikt over een goed zelfstandig oplossend vermogen, bent communicatief vaardig;
• Je bent flexibel ingesteld;
• Je bent in staat om cliënt- en teamgericht te werken.

Wat wij bieden:
We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie en bieden je een plek waar je wordt aangestoken door het enthousiasme dat er leeft. We zijn er trots op dat wij een organisatie zijn waar ontwikkeling centraal staat, en het is leuk dat anderen dat ook zien. Zo zijn we verkozen door het ROC Midden Nederland als beste leer/werk bedrijf in de zorg.
Je komt te werken op een leerafdeling, waar een groot aantal leerlingen en stagiaires werkzaam zijn die ondersteund worden door meewerkend werkbegeleiders en andere teamleden. Op deze afdeling staat het leren centraal.

  • Samenstelling van het team: Voedingsassistente / Helpende / Verzorgende (IG) / EVV’er / Verpleegkundige MBO of HBO.

  • Er wordt samengewerkt in een multidisciplinair team, bestaande uit de zorgmedewerkers, de arts (SO), de psycholoog, de fysiotherapeut, de ergotherapeut, de diëtiste, de logopediste en de geestelijk verzorger.

  • Taken en verantwoordelijkheden liggen laag in de teams, waardoor je samen met het team vorm kan geven aan de verschillende werkprocessen.

  • De bewoners beschikken allen over een eigen appartement met badkamer en keukenblok. Samen met de zorgmedewerkers geven de bewoners vorm aan hun eigen levensinvulling.

  • Wij hechten waarde aan de autonomie van onze bewoners en willen recht doen aan zijn/haar eigen persoonlijke wensen en behoeften. Dit doen wij samen met een multidisciplinair team.


Wat wij bieden:
Careyn is als één van de grootste zorgaanbieders in Nederland een prettige werkgever met een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een reiskostenvergoeding en een uitgebreid arbeidsvoorwaardenkeuzepakket. Het salaris is volgens cao VVT, FWG schaal 45. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering (8,33%).

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Wil je direct solliciteren? Klik op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature en upload je cv en brief met wensen voor als je bij ons komt werken. Voor ons hoef je geen motivatiebrief te schrijven.

Wil je eerst meer inhoudelijke informatie? Neem dan rechtstreeks contact op met Susan Weijman (Manager Zorg, Locatie Swellengrebel): 06 - 13782807.

Ja Ik solliciteer graag als Verpleegkundige - 24/32 uur - Utrecht Stad