Verpleegkundige - Blankenburg - Rozenburg

Dit ga je doen

Als verpleegkundige kun je goed observeren, overstijgend denken, prioriteiten stellen en snel handelen. Je bent blij dat je als verpleegkundige zoveel kunt betekenen en soms nét dat tikkeltje extra kunt regelen wat iemand gelukkig maakt. Als verpleegkundige ben je een spil in het team en werkt veel samen met professionals uit andere disciplines, zoals fysiotherapeuten en artsen. Verpleegkundigen zijn nodig om de kwaliteit van zorg extra verdieping te geven. Dit vraagt om specialistische kennis op het gebied van gerontologie, dementie en verpleegtechnische handelingen. Als verpleegkundige draag je actief bij aan het dagelijks zorgproces conform het zorgleefplan en voer je verpleegtechnische handelingen uit. Je werkt zelfstandig volgens een wisselend dienstrooster wat inhoudt dat je ook in de avonden, nachten en weekenden werkzaam bent. Daarnaast denk je mee in beleidszaken en versterk je de kwaliteit van zorg en welzijn van onze klanten. In de Blankenburg werk je in een team met 16 collega’s.

Wat wij verwachten


  • Je bent in het bezit van een diploma MBO Verpleegkundige en bent BIG geregistreerd.

  • Hart voor mensen: je wilt met warmte en aandacht zorgen voor onze bewoners.

  • Slim werken: je vindt het een sport om efficiënt en toch met kwaliteit te presteren, je bent zelfstanidg, proactief én je kunt goed samenwerken.

  • Plezier in wat je doet: je doet er alles aan om jouw werk tot een succes te maken, zowel voor jezelf als voor Careyn.Voor ons verpleeghuis Blankenburg in Rozenburg zoeken wij een enthousiaste collega verpleegkundige voor minimaal 24 uur. Kom jij ons Careyn team versterken? Je bent van harte welkom! #samenwerkthetbeter

Arbeidsvoorwaarden


In ruil voor jouw inzet besteden wij veel aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling en zorgen voor gezonde arbeidsomstandigheden.
- Je gaat werken in een dynamische, ambitieuze organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief.
- Daarnaast bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden en ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering.
- Voor deze functie zit je in salarisschaal: FWG 45 (2.338,08 tot 3.153,90 o.b.v. 36 uur).
- Bij aanvang krijg je een arbeidsovereenkomst voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband (bij gebleken geschiktheid).

Hier ga je werken

‘We zijn er trots op dat onze bewoners zich bij ons echt thuis voelen’

Blankenburg, het witte woonzorgcentrum met 40 appartementen in het dorpje Rozenburg, betekent voor de bewoners ‘thuis’. Want hier wonen ze met de zelfstandigheid waar dat mogelijk is, leven ze in hun eigen huiselijkheid en sfeer, hebben een dagindeling die bij hen past en komt de familie net zo makkelijk over de vloer.

Dat willen ze graag zo in Blankenburg. ‘Bewoners ervaren het bij ons als echt thuis omdat wij ons aanpassen aan hen en niet andersom.’

Beneden is er het ‘dorpscentrum ’t Veerhuis’ waar alle ouderen uit het dorp kunnen komen koersballen, sjoelen, schilderen en zingen. Beneden is ook de plek van huisartsen, fysiotherapeuten en de apotheek en het is daardoor een levendige boel. Dat hoort ook wel een beetje in dit dorpje dat omgeven is door water en industrie en waar iedereen elkaar kent.

Ga je in Blankenburg werken, dan kom je bij mensen op bezoek in plaats van dat je op een afdeling werkt. Bewoners hebben een volledig appartement met huis- en slaapkamer waar je niet zomaar naar binnen loopt. Vroeger was Blankenburg een verzorgingshuis en zo is er een mix van mensen die volledige zorg nodig hebben en mensen met lichtere lichamelijke en cognitieve problemen. Je ondersteunt hen om hun leven te leiden zoals zij dat waardevol en belangrijk vinden.

En: het is niet gek als je je werk in Blankenburg zou willen combineren met de wijkzorg in Rozenburg om alert te blijven. Makkelijk te regelen, juist hier.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Herken je jezelf in de bovenstaande tekst? We zouden het leuk vinden als jij ons team komt versterken! Graag gaan we met je in gesprek. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze recruiter, Barbara de Geus 0683166519, b.degeus@careyn.nl. Samen kijken we naar de mogelijkheden!

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Verpleegkundige - Blankenburg - Rozenburg