Verpleegkundige - Herman Gorterhof - Spijkenisse

Dit ga je doen

Als verpleegkundige kun je overstijgend denken en klinisch redeneren. Je vraagt door waar nodig.Je levert verpleegkundige zorg en voer je daarnaast verpleegtechnische handelingen uit.
Je bent innovatief en sta je open voor vernieuwingen.De zelfredzaamheid stimuleren en positieve gezondheid onderzoeken met de cliënt vind je een leuke uitdaging. Je houdt je cliënten in de gaten en denkt preventief, vooral in situaties die snel veranderen. Als verpleegkundige ben je het aanspreekpunt en houdt contact met de huisarts. Je betrekt familie en mantelzorgers. Je coordineert complexe zorg en het hebben van verantwoordelijkheid vindt je prettig. Je hebt je diploma Verpleegkundige niveau 4 en BIG registratie op zak en hebt een flinke verantwoordelijkheid. Daardoor kun je veel betekenen.

Wat wij verwachten


- Je bent in het bezit van een diploma MBO Verpleegkundige en BIG geregistreerd.
- Hart voor mensen: je wilt met warmte en aandacht zorgen voor onze bewoners.
- Slim werken: je vindt het een sport om efficiënt en toch met kwaliteit te presteren, je bent zelfsturend én je kunt goed samenwerken.
- Plezier in wat je doet: je doet er alles aan om jouw werk tot een succes te maken, zowel voor jezelf als voor Careyn.

Deze functie is voor minimaal 24 uur. Kom jij ons Careyn team versterken in Spijkenisse? Je bent van harte welkom! #samenwerkthetbeter

Arbeidsvoorwaarden


- In ruil voor jouw inzet besteden wij veel aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling en zorgen voor gezonde arbeidsomstandigheden.
- Je gaat werken in een dynamische, ambitieuze organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief.
- Daarnaast bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden en ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering.
- Voor deze functie zit je in salarisschaal: FWG 45 (2.492,51 tot 3.362,22 o.b.v. 36 uur).
- Bij aanvang krijg je een arbeidsovereenkomst voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband (bij gebleken geschiktheid).

Hier ga je werken

‘Met lichamelijke en emotionele uitdagingen vinden we spannender en mooier dan alleen kijken naar ziekte’

Met het mooiste uitzicht van iedereen zitten er 22 appartementen bovenin de Herman Gorterhof voor mensen die net een stukje zorg nodig hebben, oftewel ‘laagcomplexe zorg’. Zij houden hun eigen huisarts en apotheek (dat kan toevallig beneden in het pand bij de huisartsenpost en apotheek zijn, maar hoeft niet), maar als er iets gebeurt is de zorg 24 uur per dag dichtbij.

Het team is er exclusief voor de bewoners van de Herman Gorterhof, maar werkt op een manier die vergelijkbaar is met de wijkzorg: de verzorgenden en verpleegkundigen delen hun werk in aan de hand van klantroutes en het gevoel is ook dat ze echt langs gaan bij de mensen thuis. Dat is een bewuste keuze. Bij het team staat niet de ziekte van de bewoner centraal, maar zijn vermogen om met lichamelijke, emotionele en sociale uitdagingen om te gaan. In deze benadering is de bewoner een completer mens en ook de zorgprofessional werkt completer en op meerdere gebieden tegelijk.

Ga jij dit team versterken, dan mag je je ook als mens ontwikkelen. Je krijgt naast je werk alle ondersteuning en ruimte voor je ambities en scholing. Dat maakt het waardevol en boeiend!

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op sollicitatiebutton onderaan deze vacature. Careyn nodigt jou graag uit om in gesprek te gaan over de invulling van deze vacature. Wil je een dag meelopen? Dit behoort zeker tot de mogelijkheden. Meer informatie? Neem contact op met onze recruiter, Barbara de Geus, 0683166519, b.degeus@careyn.nl. Samen kijken we naar de mogelijkheden!

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Verpleegkundige - Herman Gorterhof - Spijkenisse