Verpleegkundige Revalidatie - Maria Oord - Vinkeveen

Dit ga je doen

Als verpleegkundige op de Geriatrische Revalidatie Zorg (GRZ) afdeling in het verpleeghuis Maria-Oord in Vinkeveen stel je samen met het multidisciplinaire team en de cliënt het revalidatieplan op en help je mee dat uit te voeren. Je dient medicijnen toe, je geeft injecties en legt een infuus aan. Je combineert jouw oog voor de lichamelijke kant van mensen met hun psychische en sociale aspecten. Super boeiend vind je dat. Je kunt dan ook goed observeren, overstijgend denken, prioriteiten stellen en snel handelen. Als MBO verpleegkundige ben je blij dat je zoveel kunt betekenen en soms nét dat tikkeltje extra kunt regelen om mee te werken aan het herstel van de cliënt. Je bent een spil in het team en artsen. Je hebt een flink verantwoordelijkheidsgevoel en daardoor kun je veel betekenen.

Debby Colje, verpleegkundige: “Wat mijn werk zo uitdagend maakt op de GRZ afdeling? Het is het totaalpakket, de afwisseling, de verschillende cliënten, de vooruitgang zien, steun en toeverlaat zijn voor de cliënt en trots zijn op wat er bereikt kan worden met het multidisciplinaire team.”

De afdeling


Herstel en zelfstandigheid van de revalidant zijn belangrijk op de Geriatrische Revalidatie Zorg (GRZ) afdeling in Maria-Oord. De GRZ afdeling biedt revalidatie aan geriatrische cliënten en werkt persoonsgericht. Een afdeling biedt revalidatie aan cliënten met cognitieve problemen, de andere afdeling richt zich op orthopedisch herstel.
Met geriatrische revalidatiezorg worden mensen geholpen om te werken aan hun herstel en daarmee aan hun zelfstandigheid. De focus van het multidisciplinaire onder leiding van een specialist ouderengeneeskunde en het team van paramedici, verzorgenden en verpleegkundigen ligt op veerkracht, op mogelijkheden en op wensen van de cliënt. Elk teamlid bereidt vanuit zijn expertise een goede overgang van de cliënt naar huis voor, waar deze verder kan werken aan zijn/haar herstel. Het revalidatieplan is niet alleen gericht op therapieën, maar ook gericht dagelijkse handelingen. Die manier van kijken en werken doet een beroep op creativiteit en organisatievermogen. Er heerst een fijne collegiale sfeer en je zult merken dat het samen ontwikkelen inspirerend is.

Dit kun je van ons verwachten


  • We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie waar je wordt aangestoken door het enthousiasme en de gedrevenheid die er heerst.

  • We bieden je een plek waar je je verder kunt ontwikkelen en een waardevolle bijdrage kunt leveren aan het werkplezier van onze medewerkers. Je kunt deze functie al vervullen van 8 tot 32 uur per week.

  • Als jij de zorgtopper bent die wij zoeken, dan bieden we je in principe een vast contract.

  • Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald in functiegroep 45, minimaal € 2.492,51 en maximaal € 3.362,22 van de CAO VVT bij een fulltime dienstverband (36 uur).

  • Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon en je wordt opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

  • Wij bieden je in principoe een vaste arbeidsovereenkomst.


Wat wij verwachten


  • Je hebt een diploma Verpleegkundige niveau 4 en BIG registratie op zak.

  • Je hebt affiniteit met geriatrische cliënten met een cognitieve aandoening (dementie, delier of depressie) of orthopedie.

  • Je vindt het leuk om samen met multidisciplinair team te werken en doelen te bereiken.

  • Je bent bereid alle diensten te draaien, maar we houden zoveel als mogelijk rekening met jouw voorkeuren.


Kom jij ons Careyn team versterken in Vinkeveen? Je bent van harte welkom! #samenwerkthetbeter

Hier ga je werken

‘Ik hoor bij Maria-Oord’

Nergens anders vind je zoveel specialismen op één plek als hier, midden in het dorp naast de kerk en vlakbij de supermarkt. Bewoners lopen naar buiten en het dorp komt gewoon binnen. Alles is op loopafstand en Maria-Oord heeft een kleinschalig karakter. Maar vergis je niet: hier vind je zeer specialistische zorg voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel, Korsakov, Parkinson, dementie of andere neurologische ziekten en actieve psychiatrische ziekten pal naast de zorg voor gespecialiseerde geriatrische revalidatie, dagbesteding en kleinschalig wonen. Voor jou betekent dit dat je makkelijk kunt switchen tussen de disciplines en dat je de kans hebt met uiteenlopende mensen en problematiek te werken. Hoeft niet natuurlijk.

Goed om te weten: Maria-Oord heeft een eigen leer- en ontwikkelplek en elke medewerker krijgt volle ondersteuning hier gebruik van te maken. Risicovolle handelingen onder de knie krijgen kun je op Maria-Oord uitgebreid (samen) oefenen. Er zijn nauwe banden met het Amsterdam UMC en het Utrechtse St. Antonius Ziekenhuis. Je werkt vaak multidisciplinair en als je wilt, kun je je kennis bijspijkeren in vakgroepen. Er waait een frisse wind over Vinkeveen en je kunt hier waar maken wat je verlangt en belangrijk vindt. Daar zijn ze bij Maria-Oord namelijk ook al met plezier in gespecialieerd.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Een dagje meelopen is uiteraard mogelijk!

Wil je direct solliciteren? Klik op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature en upload je cv en brief met wensen voor als je bij ons komt werken.

Wil je eerst meer inhoudelijke informatie? Neem dan rechtstreeks contact op met Alexandra van der Schaaf op nummer 0610928636.

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Verpleegkundige Revalidatie - Maria Oord - Vinkeveen