Verpleegkundige - Revalidatie - Spijkenisse

Dit ga je doen

Als verpleegkundige in De Vier Ambachten te Spijkenisse stel je samen, met het multidisciplinair behandelteam en de cliënt, het revalidatieplan op. Je geeft invulling aan het revalidatie plan conform de visie op revalideren van Careyn. (en help je mee dat uit te voeren). Je bedient als verpleegkundige verschillende doelgroepen patiënten (CVA, Trauma, Orthopedie, Oncologie, Post Covid, COPD, Hart/long) tijdens hun revalidatie. Veel voorkomende handeling binnen de Vier Ambachten zijn medicijnen toediening, injecteren, infusie, wondzorg/vac pomp e.d. Je combineert jouw oog voor de lichamelijke kant van mensen met de psychische en sociale aspecten van de client. Je kunt als verpleegkundige goed observeren, klinisch redeneren, overstijgend denken, prioriteiten stellen en snel handelen. Daarnaast draag je bij aan het vergroten van de regie, lichamelijk herstel en kwaliteit van leven. Kortom je bent de spil in het revalidatie traject van de cliënt.

Wat wij verwachten


• Je hebt een diploma Verpleegkundige niveau 4 en BIG registratie op zak.
• Je bezit de competenties voor samenwerken en te communiceren. Multidisciplinair kunnen samenwerken is een must.
• Je bent bereid alle diensten te draaien, maar we houden zoveel als mogelijk rekening met jouw voorkeuren.

Kom jij ons Careyn team versterken voor 24 tot 36 uur in Spijkenisse? Je bent van harte welkom! #samenwerkthetbeter

Dit kun je van ons verwachten


  • We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie waar je wordt aangestoken door het enthousiasme en de gedrevenheid die er heerst.

  • We bieden je een plek waar je je verder kunt ontwikkelen en een waardevolle bijdrage kunt leveren aan het werkplezier van onze medewerkers.

  • Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald in functiegroep 45, minimaal € 2.492,51 en maximaal € 3.362,22 van de CAO VVT bij een fulltime dienstverband (36 uur).

  • Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon en je wordt opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

  • Wij bieden je een arbeidsovereenkomst voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband (als we het met elkaar kunnen vinden).

Hier ga je werken

Zoek je dynamiek en wil je je expertise snel laten groeien, dan krijg je bij dit markante revalidatiecentrum op de Markt in Spijkenisse alle ruimte en mogelijkheden. Cliënten (met name 80+) verblijven hier maar kort, soms maar enkele dagen maximaal 4 maanden. 

Cliënten komen ernstig verzwakt uit het ziekenhuis (Spijkenisse, Rotterdam-Zuid), bijvoorbeeld na een knie- of heupoperatie om weer te leren lopen, of na een hersenbloeding om aan te leren wat zij niet meer kunnen, of met een oncologische aandoening om te trainen en weer op krachten te komen. Het vraagt steeds om een andere zorgbenadering en het revalidatiecentrum biedt dan ook scholing aan waarin je de nieuwste technieken en inzichten kunt leren en je deskundigheid steeds verder kunt specialiseren.

Dankbaar is het werk: de therapie slaat vrijwel altijd aan en 90% van de cliënten gaat na het verblijf aangesterkt weer naar huis.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op sollicitatiebutton onderaan deze vacature. Careyn nodigt jou graag uit om in gesprek te gaan over de invulling van deze vacature. Wil je een dag meelopen? Dit behoort zeker tot de mogelijkheden. Meer informatie? Neem contact op met onze recruiter, Jeanette Schouten 06 23121283, je.schouten@careyn.nl. Samen kijken we naar de mogelijkheden!

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Verpleegkundige - Revalidatie - Spijkenisse