Verpleegkundige - thuiszorg- Ooltgensplaat

Dit ga je doen

Als verpleegkundige in de wijk kan je goed overstijgend denken en klinisch redeneren. Je vraagt door waar nodig. Je levert verpleegkundige zorg en ook voer je verpleegtechnische handelingen uit, zoals bijvoorbeeld het toedienen van injecties, aansluiten van morfinepompen en wondzorg.
Ook ben je innovatief en sta je open voor vernieuwingen. Wij zijn bezig met de inzet van verschillende technologieën zoals de medido. Zelfredzaamheid stimuleren en positieve gezondheid onderzoeken met de cliënt vind je een leuke uitdaging.
Je houdt je cliënten goed in de gaten en denkt preventief, vooral in situaties die snel veranderen. Zo regel je tijdig een decubitusmatras, of schakel je het netwerk rondom de cliënt in om goede zorg te organiseren. Bij de volledige verzorging van een cliënt ben jij als verpleegkundige het aanspreekpunt en houdt contact met de huisarts. Je betrekt familie en mantelzorgers en je bent de steun en toeverlaat van de wijkverpleegkundige en collega’s. Jij bent blij dat je een vast basisrooster hebt met dag-avond en weekenddiensten en je geen nachtdiensten hoeft te draaien. Dat je complexe zorg coördineert en een flinke verantwoordelijkheid hebt, vind je prettig, want het betekent dat je ook veel kunt betekenen als verpleegkundige.

Wat wij verwachten


• Je bent in het bezit van het diploma MBO Verpleegkunde en bent BIG-geregistreerd.
• Hart voor mensen: je wilt met warmte en aandacht zorgen voor onze bewoners.
• Slim werken: je vindt het een sport om efficiënt en toch met kwaliteit te presteren, je bent zelfstandig, proactief én je kunt goed samenwerken.
• Plezier in wat je doet: je doet er alles aan om jouw werk tot een succes te maken, zowel voor jezelf als voor Careyn.

Kom jij ons Careyn team in Ooltgensplaat versterken voor 24 tot 28 uur? Je bent van harte welkom! #samenwerkthetbeter

Arbeidsvoorwaarden


- In ruil voor jouw inzet besteden wij veel aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling en zorgen voor gezonde arbeidsomstandigheden.
- Je gaat werken in een dynamische, ambitieuze organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief.
- Daarnaast bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden en ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering.
- Voor deze functie zit je in salarisschaal: FWG 45 (2.492,51 tot 3.362,22 o.b.v. 36 uur).
- Bij aanvang krijgt je een arbeidsovereenkomst voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband (bij gebleken geschiktheid).

Hier ga je werken

Het uitgestrekte eiland Goeree-Overflakkee kent een sterke vergrijzing en je hebt dan ook veel ouderen als cliënt. Je helpt hen zo lang mogelijk zelfredzaam te blijven, zodat ze het leven kunnen blijven leiden wat ze graag willen. Je bent daar vindingrijk in. Standaard oplossingen zijn er niet, dus je zoekt per cliënt uit wat de beste manier is. Je werkt volgens de pijlers van positieve gezondheid, wat betekent dat je veel verder kijkt dan alleen de aandoening. Je let ook op de sociale omgeving van iemand en betrekt zijn of haar wensen en verlangens. Je haalt het beste uit jezelf en dat wordt gezien en gewaardeerd! Het gebied kent 4 wijkteams van circa 20 helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen. Er is regelmatig multidisciplinair overleg met de huisartsen, ergotherapeuten en fysiotherapie. Er is veel aandacht voor de ontwikkeling van medewerkers.

Ontdek het werken bij Careyn

Wil je meer weten? Bekijk de video's en artikelen over onze organisatie, de doorgroeimogelijkheden, het werken bij Careyn en nog veel meer op onze blogpagina en schrijf je in om de nieuwste artikelen en video's te ontvangen.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Herken je jezelf in de bovenstaande tekst? We zouden het leuk vinden als jij ons team komt versterken! Graag gaan we met je in gesprek. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze recruiter, Barbara de Geus 0683166519, b.degeus@careyn.nl. Samen kijken we naar de mogelijkheden!

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Verpleegkundige - thuiszorg- Ooltgensplaat