Verpleegkundige - 24/32 uur - KSW Parkwijk - Utrecht Stad

Dit ga je doen

“Gaan we er vandaag nog op uit?” Deze bewoner is wel klaar met de koffie en jij eigenlijk ook. Je hebt zin in de dag en bedenkt hoe deze gaat verlopen. Je kunt goed organiseren en je hebt al geregeld dat je zometeen daadwerkelijk met een groepje mensen naar buiten kunt. De eerste vrijwilligers druppelen al binnen. Als gediplomeerd Verzorgende-IG heb je oog en oor voor wat mensen echt nodig hebben om het goed te hebben en je kunt maatregelen nemen om daar vorm aan te geven. Samen met je team zorg je voor een huis als een thuis. Je wordt er zelf ook gelukkig van, want jij wil mensen kwaliteit van leven bieden. Je zet de koffiekopjes in de afwasmachine. Mooi, daar hoef je alvast niet meer over na te denken.

Dit neem jij mee:
• Je bent in het bezit van een diploma MBO Verpleegkunde (en geldige BIG registratie).
• Je kunt zorgvuldig omgaan met (complexe) zorgsituaties.
• Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en beschikt over een goed ontwikkeld empathisch vermogen.
• Je bent in staat om vooruit te denken, probleemoplossend te werk te gaan en je binnen de dynamiek van de werkomgeving aan te passen.
• Je bent bovenal proactief en enthousiast en neemt graag eigen initiatief.
• Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag vereist.
• Tot slot ben je in het bezit van eigen vervoer. In onze wijk kun je de cliënten op de fiets bereiken.

Ontwikkeling
We zijn er trots op dat wij een organisatie zijn waar ontwikkeling centraal staat, en het is leuk dat anderen dat ook zien. Zo zijn we verkozen door het ROC Midden Nederland als beste leer/werk bedrijf in de zorg. Binnen Careyn zijn er diverse mogelijkheden om door te studeren naar bijvoorbeeld hbo-verpleegkundige.

Wat bieden wij:
Careyn is een prettige werkgever met een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan:

  • Diverse ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden zoals hierboven beschreven;

  • Verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden;

  • Het salaris is conform CAO VVT, afhankelijk van je opleidingsniveau, functie en ervaring. Voor verpleegkundige is dat FWG 45 en voor Verzorgende IG is dat FWG 35 van de CAO VVT bij een fulltime dienstverband (36 uur).

  • Een jaar contract met uizicht op vast dienstverband;

  • Daarnaast ontvang je 8 % vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%

  • Ook word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

Hier ga je werken

Mooie, kleinschalige woonplekken in Utrecht, zijn het, waar 6-8 bewoners met dementie samen een huishouden vormen: De Prinses en De Geuzenveste in de wijk Zuilen, Nieuw Chartreuse in Ondiep en Parkwijk in Leidsche Rijn. Elke woning telt drie huishoudens. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer met badkamer en deelt de grote huiskamer met open keuken. Hier werk je echt zelfstandig.

Je runt in feite zelf het hele huishouden, ondersteunt de bewoners door structuur aan te brengen in de dagindeling én je zorgt voor de sfeer. Want ook die is aan jou, je kunt het zo gezellig maken als je wilt. Waar het kan, betrek je de bewoners en laat hen hun keuzes maken. En ook al weet jij best dat iemand elke dag kaas op brood wil, jouw vraag bij het ontbijt is ‘en, wat wilt u er vandaag op, hagelslag of kaas?’

Je hebt veel vrijheid en veel verantwoordelijkheid. De familie is dol op je. Je doet ertoe. En jij? Jij hebt er lol in om het zo te organiseren. In jouw huishouden kan iedereen mee helpen koken en blijven eten. En heeft iemand iets lekkers meegenomen? Heerlijk! Niet alleen voor vader of moeder, maar voor de hele groep. 

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Wil je direct solliciteren? Klik op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature en upload je cv en brief met wensen voor als je bij ons komt werken.

Wil je eerst meer inhoudelijke informatie? Neem dan rechtstreeks contact op met Anja van Es op telefoonnummer: 06-30 17 47 40

Een dagje meelopen kan altijd!

Ja Ik solliciteer graag als Verpleegkundige - 24/32 uur - KSW Parkwijk - Utrecht Stad